Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

ASUS ZenPad C 7 (Z170CG) 16GB 3G fekete

Termékkatalógus
ASUS ZenPad C 7 (Z170CG) 16GB 3G fekete
5 4 értékelés
Tablet - Intel Atom x3-C3200 Quad Core 1,2 GHz 64-bit, 7" 1024x600 IPS érintőképernyő, 1 GB RAM, 16 GB belső tárhely, microSD akár 64 GB-ig, WiFi, Bluetooth 4.0, GPS, 0,3 MPx-es szefikamera + 2MPx-es hátlapi kamera, microUSB, 3G modem, MicroSIM, 3450 mAh akkumulátor, Google Android 5.0
Kód:  NA043b1 Termékszám:  Z170CG-1A012A Gyártó honlapja:

ASUS ZenPad C 7 (Z170CG) 16GB 3G fekete

le
csoportkép
 

Élő kép

Az ASUS VisualMaster exkluzív technológiák egész készlete a javított vizuális élmény érdekében, amely a megjelenítés minden vonatkozásához képes a hardvert a szoftverrel optimalizálni, beleértve a kontrasztot, élességet, színeket, tisztaságot és a fényerőt. Az eredmény pedig egy hihetetlenül valósághű kép. Az ASUS VisualMaster technológiának köszönhetően végre olyan érzésed lesz, mintha pontosan azon a helyen lennél, amelyet a képernyőn nézegetsz.

le
javított képek
 

Gyönyörű fotók

Az ASUS ZenPad C 7.0 tablet PixelMaster kamerájával elsőosztályú fotókat készíthetsz lehengerlően magas felbontásban. A PixelMaster kamera olyannyira egyedülálló technológiát alkalmaz, amely a speciális optika és a szoftver segítségével javítja a fotóid minőségét.

le
mozihangzés
 

A hangzása olyan, mintha csak moziban lennél

Az ASUS ZenPad C 7.0 tablet DTS-HD Premium Sound és SonicMaster technológiákkal lett ellátva, amelyek biztosítják a minden szempontból tökéletes hagnhatást. Ennek köszönhetően tökéletesen kiélvezheted a kedvenc zeneszámaid, vagy akár a filmjeid és sorozataid.

le
Prémiové provedení
 

Stílusos design

Az ASUS ZenPad C 7.0 tablet designja magában hordozza a modern vonalak és a letisztult gyszerűség jegyeit egyaránt, amelyek a tabletet egy stílusban univerzális társsá avanzsálják. Ezek a jegyek a zen filozófia által lettek ihletve, szemléltetve a szépség és a tejesítmény közti harmóniát. A tablet egy 1024 x 600 pixel felbontású IPS technológiájú kijelzővel lett ellátva, amely gyönyörű színvilággal és nagyszerű betekintési szögekkel büszkélkedhet mindenféle torzulás nélkül. A magas fényerő pedig még szabadtéren is tökéletesen láthatóvá teszi a kijelzőjét.

Ergonomikusan lekerekített szélek

Végre megtapasztalhatod, hogy milyen is egy tökéletes fogású tablet, amely nagyszerűen fekszik a kézben a maga lekerekített széleivel. Az elegáns vonalakat szépen kiegészíti a bőr felületkezelés, tehát egy igazi luxus berendezésről van szó, amely tökéletesen illik mindenféle szituációba.

A 16 GB kapacitású belső tárhelye microSD memóriakártya által bővíthető akár 64 GB-ig. Az internetre a Wi-Fi és a 3G modul segítségével csatlakozhatsz, illetve nem hiányozhat a Bluetooth interfész és a GPS technológia sem.

le
Luxusní materiály
 

le
ZenUI
 

Teljesen új ZenUI kezelőfelület

Az ASUS ZenUI kezelőfelület több, mint 1000 funkcióval büszkélkedhet, amelyek egyrészt javítják, másrészt pedig kiszélesítik az Android operációs rendszer által nyújtott lehetőségeket. Végre részed lehet az igazán egyszerű és kényelmes vezérlésben, az elegáns designban és a letisztult vizuális stílusban – minden fontos információ elöl lesz elhelyezve a képernyő közepén.

le
Lákavé kryty
 

Testreszabási lehetőségek széles skálája

Az ASUS ZenPad innovatív megjelenésű, amely lehetővé teszi a tablet egyszerű személyreszabását a cserélhető tokok által. Ezek a tokok képsek a tablet megjelenését teljes mértékben megváltoztatni, ráadásul csupán egy pillanat alatt. Tehát egyszerűen hozzáigazíthatod a hangulatodhoz, de akár még a ruházatodhoz is.

Az ASUS a tajvani gazdaság növekedésének szimbóluma. A cég kezdete 1989. április 2-ig nyúlik vissza, amikor az alaplapok kis gyártójaként néhány alkalmazottal kezdte munkáját. Ma az Asus világszerte több mint 12500 alkalmazottat foglalkoztat.

Az ASUS termékei az információtechnológiai piac minden szektorában megtalálhatók. A cég asztali számítógépekre, laptopokra, telefonokra, optikai meghajtókra és komponensekre összpontosít. Az alaplapok gyártásánál a cég ma már meghatározó szereplő, megdöbbentő 40%-os piaci részesedéssel.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: ASUS ZenPad C 7 (Z170CG) 16GB 3G fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si ASUS ZenPad C 7 (Z170CG) 16GB 3G černý. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si ASUS ZenPad C 7 (Z170CG) 16GB 3G čierny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte ASUS ZenPad C 7 (Z170CG) 16 GB 3G schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte ASUS ZenPad C 7 (Z170CG) 16 GB 3G schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ