Shop roku Akvizice ApF HU

Amica OSC 610.1W

Termékkatalógus
Amica OSC 610.1W
5 1 értékelés
Páraelszívó talapzat, 185 m3 / h 3 teljesítményszint, 10 cm-es kipufogó vagy recirkulációs, halogén világítás
Kód:  AMIOP5 Termékszám:  OSC610.1W Gyártó honlapja:

Amica OSC 610.1W

Felszerelni a konyha kiváló minőségű és megbízható készülék, amely gyakorlati segítséget a megfelelő szellőzés érdekében. A sütés alatt főzési és sütési gyakran elkerülik a kellemetlen füst árad gyorsan az egész háztartás. Talapzat motorháztető a vezető gyártó Amica hatékonyan eltávolítja a szagokat és gőzöket származó élelmiszerek előállítása során, amely megkönnyíti biztosítva a konyha mindig friss és kellemes közérzetet.

legfontosabb jellemzői

  • Nagyon alacsony zajszint kitermelése
  • Karcsú, fehér design üvegsávra
  • Három különböző teljesítményszint
  • Minőségi halogén világítás külön szabályozás
  • Speciális alumínium zsírszűrő Grease
  • Lehetőség levegő recirkulációs

Kipufogó rendszer és recirkulációs

Modern Hood van szerelve egy egyszerű csúszó művelet, amely úgy van elhelyezve az első oldalon. Ha szükséges, akkor meg akár három különböző teljesítményszint. Maximální výkon odsávání je 185 m3 páry za hodinu, což oceníte i ve větších prostorách. A gép is van egy felső, hátsó és oldalsó szellőzés. Természetesen van még egy speciális alumínium zsírszűrő. Ön is használja a gyakorlati recirkulációs funkciót, ami kiszívta levegőt vezetve a zsírszűrő és hozzuk vissza a szobába.

Jó teljesítmény, alacsony zajszint

Az egyik előnye az integrált halogén világítás független tolószabályozó, hogy örömmel, és javítja a munka a konyhai pulton. A készülék is elégedett nagyon alacsony zajszint kipufogó, amely a maximális teljesítmény csak 66 dB. Vyveden je v elegantním bílém provedení s přední skleněnou náběhovou lištou.

További jellemzők:

méretek:
14,7 × 59,8 × 49,8 cm

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amica OSC 610.1W
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA OSC 610.1W. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMICA OSC 610.1W. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AMICA OSC 610.1W. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AMICA OSC 610.1W.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ