Shop roku Akvizice ApF HU

Amica IN OKC 600 MS

Termékkatalógus
Amica IN OKC 600 MS
5 1 értékelés
Páraelszívó kémény, 700 m3 / h, 4 szintű teljesítményhez visszavezetés vagy 15 cm-es, 1 x 6.4W LED világítás, érzékelővel vezérelt LED ukazatelej, szélessége 60 cm
Kód:  AMIOP21 Termékszám:  OKCIN600MS Gyártó honlapja:

Amica IN OKC 600 MS

Elegáns és erős szagelszívó, hogy igényesen és különösen praktikus kiegészítik a konyhában. Amica IN OKC 600 MS nagyszerű egyensúlyt a teljesítmény és az energiamegtakarítás. Miközben szívta akár 700 köbméter par fogyaszt csak 60,8 kWh évente. Hála a teljesítmény egy tiszteletre méltó és tökéletesen alkalmas arra, közepes méretű konyha. Biztosítani kell a megfelelő extrakciós hatékonysága négy választható kimeneti szint. Információ a jelenlegi szinten a teljesítmény, és követhetjük LED kijelzőkkel.

legfontosabb jellemzői

  • Kémény kapucnival recirkulációs
  • 4 teljesítményszint
  • Praktikus LED-es világítás
  • karcsú kialakítás
  • érzékelő ellenőrzése
  • LCD mutatók
  • Alacsony működési zaj (60 dB)

Kompatibilitás kompromisszumok nélkül

Alapvetően ez egy kémény motorháztető szánt ragaszkodás a kipufogó kémény (füstcső átmérő 15 cm). Azonban, továbbá a klasszikus telepítés Amica IN OKC 600 ms is lehetővé teszi a recirkulációs funkciót. Ez jól jön, különösen a helyzet, ha a ház vagy lakás nem szerelve kipufogógáz-rendszer. A recirkulációs beszívott levegő van vezetve át a szűrőn. Ezt követően a megtisztított vissza a szobába. Arról, hogy a motorháztető Amica IN OKC 600 MS jól illeszkedik az otthoni, így nem kell aggódnia, egyáltalán nem.

A hatékony és eredményes LED világítás

Emellett a fent említett előnyök érdemes megemlíteni azt is nagyon praktikus LED-es világítás. Ez a legfejlettebb rendszer a széles dióda világítás, amely nemcsak tökéletesen megvilágítja a munkaterületet, hanem növeli az általános létesítmény tervezése. A LED technológia maga is igen hatékony. Amellett, hogy hatékony háttérvilágítás ment egy célterületre, valamint a pénztárca.

További információk:

méretek:
Magasság 570-900 mm
Szélesség 600 mm
Mélység 455 mm

világítás:
1 x 6,4 W

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amica IN OKC 600 MS
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA OKC IN 600 MS. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMICA OKC IN 600 MS. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amica OKC IN MS 600. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amica OKC IN MS 600.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ