0% splátky mobily, notebooky Effaclar

Amica OTS 645 I

Termékkatalógus
Amica OTS 645 I
Páraelszívó behúzható, 315 m3 / h 3 teljesítményszint, 12 cm kipufogó, halogén világítás, időzítő, elektronikus kijelző
Kód:  AMIOP9 Termékszám:  OTS645I Gyártó honlapja:

Amica OTS 645 I

Ne felejtsük el, hogy felkészítse a konyhába egy praktikus, hatékony és megbízható készülék, ami nagy segítség a megfelelő szellőzés érdekében. Ha sütés, főzés és sütés gyakran elkerülik a kellemetlen füst árad gyorsan az egész háztartás. Teleszkópos motorháztető a vezető gyártó Amica szívja a szagokat és a gőz származó élelmiszerek előállítása során, és így biztosítsa a konyha friss és kellemes közérzetet.

legfontosabb jellemzői

  • Minőségi halogén világítási funkció független az elszívófülke
  • Három különböző teljesítményszint
  • Az időzítő funkció automatikusan leáll
  • Kényelmes érzékelő vezérli egy elektronikus kijelző
  • Twin motor kialakítás a maximális teljesítmény
  • Vapor elnyeli a szagokat, és megszünteti a gombák
  • Akár 76% szűrési hatékonysága zsír
  • Modern nemesacél kivitel

Innovatív funkciók és kifinomult design

Szintén egyedülálló készülék hatékonyan megszünteti a penész kialakulását. Természetesen van még egy beépített világítással. Tűzhely Amica magas minőségű halogén lámpa. Ez ad egy tökéletes kilátás, miközben dolgozik a konyhai pulton. Váltása a világítás teljesen független a funkció a motorháztető. Az egyik előnye az, kényelmes érzékelő vezérlés elektronikus kijelző. Ez egyértelműen tájékoztatja a szellőztetés szint van beállítva, az időzítő. Azt is megtudhatja, időben, amikor a szűrőcsere. Első pillantásra szállítjuk időtálló rozsdamentes acél páraelszívó design, amelynek köszönhetően tökéletesen illeszkedik a modern háztartási és eltávolításra kerül többek között készülékek. Hladký nerezový povrch se snadno čistí a udržuje.

hatékony kipufogó

Nagy készüléket kínál három különböző teljesítmény szinteket, amelyek könnyen szabályozható. Erőteljes kétmotoros rendszer biztosítja a maximális gőz akár 315 m3 óránként, ami szintén értékelni fogják a tágas konyha. Extractor kiemelkedik mellett 76% -os hatásfokkal szívás ki a zsírt. Díky praktickému časovači si můžete předem navolit dobu odvětrávání.Ennek az az előnye is, az alacsonyabb zajszint, 65 dB maximális teljesítmény.

További jellemzők:

méretek:
174 × 600 × 430 mm, hogy 310

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amica OTS 645 I
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA OTS 645 I. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMICA OTS 645 I. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amica OTS 645 I. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amica OTS 645 I.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ