Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Amulet Sunny LADY

Termékkatalógus
Amulet Sunny LADY
Gyerek kerékpár gyermek, mérete 20 "-os kerekek, fék és hátsó V-fék torpedó
Kód:  SPT12132 Termékszám:  8594175012323 Gyártó honlapja:

Amulet Sunny LADY

Keres minőségi gyermek kerékpár kis parádnice? Biztos lehet benne, hogy ez a motor szerelmes első látásra. Bíločerveným A keskeny kialakítású, narancs virág és kitölti kerekek ébrenlét a gyermek képzeletét, hirtelen egy hercegnő az összes fiatal kerékpárosok. Ön képes lesz arra, hogy élvezze nagyobb biztonságot a láncvédő és szilárd acélváz. 

legfontosabb jellemzői

  • A jó tervezés és acél váz és villa
  • Hátsó fék típusú torpedó
  • Teljes láncvédő a nagyobb biztonság érdekében
  • sárvédők

Apránként és kerékpárral

Hogy megkönnyítse a gyermekek motoros készségek, a hátsó fék megoldott protišlapovou fék. Az első fék a kormányon található, mert a gyerekek megtanulják, hogy érzékenyen ellenőrizzék a kerék és karokat a kormányon és természetesen felkészülés a következő lépéseket lovaglás. Ahogy a gyermek nő ki a kerék, a kerék áthaladhat a család többi tagja már meg, hogy időtlen és csak azért neokouká. 

első a biztonság

Hogy a gyermekek könnyen felmászott, és lement a keret geometria speciálisan ívelt. Ez megőrzi nemcsak erőt, hanem elsősorban alkalmazkodni a legkisebb motoros fluktuációk. Hogy ne hagyja a gyerekek ujjai majd védve szükségtelen sérülések teljes lefedettség a lánc és a sárvédők. Ezen intézkedések célja annak biztosítása, hogy az út vált különösen szórakoztató, kezdődött és végződött egy nagy mosoly. 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Amulet Sunny LADY
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Amulet Sunny LADY (2016). Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Amulet Sunny LADY (2016). Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Amulet Sunny LADY. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Amulet Sunny LADY.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ