Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Avionaut

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Szűrés
Avionaut – Glider, Evolvair és Ultralite autós gyerekülés

Avionaut: Prémium gyerek autósülések

Az Avionaut gyerek autósüléseket a szülő és a gyermek kényelmét, biztonságát szem előtt tartva tervezték. Fejlesztésükben, amely kizárólag Európában történik, a szülők és a szakértők egyaránt részt vesznek. Minden egyes gyerek autósülés olyan tervezőkkel együtt készül, akik a repülési iparban is nagy tapasztalattal rendelkeznek. Ezért számíthatsz arra, hogy minden Avionaut gyerek autósülés zseniális tervezésű annak érdekében, hogy a maximális biztonságot nyújtsa kisgyermeked számára. Ráadásul az ülés együtt nő a gyermekkel, mivel ergonomikusan alkalmazkodik a testéhez és az igényeihez, így nem kell az évek során üléseket cserélned.

Avionaut – biztonságos autós gyerekülés

Minden Avionaut gyerek autósülés maximális biztonságot nyújt

Az Avionaut számára a biztonság az első. Ezért minden autósülés megfelel a legmagasabb világszínvonalú szabványoknak. Ezt bizonyítja számos tanúsítvány is. A gyártás során nagy hangsúlyt fektetnek a felhasznált anyagokra, valamint a töréstesztekre, amelyekből kiváló eredményekkel kerülnek ki. Az Avionaut Evolvair gyerek autósülés kiváló az óvodáskorú gyermekek számára, míg az Ultralite modell az Avionaut Pixel betéttel kényelmet és biztonságot nyújt a kicsiknek.


Az Avionaut okos megoldásokat kínál a gyerekeknek és a szülőknek is

A mai idők okos megoldásokat követelnek, és az Avionaut folyamatosan megfelel ezeknek az elvárásoknak. Annak érdekében, hogy a gyerek autósülés és annak felszerelése a lehető legegyszerűbb legyen, miközben maximális biztonságot nyújt, az Avionaut számos rendszert vezetett be. Ezek közé tartozik az IQ ISOFIX, amely megerősített védőelemekkel rendelkezik, hogy minimálisra csökkentse az ülés kioldódásának lehetőségét.

Avionaut – okos megoldások

Avionaut – kényelmes autós gyerekülés

Az Avionaut ülések a hosszú utakon is garantálják a kényelmet

Az Avionaut a legmodernebb technológiát alkalmazza, hogy gyermeked még a hosszú utazások során is kényelmesen érezze magát. A megfelelően kiválasztott anyagok biztosítják, hogy a gyerek autósülés nem lesz kényelmetlen. A kiválasztott Avionaut autósülések az óvodások, kisgyermekek, újszülöttek, valamint a koraszülöttek fiziológiai és biomechanikai adottságaihoz igazodnak.


Az Avionaut mindig modern és funkcionális kialakítással rukkol elő

Az Avionaut nem feledkezik meg a formatervezésről, ami az autósüléseket különböző autótípusokhoz alkalmassá teszi. A vezető tervezőkkel együttműködve csak a legjobb minőségű anyagokat használják. A stílusos dizájn, a kényelem és a biztonság kombinációjának köszönhetően minden Avionaut autósülés megfelel a felhasználók - szülők és gyermekek - magas igényeinek.

Avionaut autós gyerekülések kialakítása
1 termék
AVIONAUT IQ Bázistalp Pixel és AeroFix autósülésekhez
Bázistalp - Avionaut AeroFix RWF és Avionaut Pixel Avionaut AeroFix kompatibilis, helyes telepítés elektronikus jelzése és támasztólábbal
77 790 Ft
Felbontott raktáron
Termékkód: BABY8804

Avionaut

P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ