Shop roku Akvizice ApF HU

AUSTRIAN AUDIO

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
AUSTRIAN AUDIO banner

Merülj el a zene világában az Austrian Audio segítségével

Az Austrian Audio 2017-ben alakult Bécsben, a gazdag zenei múlttal rendelkező városban. Az Austrian Audio alapját szenvedélyes zenei mérnökök és szakértők hozták létre, akik rengeteg tapasztalattal és azzal a vággyal rendelkeztek, hogy egy új brandet építsenek, amely a legmegbízhatóbb high-end audio termékekkel, különösen mikrofonokkal és fejhallgatókkal hódítja meg a felhasználók szívét. A vállalat egyedi szabadalmakkal és technológiákkal is büszkélkedhet, amelyek nem csak a zeneiparban, hanem számos iparágban megtalálják a számításukat világszerte.

Austrian Audio fejhallgatók

Professzionális Austrian Audio Hi-X Hi-Fi fejhallgató sorozat

Az Austrian Audio minden alkalomra megfelelő fejhallgatót nyújt. Az otthoni vagy professzionális stúdióban az Austrian Audio Hi-X (High Excursion) fejhallgatói tűnnek ki a legjobban, mivel részletes és tiszta hangzást, széles frekvenciatartományt, minőségi konstrukciót biztosítanak. Ezenfelül összecsukható mechanizmussal rendelkeznek, biztosítva így a maximálisan kényelmes fülhallgatót. Egyszóval a Hi-X fejhallgató kiváló választás minden művész, igényes audiofil, sőt, a keverőpultok mögött álló varázslók számára is.

Austrian Audio vezeték nélküli fejhallgató igényes felhasználók számára

A vállalat prémium kategóriás vezeték nélküli fejhallgatóinak választéka természetesen felülmúlhatatlan. Az Austrian Audio Hi-X25BT analóg és digitális csatlakozási lehetőséget is kínál 3,5 mm-es jack, USB-C csatlakozó vagy Bluetooth vezeték nélküli technológia formájában. Egyedülálló High Excursion hangtechnológiával, beépített mikrofonnal és nem utolsósorban nagyszerű hangzással rendelkezik, amiről egyszerűen nem akarsz majd lemondani.

Austrian Audio vezeték nélküli fej- és fülhallgatók
Austrian Audio headsetek

Játék és munka az Austrian Audio headsetekkel

Az Austrian Audio PB (Professional Business) és PG (Professional Gaming) fejhallgatók gyártásakor különösen a kiváló minőségű mikrofonjaikra és széles körű kompatibilitásukra fókuszáltak. Ugyanakkor felszereltségben sem maradnak el, hiszen nincs hiány a High Excursion technológiából, ami kényelmes kialakítással párosul. Ez a modell fém zsanérokkal rendelkezik, ami a kényelmet szolgálja, nem utolsósorban pedig tökéletesen szűri a környezeti zajokat a speciális funkcióknak köszönhetően. Az Austrian Audio PB17 vagy PG16 fejhallgató nagyszerű kiegészítője lesz minden call center, diszpécserközpont vagy professzionális gamer barlangnak.

4 termék
Austrian Audio MiCreator Studio
Mikrofon - asztali, 3,5 mm Jack és USB-C csatlakozás, kábel hossza 2 m, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 20 - 20000 Hz, impedancia 32 Ohm, érzékenység 22 dB, mute gomb és gain szabályozó, fejhallgató csatlakozó, tok a csomag része, alkalmas
75 290 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: AUA03b
Austrian Audio MiCreator Satellite
Mikrofon - asztali, 3,5 mm Jack csatlakozás, kábel hossza 1,4 m, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 20 - 20000 Hz, érzékenység 22 dB, fejhallgató csatlakozó, tok a csomag része, alkalmas
37 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: AUA03a
Austrian Audio MiCreator Y-Lav
Mikrofon - csiptetős, 3,5 mm Jack csatlakozás, kábel hossza 2 m, kondenzátor mikrofon, kardiodid, frekvenciatartomány 20 - 20000 Hz, érzékenység 22 dB, fejhallgató csatlakozó, tok és szélfogó a csomag része, alkalmas
18 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: AUA03c
AUSTRIAN AUDIO Hi-X55CUK replacement kit
Fej-/fülhallgató tartozék - az Austrian Audio Hi-X55 fejhallgatóhoz, tartalma: 2x fülhallgató, 1x híd
14 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: AUA02m

AUSTRIAN AUDIO

P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ