AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dual töltő + 2× 4 Ah akku

Termékkatalógus
AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dual töltő + 2× 4 Ah akku
Szegélynyíró - akkumulátoros, 40 V (2× 20 V), munkaszélesség: 30 cm, ergonomikus csúszásgátló fogantyú, állítható magasságú első fogantyú, állítható vezetővédő, 6 pozícióba állítható vágófej-dőlésszög, forgófej és kerekek a járdaszegélyek körüli vágáshoz, szénkefés motor, damil szélessége: 1,6 mm, méretek: 157,5 × 33,5 × 21 cm, tömeg: 2,9 kg, a csomag részét képezi: 2× 20 V-os akkumulátor, 4 Ah kapacitás és 3,5 A dual töltő, kompatibilis a BatteryONE 20V rendszerrel
Szuper ár
81 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 36 hónap Kód:  BUNATPT033 Termékszám:  BUNATPT033
AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dual töltő + 2× 4 Ah akku 81 590 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dual töltő + 2× 4 Ah akku

AlzaTools

Megbízható és nagy teljesítményű szerszám a gyep gondozásához

Nem szeretnéd többé megtapasztalni a motoros szegélyvágóval végzett munka fáradalmait és nehézségeit? Akkor szerezd be az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyírót, és szó szerint élvezni fogod a gyep karbantartását. A gyepszélek, fák, kövek, sziklák vagy járdaszegélyek körüli fűnyírás olyan egyszerű, fáradságmentes és csendes lesz, mint még soha. A damilos szegélynyíró a legújabb biztonsági előírásoknak is megfelel, és mindenekelőtt a kiváló minőségű anyagaival, a precíz kivitelezésével és a könnyű munkavégzést szolgáló, kimagasló ergonómiájával fog igazán lenyűgözni. Ez a szegélynyíró ráadásul része a változatos BatteryONE 20V szerszámcsaládnak, amelyet a megbízható akkumulátoraink működtetnek, fejlett technológiával és memóriahatás nélküli, prémium Li-Ion cellákkal felvértezve. És a végére hagytuk a legjobbat! Hogy ne kelljen aggódnod semmi miatt,kettős töltőt és két 4Ah-s akkumulátort mellékeltünk hozzá. Ezenkívül 3 év garanciát is nyújtunk az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V szegélynyíróra, valamint a töltő és az akkumulátor szerkezetére, továbbá lehetőséged lesz, hogy a terméket 90 napon belül, indoklás nélkül visszaküldd, még akkor is, ha cég nevére vásároltál - az AlzaToolsnál tehát teljesen kockázatmentesen vásárolhatsz.

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyíró + kettős töltő + 2x 4Ah akkumulátor
AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyíró + kettős töltő + 2x 4Ah akkumulátor

3 év garancia

A termékre 3 év kiterjesztett garancia vonatkozik a vállalkozók számára is

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyíró + kettős töltő + 2x 4Ah akkumulátor

90 napon belüli pénzvisszatérítés

Ha nem vagy elégedett, 90 napon belül visszaküldheted a terméket


AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyíró + kettős töltő + 2x 4Ah akkumulátor

Az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V meglepően mozgékony és sokoldalú

A szegélynyíró 1,6 mm vastag nylon damillal működik, 30 cm-es vágási szélességgel. Az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V készen áll a nagy igénybevételre, ezért tökéletes választás akkor is, ha nagyobb kerttel rendelkezel. A szerszám praktikus funkciói közé tartozik az automatikus damiladagolás és egy rendszer a könnyű kitekerés érdekében. Csak érintsd a vágófejet a talajhoz, és a damil magától kitekeredik! A robusztus, műanyag biztonsági védőburkolat megóvja a használót a kaszálás közben elrepülő kövektől. Ez rendkívül kényelmessé, hatékonnyá és biztonságossá teszi a munkát ezzel a vezeték nélküli szegélynyíróval.

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyíró + kettős töltő + 2x 4Ah akkumulátor

Kaszálás a nehezen hozzáférhető helyeken? A szegélynyírónkkal ez sem probléma!

A vágófej összesen 6 pozícióban állítható és 90°-kal elforgatható - így a járdaszegélyek nyírása minden eddiginél könnyebbé válik. Nem kell többé különféle akrobatamozdulatokat kitalálnod; egyszerűen állítsd a vágófejet a kívánt pozícióba, és kezdd el a nyírást! A járdaszegélyek körüli kaszáláskor a kerekek is jól jöhetnek, amelyek nemcsak a kaszálás pontosságát növelik, hanem mindenekelőtt csökkentik az erőkifejtést. Használd az elülső távtartót, ha falak, fák vagy növények közelében nyírod a füvet.

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyíró + kettős töltő + 2x 4Ah akkumulátor

Páratlan ergonómia a legapróbb részletekig finomhangolva

Az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyíróval a lehető legkényelmesebb lesz a fűnyírás. A kis tömege mellett a szerszám ergonomikus, csúszásmentes fogantyúval, biztonsági zárral és egy második fogantyúval is rendelkezik, amely utóbbinak a magassága állítható, hogy a fogás a lehető legkényelmesebb legyen. Minden módosítás természetesen kényelmesen, szerszámok nélkül elvégezhető. A szegélynyírót megbízható szénmotorral szerelték fel, amelynek maximális fordulatszáma 6700 fordulat/perc. A gépet természetesen túlterhelés vagy túlmelegedés elleni biztosítékokkal is ellátták.

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyíró + kettős töltő + 2x 4Ah akkumulátor

A mellékelt akkumulátorokkal több tucat BatteryONE 20V készüléket működtethetsz

A csomag a kettős töltő (DCH20V) mellett két 4Ah-s akkumulátort (40LBP20V) is tartalmaz, amelyek fejlett technológiával büszkélkedhetnek. A memóriahatás nélküli, prémium Li-Ion cellák biztosítják, hogy az akkumulátorok optimális teljesítményt nyújtsanak bármilyen tevékenységhez, miközben hosszabb üzemidőt és maximális tartósságot garantálnak. A robusztus kialakítás és a rezgéscsillapító technológia növeli a tartósságot és kényelmesebbé teszi a munkavégzést. A BatteryONE 20V akkumulátorok gyors és egyszerű beszerelését egy biztonsági retesszel ellátott, gyorskioldó rendszer biztosítja. Természetesen egy jól leolvasható, háromfokozatú töltésjelző is adott. Ezek az akkumulátorok az AlzaTools CSC40V szegélynyírón kívül más szerszámokkal is használhatók. A BatteryONE 20V használható az összes kompatibilis AlzaTools BatteryONE 20V kézi és kerti szerszámmal, mint például a fúrógéppel, a szúrófűrésszel, a sarokcsiszolóval, a lombfúvóval, a sövénynyíróval és még tucatnyi más szerszámmal.

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyíró + kettős töltő + 2x 4Ah akkumulátor

A 3 év kiterjesztett garanciával nyugodtan hátradőlhetsz

Számunkra a vásárló elégedettsége a legfontosabb, és ezért szeretnénk számodra valami plusz dolgot is nyújtani. Mivel az AlzaTools márkájú termékeink minősége fontos számunkra, 3 év kiterjesztett garanciát kínálunk az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V-os szegélynyíróra, valamint a töltő és akkumulátor szerkezetére, amely jótállást abszolút mindenki számára biztosítunk - még a céges vásárlónk számára is. Ezt a kiváló garanciát automatikusan és regisztráció nélkül élvezheted!

AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyíró + kettős töltő + 2x 4Ah akkumulátor

Az AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V akkumulátoros szegélynyíró + kettős töltő + 2×4Ah akkumulátor részletes specifikációja

Kettős töltővel (DCH20V) és két 4Ah-s akkumulátorral (40LBP20V)

Az AlzaTools BatteryONE 20V akkumulátorral kompatibilis

Megbízható, szénkefés motorral

A motor fordulatszáma: 6700 fordulat/perc 

Vágási szélesség: 30 cm

A szerszám a vágáshoz 1,6 mm vastag nylon damilt használ

Ergonomikus, csúszásmentes fogantyú és állítható magasságú, második fogantyú

Levehető kerekek a járdaszegélyek megkerülésére

Robusztus védőburkolat a kaszálás közbeni maximális biztonságért

Állítható fejdőlés 6 pozícióban

A fűnyírófej 45°-ban elfordul a járdasegély könnyebb nyírása érdekében

Elülső távtartó a falak, fák vagy növények közelében történő kaszáláshoz

Biztonsági védelem túlterhelés és túlmelegedés ellen

A damil a földhöz érintéskor kitekeredik

Automatikus damiladagolás

Működtetéséhez két BatteryONE 20V, azonos kapacitású 40V-os akkumulátor szükséges

(2×20V-os akkumulátor)

Méretek: 157,5 × 33,5 × 21 cm

Tömeg: 2,9 kg

Az akkumulátor hozzávetőleges élettartama 4Ah (folyamatos vágás): legfeljebb 25 perc

Megjegyzés: A 3 éves garancia csak az akkumulátor szerkezetére vonatkozik, a normál használatból eredő kapacitásvesztésre nem terjed ki

Az AlzaTools BatteryONE 20V termékcsalád

Az AlzaTools BatteryONE akkumulátoros szerszámokkal nem kell a hálózathoz való hozzáférés miatt korlátoznod magad, a választható kapacitású akkumulátorok pedig a lehető legkényelmesebbé és leghatékonyabbá teszik a munkát a szerszámokkal. Kellemes előny, hogy egy akkumulátort több készülékben is használhatsz. Az AlzaTools BatteryONE 20V segítségével nemcsak a műhelyed, hanem a kerted is teljesen felszerelheted mindennel, amire szükséged lehet - a fúrótól és a sarokcsiszolótól kezdve a láncfűrészen és a sövénynyírón át a többi szerszámig. Termékeinknél a minőségi kidolgozásra, a megbízható teljesítményre, és nem utolsósorban a felhasználói kényelemre törekszünk.

A vásárláshoz a következőkre lesz szükséged


Paraméterek

Összehasonlít

Meghajtás

Meghajtás
Akkus Kész!

Vágási rendszer

Vágórendszer
Damil Kész!

Akkumulátor

Töltési idő
90 perc (1,5 óra) Kész!
Akkumulátorok száma
2 Kész!
Akkumulátor kapacitása
4 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
20 V Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Készülék Kész!
Akkumulátor típusa
Li-Ion Kész!

Akkumulátor

Kapacitás
4 Ah Kész!
Akkumulátor feszültség
40 V Kész!
Akku program
AlzaTools BatteryOne Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AlzaTools CSC40V BatteryONE 20V + dual nabíječka + 2× 4Ah baterie. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AlzaTools CSC40V BatteryONE 20 V + dual nabíjačka + 2× 4 Ah batéria.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ