30 dnů na vrácení Shop roku

BOSCH EasyAquatak 110

Termékkatalógus
BOSCH EasyAquatak 110
4,6 13 értékelés
Magasnyomású mosó - elektromos, hordozható, 1300 W teljesítmény, 110 bar max. nyomás, 330 l/h átfolyási sebesség, 3 m hosszú tömlő, fém, szívás, forgó fúvóka
36 890 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BOC822b15 Termékszám:  0.600.8A7.F00 Gyártó honlapja:
BOSCH EasyAquatak 110 36 890 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

BOSCH EasyAquatak 110

Vége a télnek, és meg szeretnél szabadulni  a hónapok alatt felgyülemlett kosztól? Szeretnéd rendszeresen megtisztítani autódat vagy a földet a telken? A BOSCH EasyAquatak 110 magas nyomású tisztítóval közelebb kerülhetsz a célodhoz. Kompakt kialakításának köszönhetően az EasyAquatak 110 nagyszerű segítséget nyújt. A BOSCH még ennél is többet kínál a praktikusság terén, rögzíthető pisztollyal biztosítja, hogy elkerüld a nemkívánatos elázást a használata során. A 330 liter / órás átfolyási sebességgel egy valóban nagy teljesítményű nagy nyomású mosó tulajdonosa leszel. Nincs szükség bonyolult összeszerelésre, így akár azonnal használatra kész.



A BOSCH EasyAquatak 110 magasnyomású mosó legfontosabb jellemzői 

  • Kompakt, mobil kialakítás széles talppal a kivételes stabilitás érdekében
  • EasyAquatak 110 a dobozból kivéve, bonyolult összeszerelés nélkül használható
  • Egykezes működtetés
  • Állítható áramerősség a jobb tisztítás érdekében
  • Erőteljes 1300 wattos motor
  • Maximális nyomás: 110 bar
  • Alkalmas autók külső tisztítására is
  • Maximális áramlási sebesség 330 l/h
  • Maximális tápvíz-hőmérséklet 40 °C

A BOSCH EasyAquatak 110 biztonságos és alapos

Habár a BOSCH EasyAquatak 110 magasnyomású mosó kis méretű, nem ijed meg a munkától, sőt, mindenre készen áll. Az EasyAquatak 110 állítható nyomású fúvókákat biztosít, így bármilyen helyzetben megfelel. Emellett a BOSCH készülék forgófejes fúvókát kínál az összes sarok eléréséhez. A nagy nyomású habosító rendszer és az autostop funkció kényelmes kiegészítő, amelyek megkönnyítik a munkavégzést. A pisztolytárolóhely lehetővé teszi a pisztoly tárolását a magasnyomású mosó használata közben a még nagyobb kényelem és biztonság érdekében.

Képes önfelszívásra külső vízforrásból 

A BOSCH EasyAquatak 110 külső vízforrásból történő önfelszívás funkcióval is rendelkezik. Ez lehetővé teszi például az esővíztartályból származó víz használatát. A BOSCH magasnyomású tisztító rugalmas és gazdaságos megoldást kínál.

A BOSCH   magasnyomású mosó alacsony súlyú és kompakt méretű

Örülni fogsz a BOSCH EasyAquatak 110 alacsony súlyának és kompakt méreteinek is, amelyek tökéletessé teszik a kisebb helyiségekben való használatot. A tömlő közvetlenül a készülékbe van behelyezve.

Push-Fit gyorscsatlakozók

A BOSCH EasyAquatak 110 Push-Fit gyorscsatlakozókkal van felszerelve, amelyek rendkívül gyors összeszerelést biztosítanak. A fúvókák és feltétek tökéletesen illeszkednek a helyükre.

A szűrők védelmet nyújtanak a szennyeződések BOSCH tisztítóba való behatolása ellen

A BOSCH EasyAquatak 110 2 szűrőt használ, amelyek többek között növelik a védelmet a szennyeződések készülékbe való behatolása ellen.  Ezenkívül meghosszabbítják a tisztító élettartamát.

A BOSCH EasyAquatak 110 egyszerű és kényelmes használata

A BOSCH EasyAquatak 110 kezelése és használata gyors és egyszerű. A 450 ml-es magasnyomású mosófúvókával gyorsan és hatékonyan alkalmazhatod a tisztítószert. A magasnyomású mosófúvóka használatakor csökkentheted a tisztítási időt a tisztítószer gyors alkalmazásával. A BOSCH Easy Aquatak 110 ideális az autók vagy a tárolók mélytisztítására.

Paraméterek

Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BOSCH EasyAquatak 110 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BOSCH EasyAquatak 110 0.600.8A7.F00. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BOSCH EasyAquatak 110.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ