Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BABYLISS T820E

Termékkatalógus
BABYLISS T820E
4,2 5 értékelés
Trimmelő - integrált szőrszál gyűjtő, 0,5 mm pontosság, rozsdamentes acél penge, önolajozó rendszer, mosható fej, akkumulátorral és hálózatról is működtethető
Kód:  BAZA006 Termékszám:  41005159 Gyártó honlapja:

BABYLISS T820E

A rendkívül pontos vágást kínáló Babyliss T820E szakállnyíró integrált szőrszál gyűjtővel rendelkezik. A levágott szőr akár 60%-át is képes felfogni! A professzionális W-Tech technológiának köszönhetően a penge a hagyományos szakállvágókkal összehasonlítva 25% -kal gyorsabb vágást tesz lehetővé. A penge rozsdamentes acélból készült, szélessége 35 mm, önolajozó rendszert kapott. A vágás hosszát a mozgatható pengével pontosan meghatározhatod. 0,5 mm - 20 mm hosszúság között választhatsz, az egymást követő fokozatok között 0,5 mm a különbség. A szakállnyíró mosható és vezeték nélkül is működik. Egy töltéssel kb. 60 percig használható.

Főbb jellemzők

  • Nagy pontossággal bíró haj- és szakállnyíró
  • Beépített szőrszál gyűjtő
  • Professzionális W-Tech technológia
  • Mosható
  • Tartozék: tisztító kefe
  • 3 év garancia

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BABYLISS T820E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BaByliss T820E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BABYLISS T820E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BABYLISS T820.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ