Shop roku Akvizice ApF HU

ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16 GB WiFi + fehér tok

Termékkatalógus
ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16 GB WiFi + fehér tok
3,8 7 értékelés
Tablet - Intel Atom x3-C3200 Quad Core 1,2 GHz-es 64 bites, érintőképernyő 7 "1280x800 IPS, 2 GB RAM, 16 GB belső memória, microSD maximum 64 GB, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, kamera 0.3MPx első + hátsó 5MP, microUSB, 3450mAh akkumulátor Google Android 5.0
Kód:  NA043j2 Termékszám:  Z370C-1B040A Gyártó honlapja:

ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16 GB WiFi + fehér tok

le
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi bílý + Power case

csoportkép

VisualMaster ASUS exkluzív technológia egy sor vizuális fejlesztések, amelyek egyesítik a hardver és szoftver optimalizálása minden szempontból a show - beleértve a kontraszt, élesség, szín, tisztaság és a fényerőt. Az eredmény egy hihetetlenül valósághű képet. Az ASUS VisualMaster úgy érzed tényleg ott van.

le
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi bílý + Power case

lenyűgöző képek

ASUS ZenPad 7 PixelMaster kamera (5 megapixel + 0,3 megapixel). Ez elfog nagy felbontású képeket. Egyedülálló technológia aztán vezet tökéletes felvételeket speciális szoftver és az optika. Népszerű szelfi fotókat kap egy új dimenziót, azaz a kamera rögzíti a panorámaképet egy sor legfeljebb 140 °.

le
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi bílý + Power case

mozihangzés

Külön megvásárolható ASUS audio esetén (nem tartozék) egy tartozék a tablet ASUS ZenPad 7 hozzáteszi 5.1 csatornás surround hangzás. A következő javulás lesz vigyázni DTS-HD Premium Sound SonicMaster, így tabletta ASUS ZenPad 7 lesz képes élvezni egy igazán tökéletes hangzást.

le
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi bílý + Power case

stílusos design

ASUS tablet kialakítás ZenPad 7 folytatja a hullám modern hatásokkal, és egyszerű tiszta megjelenés teszi, hogy a sokoldalú és elegáns társ. Ezek az elemek ihlette Zen filozófia törekszik az egyensúlyt a szépség és a teljesítmény.

Mindig tele van energiával

Együtt a tablettát kap egy egyedi ház Teljesítmény esetében (is). Ez nem csak elegáns, hanem főként ad a tabletta Asus ZenPad 7 még több energiát. Ez a remek funkció különösen hasznos a hosszú utazások és bárhol nem lehet tölteni a tablettát azonnal. Akkumulátor patron lehetővé teszi a munkát, vagy szórakozni óriási 16 óra, ami elegendő nemcsak utazni az egész országban, de nyugodtan és a másik végén a világ.

le
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi bílý + Power case

le
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi bílý + Power case

Nagyobb, kisebb, de

ASUS ZenPad 7 egy 7-es tábla, ahol a kijelző foglalja el az egész 72% -át a felületet berendezés. Ezt úgy hajtjuk végre csökkentésével drámai oldalsó keretek és a tabletta nem haladja meg a méret a másik 7 "eszközök.

Tökéletes kép egy pillanat alatt

Minden pixel a kép optimális mielőtt a tényleges kijelző. Saját szemét és látni a képet a maximális tökéletesen éles részleteket a legfényesebb és legsötétebb területeken a kép.

le
Tablet ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi bílý + Power case

le
Tablet ASUS ZenPad 8 (Z380C) 16GB WiFi bílý + Power case

Teljesen új felület ZenUI

Felhasználói felület ASUS ZenUI hoz több mint 1000 funkciók fokozzák vagy meghosszabbítja a standard Android felület. Élvezheti egyszerűbb és kényelmesebb működés, elegáns design és a tisztább vizuális stílus - minden fontos információ mindig kell helyezni az első és a képernyő közepén. 

le
Tablet ASUS ZenPad 8 (Z380C) 16GB WiFi bílý + Power case

Nagy testreszabási lehetőségek

ASUS ZenPad kínál innovatív design, amely lehetővé teszi a könnyű testre a tabletta cseréje révén kiterjed. Ezek nemcsak megváltoztatja a színét a tabletta, hanem a hozzáadott extra funkciók és tökéletesen illeszkedik a stílus tabletta ASUS ZenPad.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16 GB WiFi + fehér tok
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi bílý + Power case. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi biely + Power case. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi Weiß + Power case. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenPad 7 (Z370C) 16GB WiFi Weiß + Power case.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ