Shop roku Akvizice ApF HU

Amulet E-Team Air 24 (2017)

Termékkatalógus
Amulet E-Team Air 24 (2017)
Elektromos kerékpár - Gyermekkerékpár 250W teljesítményű meghajtóval, többfunkciós háttérvilágítású LCD, akkumulátor kapacitása 8.7A, 6-9 év közötti és 127-142cm magasságú gyermekek számára ajánlott, kerék mérete 24", levegős teleszkóp, V-fékek, 8 váltó
Kód:  SPTAm01 Termékszám:  8594175012408 Gyártó honlapja:

Amulet E-Team Air 24 (2017)

Szeretné, hogy a gyermek a kerékpártúrák, de még nem érte el a szükséges teljesítményt? Megvan a megoldás az Ön számára! Ez a gyermek pedelec E-Team Air 24. A gyártó az amulett a márka, amely a cseh piacon már jelentős 24 év. Ez a hagyomány ígér a minőség és a garancia arra, hogy tényleg tudod, mit vásárol. Kerék is hajtja központi motor elegendő energia 250 W. Segíti akár sebesség 15 km / h. A váz, hogy a kerék kissé uralja miközben egyszerű és különösen biztonságos fel- és leszálló a kereket.

Legfontosabb jellemzők

  • Hagyományos cseh minőség
  • Többfunkciós LCD kijelző távirányítóval
  • Különleges vázgeometriával
  • Úgy tervezték, hogy megfeleljen az igényeinek a gyermek 7-11
  • 8 fogaskerekek és a fékek V-Brake
  • Légrugó villa
  • Tartomány 50-130 km

geometria elektrokola

A váz alumíniumból készült, amelyen keresztül a kerék elér egy meglepően alacsony súly. De a legtöbb amulett nézi kitűnő vezetési tulajdonságok, amelyeket minden bizonnyal igen. Csődarab úgy tervezték, hogy nagyon tartós, és tartott is a jövőben a család többi tagja. Emellett adnak Coke időtlen pillantást, hogy biztos, hogy fellebbezni gyermek. Innovatív kialakítás felső cső újdonság az Amulet kerekek és biztonságot, miközben leszállt vagy kapok rá a kerékpárra. A kereten lehet szerelni egy tárcsafék és egy első váltó.

 

Paraméterek

Specializáció
Utazó Kész!
Rendeltetése
Gyerek Kész!
Szín
Kék, Türkiz Kész!

Kerékpár típusa

Specializáció
Utazó Kész!

Rendeltetés

Rendeltetése
Gyerek Kész!

Szín

Szín
Kék, Türkiz Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amulet E-Team Air 24 (2017)
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amulet E-Team Air 24. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amulet E-Team Air 24 (2017).
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ