AP+ nový vizuál Shop roku

Iránytű Szervező az első ülésen BLACK

Termékkatalógus
Iránytű Szervező az első ülésen BLACK
3,0 1 értékelés
Rendszerező kívánnak beszerelni a hátsó ülésen. Rögzítés felső része pántokkal a fejtámla alsó hevederek az ülés mögött. Egyedi elrendezés - sok zsebbel alkalmas térképek, ital és különböző csecsebecsékkel.
Kód:  AUPR175 Termékszám:  06510

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Iránytű Szervező az első ülésen BLACK Megszűnt

Iránytű Szervező az első ülésen BLACK

A Compass Szervező BLACK kijelölt első ülés, akkor az autóba tökéletes rend, az összes szükséges, hogy szükség van, ha utazik, szervezi és tárolni gyakorlati szervező. Fekete szervező tartalmaz több zsebbel különböző méretben és stílusban, mind a teljes és háló, amibe kényelmesen elfér térképek, ebédcsomag, italok és más egyebeket.

Tulajdonítanak, hogy könnyen a hátsó az első ülés felső részét rögzítse hevederekkel utasbiztonsági
fej és az alsó rész van pattintható hevederek ülés. Nejen na dlouhých cestách oceníte, že díky organizéru zabráníte nepořádku ve vašem voze a všechny potřebné věci budete mít přehledně k dispozici.  
 

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si COMPASS Organizér na přední sedadlo BLACK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Compass Organizér na predné sedadlo BLACK.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ