BABYLISS 5513PE Velvet Orchid

Termékkatalógus
BABYLISS 5513PE Velvet Orchid
Hajszárító - ionizáló, kefe kiegészítő, 2300 W teljesítmény, hideg levegő fújás, 2 sebességfokozat, 2 hőmérséklet fokozat, akasztó pánt a csomag része, 2,2 m hosszú kábel, lila kivitel
15 690 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  BABVV219 Termékszám:  5513PE
BABYLISS 5513PE Velvet Orchid 15 690 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

BABYLISS 5513PE Velvet Orchid

Mindig olyan rendezett frizurát szeretnél, amilyet a fodrászod készít neked? A közkedvelt BABYLISS által megálmodott hajszárítóval mindet játszi könnyedséggel érheted majd el. Remek választás, mert gyengéd és kíméletes ápolást nyújt a hajnak. A jól átgondolt kivitelezéssel bíró hajszárítót szuper funkciókkal egészítik ki, többek között ionizálás és hideg levegő. A hajszárító képes gyorsan és hatékonyan megszárítani a hajat a nagy teljesítményű, hosszú élettartamú motornak köszönhetően, amely teljesítményfelvétele 2300 W. 2 sebességfokozat közül választhatod ki a frizurának leginkább megfelelőt, és 2 hőmérséklet-fokozat található rajta. A csomag részét képezi többek között egy formázó kefe. Különleges nyílások kerültek a hajformázó kefére, amelyek segítenek a gyorsabb formázásban az rajtuk keresztül áramló levegőnek köszönhetően.

Hajszárító BABYLISS 5513PE Velvet Orchid ...

A közkedvelt BABYLISS 5513PE Velvet Orchid hajszárító leglényegesebb jellemzői

  • A népszerű BABYLISS hajszárító garantálja, hogy szuper frizurát készítesz magadnak
  • Az ionizátor fokozza a haj simaságát és puhaságát
  • A hajszárító nagy teljesítményű motorjának teljesítményfelvétele: 2300 W
  • 2 sebességfokozat közül választhatod ki a neked leginkább megfelelőt, és 2 hőmérsékletfokozat található rajta
  • Végső formázás a hideg levegőáramlás segítségével
  • A csomagban benne lesz többek között egy formázó kefe
  • A kábel mérete: 2,2 m
  • A csomagban található többek között egy akasztó pánt
  • Színe: lila

Ionok a sima és puha hajért

A közismert BABYLISS hajszárító nemcsak megjelenésével, hanem a hajad ápolását szolgáló funkcióival is lenyűgöz A hajszárítás egy szükséges lépés a sima alap érdekében a későbbi hajformázáshoz. A népszerű BABYLISS hajszárító az ionizátronak köszönhetően sima és egészséges hajat biztosít. Az ionizátoros hajszárító negatív töltésű ionokkal működik amelyek rugalmasságot kölcsönöznek a hajnak, miközben megakadályozzák a kiszáradását. Az ionoknak köszönhetően a haj megőrzi fényét, puhaságát és természetes szépségét. A frizura tökéletes állapotban tartására van egy gomb a hideg levegőre való átkapcsoláshoz, amely rögzíti a hajat. A csomagban a híres BABYLISS hajszárítón kívül a következő tartozékok kapnak helyet akasztó pánt.

Paraméterek

Összehasonlít
Több paraméter
Megjegyzés:
» Széleskörű hajszárító kínálat, kedvező árakkal

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABYLISS 5513PE Velvet Orchid Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BABYLISS 5513PE Velvet Orchid. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYLISS 5513PE Velvet Orchid. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BABYLISS 5513PE Velvet Orchid. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS 5513PE Velvet Orchid.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ