Doručení zdarma Stellar Blade

Amiibo Smash Mewtwo

Termékkatalógus
Amiibo Smash Mewtwo
5 1 értékelés
Figura - Szobrocska, amely arra szolgál, jeléül, hogy a különböző Nintendo játékok játékkonzolok és WiiU New Nintendo 3DS használja NFC technológia
8 190 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  MWAmiau Termékszám:  045496353193 Gyártó honlapja:
Amiibo Smash Mewtwo 8 190 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Amiibo Smash Mewtwo

Frissítsd fel a játékot az új Amiibo Smash karakterrel, amely egyedülálló módon mutatja be a játékon belüli interakciót egy Nintendo figurával. Mindössze annyit kell tenned, hogyérintsd meg a Wii U vezérlő NFC-érintési pontját, amely adatokat továbbít a játékba, amelyek sokféleképpen felhasználhatók. A játék során az adatokfrissülnek, így a figurád teljesen egyedivé válik.

Fejlesztések a harcban

Használd ki a lehetőséget, hogy a karakteredet a valós világból a játék világába helyezheted át, és nyerj meg minden csatát. Idővel az amiibód fejlődik, példáultöbb erővel fog rendelkezni vagy új mozdulatokra lesz képes. Nyugodtan add hozzá a saját, testreszabott mozdulataidat a játékhoz.  

Támogatott játékok

Wii U:

  • Super Smash Bros. for Wii U
  • Mario Party 10
  • Mario Kart 8
  • Captain Toad: Treasure Tracker
  • Yoshi's Woolly World
  • Hyrule Warriors
  • Splatoon
  • Kirby and the Rainbow Curse

Nintendo 3DS

  • Super Smash Bros. for Nintendo 3DS
  • Ace Combat: Assasult Horizon Legacy +
  • Code Name: S.T.E.A.M.
  • Xenoblade Chronicles 3D

A nagyszerű amiibo figurákkézi konzolokon való játékban is használhatók. . A New Nintendo 3DS ugyanis beépített NFC-technológiával büszkélkedhet, így csak annyit kell tenned, hogy a figurát az alsó érintőképernyőre illeszted, és máris belevetheted magad a játékba. A jövőben lehetőség lesz speciális kiegészítők vásárlására, amelyekkel a figurákat régebbi Nintendo 3DS és Nintendo 2DS konzolokkal is lehet majd párosítani. Engedd, hogy elvarázsoljanak a modern technológiai vívmányokt, és merülj el a játék világában.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amiibo Smash Mewtwo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amiibo Smash Mewtwo . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amiibo Smash Mewtwo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amiibo Smash Mewtwo. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amiibo Smash Mewtwo.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ