Shop roku Akvizice ApF HU

ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti

Termékkatalógus
ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti
5 1 értékelés
Mini PC Intel Core i7-4510U Haswell, 8 GB DDR3 1600 MHz-es RAM, NVIDIA GTX 750T 2 GB GDDR5, 1TB HDD + 2,5 "HDD slot, Glan, 802.11 a / b / g / n / ac, 5.1 HD audio, 4x USB 3.0, 2x USB 2.0, HDMI, DisplayPort, a Windows 8.1
Kód:  TA225f7d Termékszám:  90MS0071-M00950 Gyártó honlapja:

ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

 ASUS ROG GR8

ASUS ROG GR8 teljes pompájában

Játék ihlette mini számítógépes játékkonzolok kiváló teljesítményt rejt a test térfogata mindössze 2,5 liter. Tervezet teljes számítógép műhelyéből a Republic of Gamers, amely szépíteni a megjelenés, mint amit tesz függ gondos kiválasztása a kiváló minőségű alkatrészek. Kis méretű számítógép nagyon rugalmassá teszi, és felkéri, hogy vigye magával a LAN-partikra.

A matt fekete ennek számítógép design elemek, amelyek a gyártó által inspirált maja kultúra, és egy villogó piros ROG logó lesz távolítva minden részében otthonában. ASUS ROG GR8 funkciók külön behúzható oldalsó panel könnyű hozzáférést biztosít az alkatrészek esetleges frissítési RAM vagy bővítése merevlemez kapacitása hozzáadásával egy HDD / SSD mérete 2,5 ".

ROG GR8 belül 2jádro csomagok nagy teljesítményű Intel Core i7 Haswell család. Model 4510 ajánlatok jelentősen csökkent teljesítmény funkció Hyperthreading és a lehetőséget, automatikus túlhajtás, ami az alapvető órajel akár 2 GHz, 3,1 GHz. Együtt RAM 8GB alkotó nagyon jó teljesítményt az igényes alkalmazások és az előtelepített operációs rendszer, a Microsoft Windows 8.1 A megfelelő grafikus azonban nem lenne egy játék számítógép. Helyét belsejében található a grafikus chip NVIDIA GTX750Ti 2 GB gyors video memória, ami könnyen a teljes HD még a legújabb játékokat.

ördögi teljesítmény

alacsony energiafogyasztás és a csendes működés.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Pulsuje svým výkonem

Kialakítása kiemelkedik

ROG GR8 számítógép fogyaszt, anélkül, terhelés kisebb, mint 15 W. A másik nagy előnye, hogy csak 20 db zaj terhelés nélkül, ill. egy óriási 28 db teljes terhelésen. Így nem zavarja a nappaliban vagy a hálószobában. Olyan speciális hűtőrendszer két réz hűtőborda csövek és nagy ventilátor, amely hatékonyan távolítja el a hőt a CPU és a grafikus processzor a maximális hűtést.

  1. A kompakt kialakítás 2,5 literes.
  2. Top SupremeFX hangkártyát lenyűgöző hang.
  3. GameFirst III technológia optimalizálja a hálózati forgalmat.
  4. Integrált Miracastot vevő és kétsávos Wi-Fi-vel.
  5. Levehető huzat a könnyű upgrade.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Design

finomított alakítására

Gondosan tervezett audio ajánlat több, mint gondolnád. SupremeFX hangkártya élvezni az új játékélményt és a leglenyűgözőbb hang minden szempontból.Van is egy Sonic Studio, ami egy gombnyomással szimulálni egy lenyűgöző 7.1 surround hangzás, rendes fejhallgatót vagy sztereó hangszórók. Továbbá kínál 5 audio üzemmódok (Echo, Bass Boost, Equalizer, Clear Voice és az Intelligent equalizer), ahonnan választani, ami tovább fokozza az élményt.

Ez a kép honnan ColorBox ki, és ezért nem tűnik benne.

Tenké provedení

Teljesen kitölti játékkonzol

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ROG GR8 - GTX 750 Ti.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ