Shop roku Slevy s AP+

AVG AntiVirus 1 számítógépre 12 hónapig

Termékkatalógus
AVG AntiVirus 1 számítógépre 12 hónapig
4,9 7 értékelés
Antivírus - új licenc
Kód:  WZ392a Termékszám:  AVCEN12DCZS001 Gyártó honlapja:
AVG AntiVirus 1 számítógépre 12 hónapig Megszűnt

AVG AntiVirus 1 számítógépre 12 hónapig

Az AVG biztonsági megoldása több mint 200 000 000 aktív felhasználót véd az egész világon. Az AVG AntiVirus 2016 a következő évekre is kizárólag a legfejlettebb eszközöket biztosítja a teljes körű felhasználói biztonság érdekében.

Legfontosabb jellemzői

  • DVD lemezes licenc 1 számítógépre 12 hónapig
  • Továbbfejlesztett vírusirtó és védelem a kémprogramok és rosszindulatú programok ellen
  • Linkek és  letöltött fájlok tesztelése
  • E-mail védelem rosszindulatú mellékletek ellen
  • 2 óránkénti automatikus frissítések

Megérdemled a legjobb védelmet

Az AVG Antivirus 2016 felhőalapú technológiákat és közösségi védelmi hálózatokat használ. Az automatikus frissítések és a többi felhasználóval való megosztás révén segít több fenyegetést felfedezni. Az AVG LinkScanner Surf-Shield megakadályozza a fertőzött vagy illegális oldalakhoz való hozzáférést, és aktívan megvizsgál minden oldalt, mielőtt felkeresed. A népszerű közösségi hálózatokra mutató linkeket is ellenőrzi.

Jogod van az  adatvédelemhez

A magánadatok tárolására már régóta nem használnak például pendrive-okat, mert ha elvesznek, akkor óriási biztonsági kockázatot jelentenek. Az AVG Data Vault megszünteti az összes kockázatot, és jelszóval védett virtuális tárhelyet biztosít. Automatikusan titkosítja a tárolt dokumentumokat, képeket vagy más fájlokat.

Segítő kezet nyújt minden felhasználónak

Ideális esetben nincs tudomásod az AVG Antivirus 2016 biztonsági csomagról, és minden megy úgy, ahogy van. Működését a rendszer erőforrásainak lehető legkisebb fogyasztására optimalizálták. Ha azonban váratlan problémák merülnek fel, ingyenes telefonos támogatás is rendelkezésre áll az év mind a 365 napján.


A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si AVG Anti-Virus pro 1 počítač na 12 měsíců. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si AVG Anti-Virus 2016 pre 1 počítač na 12 mesiacov. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte AVG Anti-Virus pro 1 počítač na 12 měsíců. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte AVG Anti-Virus pro 1 počítač na 12 měsíců.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ