Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Amica TEF 1532 AA + PGZ 6410

Termékkatalógus
Amica TEF 1532 AA + PGZ 6410
Háztartási gép szett sütő és főzőlap, sütő: multifunkciós, A energiaosztály, térfogat 66 liter, 8 funkcióval, grill, szuper gyors fűtés, kiolvasztás funkció, Ts programozó, a belseje könnyen tisztítható zománc, 3 skladvířek, grill, főzőlap: Gáz, 4 égők (1 / 1,8 / 1,8 / 3,5 kW-os), öntöttvas rácsok, elektronikus gyújtás minden égő safeties égők
Kód:  AMISET09 Termékszám:  TEF1532AA/ Gyártó honlapja:

Amica TEF 1532 AA + PGZ 6410

Állítsa Amica termék áll, multifunkciós sütők térfogatú 66-ig gáz főzőlap 4 égők elektromos gyújtással. Rozsdamentes acél sütő programozó Ts és nyolc sütési funkciók, beleértve a programokat a sült tetején és alján egy ventilátor, kiolvasztás funkció vagy grill.Érzékszervi meghajtót használ, hogy ellenőrizzék a főzési időt és az idő beállításához kapcsolja ki a sütőt. Irányítsd a programozó egyszerű és intuitív. A sütő elegáns tripla üvegezésű halogén világítás. Technológia gyújtás gáz a gombot, és kapcsolja ki a gázt esetén tompítása a láng ugyanis nem kizárólag a biztonságosabb a főzés során.

Blitz fűtés

Amica kemence hőmérséklete eléri a 150 ° C mindössze négy perc alatt, ez körülbelül 20% -kal gyorsabb, mint a standard. Így koncentrálni kizárólag ételkészítésre és nem várja meg a megfelelő hőmérsékletet a sütőben kamrában. Legyen egy igazi szakács.

Energia osztály

Amica sütő, köszönhetően a legújabb technológiát, nagyon hatékony és környezetbarát. Megfelel a legújabb szabványokat az Európai Unió valamennyi kályhák és kemencék energia osztály A. Energia osztály A garantálják az alacsony energiaszámlák.

Egyszerű karbantartás és tisztítás

Elegáns és ergonómikus beépülő gombok lehetővé teszik a könnyű karbantartása a központ. Csúszó elemek piszkosak. Köszönhetően a speciális bevonat a sütő nepřichytává zsír rajta falak, ezáltal nagymértékben teszi takarítás a sütőt. Az új technológia tervezés biztosítja a könnyű eltávolítását az ajtó üvege a sütőből eltávolítása nélkül az egész ajtót. A két reteszt a tetején az ajtó biztosítja nincs szükség, hogy bármely eszközöket. Most van a fenntartó a sütő rendkívül gyors és egyszerű.

Modern gáz főzőlap

Főzőlap számos funkcióval. Mivel a villamos gyújtás gomb nagyon egyszerű és biztonságos, hogy meggyullad a kiválasztott író. Board biztonsági eszközökkel, amelyek automatikusan lekapcsolják a gázégő esetén öntés, folyékony vagy huzat. Közé tartoznak öntöttvas rácsok tartós és ugyanakkor nagyon könnyű tisztán tartani.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amica TEF 1532 AA + PGZ 6410
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AMICA TEF 1532 AA + PGZ 6410. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AMICA TEF 1532 AA + PGZ 6410.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ