AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V

Termékkatalógus
AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V
4,7 23 értékelés
Kompresszor - 20 V, max. nyomás 7 bar (100 PSI), kijelző, LED világítás, karbon típusú motor, golyós adapter mellékelve, adapterek kerékpárokhoz és autókhoz, 3 univerzális adapter és tömlő, akkumulátor és töltő nélkül, BatteryONE 20V rendszerrel kompatibilis, 3 év garancia
Szuper ár
11 290 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  ATPT009 Termékszám:  AT-CAP20V
AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V 11 290 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V

AlzaTools

Sokoldalú vezeték nélküli kompresszor kompakt kivitelben

Az AlzaTools BatteryONE 20V termékcsaládjának nem csak a kerti és kéziszerszámok a jelképe, hanem olyan praktikus eszközöket is találsz a kínálatunkban, amelyek megkönnyítik a mindennapi életedet. Az AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V akkumulátoros kompresszorral és a mellékelt adapterekkel kényelmesen felfújhatod a labdát, a strandszéket vagy az autó- és kerékpárgumit. Tökéletesen átgondolt ergonómiájának köszönhetően tökéletesen illeszkedik a kezedhez, meglepően jó anyagminőségével és precíz kivitelezésével, köztük a megbízható szénkefés motorral, amely akár 7 bar (100 PSI) maximális nyomást is képes generálni. Ráadásul a BatteryONE átfogó szerszámcsaládjának része, amelyet a fejlett technológiájú, megbízható akkumulátorok és a memóriahatás nélküli, prémium Li-Ion cellák táplálnak. És ez még nem minden. Az AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V-os kompresszorhoz 3 év garancia és 90 napon belüli indoklás nélküli visszaküldési lehetőség jár, még akkor is, ha vállalkozóként vásárolsz - az AlzaToolsnál teljesen kockázatmentesen vásárolha tsz.

AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V

AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V

3 év garancia

A termékre 3 év kiterjesztett garancia vonatkozik a vállalkozók számára is

AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V

90 napos visszaküldés

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket

AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V

Intuitív kezelés és praktikus funkciók, beleértve a kijelzőt is

Az AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V kompresszor LCD kijelzővel és egy nagyon praktikus célnyomás-beállítási funkcióval rendelkezik - a gombok segítségével állíthatod be a kívánt nyomást, a többit pedig a kompresszorra bízhatod, amely automatikusan kikapcsol, ha elérte a beállított nyomást. Ezenkívül rendelkezésre áll egy LED-lámpa is, ha a kompresszort sötétben kell használnod. Az ergonomikus, gumírozott fogantyú kényelmes használatot biztosít.

AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V

Válaszd ki a számodra megfelelő akkumulátort, és fedezd fel a BatteryONE 20V előnyeit

Az AlzaTools CRH20V BatteryONE 20V-os kompresszor akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk. Külön megvásárolhatók, ami nagy előnnyel jár. Az igényeidtől és a várható munkaterheléstől függően választhatsz a 20 V-os akkumulátorok közül, amelyek kapacitása 2 Ah (20LBP20V), 4 Ah (40LBP20V) vagy 6 Ah (60LBP20V). Ha a kompresszort napi szinten fogod használni, vagy nagyobb projektbe szeretnél fogni, akkor egy nagyobb teljesítményű akkumulátort ajánlunk, egyébként egy kisebb kapacitású akkumulátor is elegendő lehet. Ennek a megoldásnak az az előnye, hogy csak egy akkumulátort kell megvásárolnod, amely aztán a kompresszoron kívül az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE kézi és kerti szerszámban, például fúrógépben, körfűrészben, sarokcsiszolóban, lombfúvóban, sövénynyíróban és tucatnyi más eszközben is használható.

AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V

A kiterjesztett 3 éves garancia a biztonságot záloga

Számunkra az ügyfél elégedettsége az első, ezért szeretnénk valami extrát nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége mögött maximálisan kiállunk, az AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V kompresszorra 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk, amelyet abszolút mindenkinek elérhetővé teszünk - még a vállalkozók számára is. Ezt az extra garanciát automatikusan és regisztráció nélkül megkapod!

AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V

Az AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V akkumulátoros kompresszor részletes műszaki adatai

Kompatibilis az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorokkal

Megbízható szénkefés motor

Maximális nyomás: 7 bar (100 PSI)

Állítható célnyomás

Vezérlés gombokkal és az aktuális nyomást mutató kijelző segítségével

Az AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V LED-es világítással van felszerelve

Ergonomikus gumírozott fogantyú

A csomagban: labda tűszelep, kerékpáros és autós adapterek, 3 univerzális adapter és egy tömlő

Méretek: 16,3 × 6,8 × 20 cm

Hozzávetőleges akkumulátor-üzemidő (folyamatos működés):
2 Ah: legfeljebb 21 perc
4 Ah: legfeljebb 42 perc
6 Ah: legfeljebb 63 perc

Az akkumulátor és a töltő nem tartozék

Az AlzaTools BatteryONE 20V termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE akkus szerszámokkal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a szerszámokkal való munkát. Kellemes előnye, hogy egy akkumulátort több eszközben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE készülékkel nemcsak a műhelyedet, hanem a kertedet is teljesen felszerelheted mindennel, amire szükséged van - a fúróktól a sarokcsiszolón át a láncfűrészekig és más kézi szerszámokig. Termékeinknél a minőségi kidolgozást, a megbízható teljesítményt és nem utolsósorban a felhasználói kényelmet keressük.


Paraméterek

Összehasonlít

Technikai paraméterek

Maximális üzemi nyomás
7 bar Kész!

Méret & súly

Szélesség
6,8 cm Kész!
Magasság
20 cm Kész!
Mélység
16,8 cm Kész!
Tömeg
0,7 kg Kész!

Csomagolás

Csomag része
Labdafelfújó tű Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Készülék Kész!

Akkumulátor

Akku program
AlzaTools BatteryOne Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Üdv.! A kompresszor működik normál akkus csavarozó akksijával és töltőjével, vagy egyedi kialakítású? Köszönöm a választ előre is.

Kérdések és válaszok: AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V
Kiegészítők: AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaTools CAP20V BatteryONE 20V.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ