Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Amulet city 20 kerékpár

Termékkatalógus
Amulet city 20 kerékpár
5 1 értékelés
Kerék - Városi használatra, összecsukható, sárvédőkkel, lámpával és hátsó csomagtartóval
Kód:  SPT1279 Gyártó honlapja:

Amulet city 20 kerékpár

Kerék átmérője:

20"

keret:

acél

villa:

acél

fékek:

V-fék

váltókar:

-

kapcsolók:

-

Fogantyúk / átalakítók:

-

kazetta:

-

Gumiabroncsok:

Rubena

 Súlya:

xx kg

Stílusos és praktikus városi kerékpár, férfiak és nők számára egyaránt. Megkönnyíti a városi közlekedést, akár a munkáról, vagy bármilyen más programról van szó. A klasszikus, összecsukható kerékpár tökéletes választás a legigényesebb vásárlók számára is. Stabil acélszerkezete, széles kormányrúdja és vázának speciális kialakítása garantálja Önnek a kerekek könnyed, egyszerű kormányzását, és a biztonságos közlekedést. Egyedi kerekeinek és szerkezetének köszönhetően rendkívül kénylemes, a fel-illetve leszállás egyszerűen, gyorsan megoldható, valamint kis méretének köszönhetően nem foglal sok helyet.

Lefedett lánca és sárvédői védelmet nyújtanak a szennyeződések, az esetleg felfröccsenő sárfoltok ellen, így akár zord időjári körülmények között is használhatja. Elemmel működő lámpái sötétedés után biztosítják a láthatóságot és a balesetmentes közlekedést. Bevásárláskor, illetve sok csomag esetén különösen hasznos lehet a kerékpár hátsó, erős és stabil csomagtartója. stílusos kerékpár segítségével könnyedén és kényelmesen közlekedhet a városban, megspórolva a tömegközlekedéssel és autóval járó feszültségeket. 

Műszaki adatok:

Váza:
Mérete: 20 ", acél, összecsukható

Villa:
Acél

Kormánya:
Hajlított

Első fék:
V-fék

Hátsó fék:
Torpedo

Pedálok:
Műanyag

Felni:
Ötvözet

Nyeregcső:
Acél

Gumiabroncsok:
Rubena

Fogantyú:
Ötvözet

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amulet city 20 kerékpár
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amulet city 20. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amulet city 20. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amulet Stadt 20. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amulet Stadt 20.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ