Shop roku 0% splátky mobily, notebooky

BABYLISS E791E

Termékkatalógus
BABYLISS E791E
5 3 értékelés
Trimmelő - hajvágáshoz és szakállnyíráshoz, 32 vágáshossz beállítás, 2 vezetőfésű hajvágáshoz, ritkító funkció, 45 perc üzemidő, rögzített titán penge, akkumulátoros/hálózati működés
Kód:  BAZA007 Termékszám:  41005500

BABYLISS E791E

A Babyliss E791E haj- és szakállnyíró 32 vágáshossz beállítást kínál neked. A 2 állítható vezetőfésű 3-18 mm és 21-36 mm tartományban működik, a szakállnyíró fejet pedig 0,5-4,5 mm között állíthatod be. Forgó vágáshossz szabályzója nagy pontosságot biztosít. Az innovatív W-Tech vágókés 25%-kal növeli a teljesítményt. 39 mm szélességű erős vágókése titánból készült, amely garantálja ellenálló képességét és élettartamát. A pengék önélezők, kivehetők és elmoshatók. Az intelligens beállítási rendszer bármely szögben tartva tökéletes eredményt biztosít. A készüléket mind hálózatról, mind akkumulátorral használhatod. Egy töltéssel körülbelül 45 percig működik.

Legfontosabb jellemzői

  • Haj- és szakállnyíró
  • Akkumulátorral és hálózatról is működtethető
  • A beállított vágáshossz rögzíthető
  • Ritkító funkció
  • Tartozék: tisztító kefe
  • 3 év garancia

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABYLISS E791E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss E791E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYLISS E791E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS E791E.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ