Slevy s AP+ Akvizice ApF HU

Babolat B'Fly 21

Termékkatalógus
Babolat B'Fly 21
Teniszütő Junior, 175 g
Kód:  SPT212 Termékszám:  3324921404943

Babolat B'Fly 21

A cég egyik vezető gyártója Babolat tenisz húrok a kezdetektől fogva a tenisz. A portfolió idővel kibővült más teniszütő sport. Babolat teniszütő van a globális piacon tenisz megingathatatlan pozícióját. Ezek a rakéták, amelyekkel játszani a világ legjobb játékosok és a játékosok. Kialakításuk alapja a folyamatos innováció és a legújabb technológiát.

A kezdők najdějné

Teniszütő Babolat B'Fly 21 alkalmas játékos részére 5-7 éves, vagy 110 cm magas. Része a rakéta hívják Memo Grip, aki megtanítja a gyermeknek, hogy tartsa a ütő végén a fogantyút, ahogy tanítja a kocsi. Az ütő jön csomagolás pántok a hátsó a könnyű hordozhatóság.

Könnyű és könnyen kezelhető

Tenisz kezdők megtanulják az alapokat, mint a tenyeres, fonák, és keresi, hogyan kell megütni a labdát a közepén az ütő. A tömeg a rakéta csak 175 gramm könnyű tartani, mert a gyerekek nem rendelkeznek a legkisebb probléma, és játszani bármilyen sztrájkot mindig műszakilag megfelelőek. A hossza a markolat a két kézzel 15 cm. A gyerekek, akik játszanak ezzel ütő kell használni a piros labdát (hab vagy filc), amely körülbelül 75% -kal lassabb, mint a normál labda, mellyel a szakemberek annak érdekében, hogy megismerjék a játékot.

specifikációk:

  • Súly rakéta: 175 g
  • Ütő hossz: 534 mm / 21 hüvelyk
  • Fej méret: 600 cm2
  • Hozzávalók: Alumínium

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babolat B'Fly 21
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babolat B´Fly 21. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babolat B´Fly 21. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Tennisschläger Babolat B'Fly 21. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Tennisschläger Babolat B'Fly 21.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ