30 dnů na vrácení MPLA321484

ARMODD Wristcandy 3 aranyszínű

Termékkatalógus
ARMODD Wristcandy 3 aranyszínű
Okosóra - női, magyar nyelvű vezérlés, IPS kijelző, telefonálás módja az óráról a párosított telefonon keresztül (Bluetooth hatótávolságon belül), pulzusmérés, EKG mérés, alvásfigyelés, vérnyomásmérés, lépésszámláló, véroxigénszint mérő, mobil keresése, mobil zenelejátszójának vezérlése, időjárás előrejelzés, alvás / Ne zavarjanak mód és egyedi számlapok, alkalmas futáshoz, kerékpározáshoz, jógához, golfhoz, vízállóság IP67, tok anyaga alumínium
Kód:  Armdsmt07e Termékszám:  9066

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

ARMODD Wristcandy 3 aranyszínű

Elegáns ARMODD Wristcandy 3 női okosóra

Az ARMODD Wristcandy 3 okosóra az elegáns formatervezést és a kívánt funkciókat ötvözi. Nem számít, hogy Android vagy iOS mobiltelefonod van, a készülék mindkét rendszerrel kompatibilis. Az ARMODD Wristcandy 3 téglalap alakú, 1,32"-es HD kijelzővel rendelkezik. A készülék oldalán egy két funkcionális gomb található a könnyű vezérlés érdekében. Miután az ARMODD Wristcandy 3-mat párosítottad a mobiltelefonoddal Bluetooth-onkeresztül, értesítéseket kaphatsz az alkalmazásoktól, értesítést a bejövő üzenetekről és hívásokról vagy vezérelheted a zenelejátszást. Könnyedén kiválaszthatod a számlapok megjelenését az ízlésednek vagy aktuális hangulatodnak megfelelően. Összesen 5-öt találsz a okosórán + lehetőséged van egy tetszőleges fénykép háttérbe helyezésére, de a mellékelt alkalmazásban több mint 200 további számlap vár rád.

Az ARMODD Wristcandy 3 okosóra legfontosabb jellemzői, arany

  • Az ARMODD Wristcandy 3 lenyűgöznek letisztult, elegáns megjelenésével egyaránt alkalmas társadalmi és sporteseményekre
  • Színes és teljesen érintésvezérelt 1,32"-es HD kijelző 360 x 360 px felbontással
  • A kijelző bekapcsolása egy csuklómozdulattal
  • A 280 mAh kapacitású akkumulátor akár 7 napos normál használatra is elegendő energiát biztosít
  • A okosóra számolja az alvás hosszát és hatékonyságát
  • Az ARMODD Wristcandy 3 lehetővé teszi a hívásokat közvetlenül az óráról a párosított okostelefonon keresztül (a Bluetooth-kapcsolat hatókörén belül kell lennie) és a zenevezérlést
  • Intuitív vezérlés érintőképernyőn és két funkciógombon keresztül
  • Stopperóra közbenső időméréssel
  • Párosítsd okostelefonoddal Bluetooth-on keresztül (5.2), hogy értesítést kaphass a bejövő hívásokról, SMS-ekről, e-mailekről és alkalmazásüzenetekről
  • Az ARMODD Wristcand 3 az IP67-nek megfelelően vízálló
  • Az óra 5 számlapot tartalmaz, az alkalmazásban pedig több mint 200 továbbit találsz
  • Egy tetszőleges fényképet is beállíthatsz számlapként
  • Az óra valós időben és rendszeres időközönként méri a pulzusszámot, a vérnyomást és a vér oxigéntelítettségét
  • Sportmódok széles választéka (több mint 100 sporttevékenységet mér)
  • A GloryFit alkalmazás átfogó áttekintést nyújt a tevékenységekről, további órafelületekről és az óra kezeléséről
  • A csomag tartalma: ARMODD Wristcandy 3 okosóra, USB töltőkábel, kézikönyv, fekete díszdoboz

Tartsd ellenőrzés alatt az egészségedet az ARMODD órával

Szeretnéd nyomon követni az aktivitásodat, és különösen azt, hogy mennyit sétáltál, milyen gyors a tempód, a vérnyomásod és még sok minden mást? Az ARMODD Wristcandy 3 okosóra pontosan ezt az információt nyújtja. Nem kell korlátoznod magad a normál tevékenységekre, de ha teljes mértékben a sportnak szeretnéd szentelni magad, az ARMODD óra lépést fog tartani veled. A okosórábantöbb mint 100 sporttevékenység található. A készülék az alvás hosszát és minőségét is méri. Emellett pedig használhatod az időzítő és a stopper funkciót a részidők mérésére.

Bejövő értesítések és egyéb funkciók

Párosítsd az ARMODD Wristcandy 3 okosórat a mobiltelefonoddal Bluetooth technológián keresztül, és fogadj értesítéseket a bejövő üzenetekről, hívásokról, e-mailekről és alkalmazás értesítésekről. A beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően használhatod a hangasszisztenst, és közvetlenül a csuklódról kezdeményezhetsz hívásokat. Az ARMODD Wristcandy 3 karóra zenelejátszás vezérlésére, az aktuálisidőjárás megtekintésére vagy elveszett telefon megtalálására is alkalmas. Ezen funkciók használatához az órát a telefonhoz kell csatlakoztatnod, és annak hatótávolságán belül kell lennie. Az ARMODD karórán a Flappy Birds játékkal is játszhatsz, vagy fejlesztheted a logikádat a 2048-cal, hogy teljen az idő.

Elegáns kerek kialakítás és számlapok széles választéka

A kerek design egy klasszikus, amely soha nem megy ki a divatból. Remek áttekintést nyújt például sportolás közben, és kellően reprezentatív lesz, ha a társaságba mész. Az ARMODD óra 1,32"-es HD érintőképernyője tökéletesen olvasható, az óra vezérlése gyors és intuitív lesz. Az ARMODD Wristcandy 3 okosórában 5 óralap található, de több mint 200 másik klassz óralap vár az alkalmazásban. Bizonyára nem fog gondot okozni, hogykiválaszd a számodra legmegfelelőbbet. Ha szeretnéd. az ARMODD Wristcandy 3 számlapján a kedvenc fényképedet is beállíthatod háttérként. 

Az ARMODD Wristcandy 3 összes adatát egy áttekinthető alkalmazásban láthatod

A kényelmes használat a jó felhasználói élmény egyik kulcseleme. Az alkalmazáson keresztül a beállításokat pontosan a saját ízlésed szerint állíthatod be. Könnyedén beállíthatod, hogy az ARMODD Wristcandy 3 órára például csak az Instagramról szeretnél értesítéseket kapni, de a Facebook bejegyzései már ne bukkanjanak fel. Beállíthatod az ébresztési módot is. Az alkalmazás naplóként isszolgál az összes sporttevékenységről és az ARMODD karkötő által rögzített értékekről (elégetett kalóriák, pulzusszám, véroxigén-telítettség vagy megtett lépések).


Paraméterek

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Tenisz, Túrázás, Evezés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0 Kész!
Számlap alakja
Kerek Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Rendeltetés
Női Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Kompatibilis operációs rendszer verziója
Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 11, iOS 10, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 5.0, Android 12.0 Kész!

Kivitel és tartósság

Óratok mérete
44 mm Kész!
Tok anyaga
Alumínium Kész!
Tok színe
Arany Kész!
Vízállóság
IP67 Kész!
Vezérlés módja
Kombinált Kész!
Tömeg
48 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Tollaslabda, Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Golf, Séta, Jóga, Mászás, Síelés, Outdoor, Tenisz, Túrázás, Evezés Kész!
Smart funkciók
Mobil keresése, Mobil zenelejátszójának vezérlése, Egyedi számlapok, Időjárás előrejelzés, Alvás / Ne zavarjanak mód, Ébresztőóra, Dátum, Naptár, Stopper Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!
Hangsegéd
Google Asszisztens, Siri Kész!

Software

Óra operációs rendszere
Saját gyártói operációs rendszer Kész!
Alkalmazás nyelve
Cseh, Angol, Német, Magyar, Szlovák, Francia Kész!
Felület nyelve
Cseh, Angol, Német, Szlovák, Magyar Kész!

Szíj

Strap colour
Rózsaszín Kész!
Szíj anyaga
Szilikon Kész!
Cserélhető pánt
IGEN Kész!
Csatlakoztatás típusa
22mm Quick Release Kész!

Üzemidő és tárhely

Belső tárhely
Nem Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"
» További vérnyomásmérős okosórák"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ARMODD Wristcandy 3 aranyszínű Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ARMODD Wristcandy 3 zlatá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ARMODD Wristcandy 3 zlaté. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ARMODD Wristcandy 3 - Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ARMODD Wristcandy 3 - Gold.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ