Akvizice ApF HU Effaclar

Babyliss T840E

Termékkatalógus
Babyliss T840E
5 1 értékelés
Trimmelő - kettő az egyben szakállnyíró és borotva, integrált szőrgyűjtővel, 0,5mm pontosság, rozsdamentes acél penge, önkenő, mosható fej, akkumulátoros működés
Kód:  BAZA017 Termékszám:  41005473

Babyliss T840E

A modern BABYLISS kettő az egyben vágógép innovatív W-TECH titánium pengékkel büszkélkedhet, amelyek 25%-kal nagyobb teljesítményt biztosítanak. Egyben szakállnyíró és borotva, úgyhogy pénzt takarít meg számodra, és kevesebb helyet foglal a fürdőszobában. Nagy előnye a beépített szőrgyűjtő, amely akár a szőrszálak 60%-át megfogja, valamint az, hogy önkenő funkcióval rendelkezik a készülék. A vágás hossza 1 mm és 20 mm között állítható, méghozzá 0,5 miliméterenként. Ez az intelligens beállítási rendszer garantálja a sikeres vágást – bármilyen szögben. A praktikus vágógépnek köszönhetően otthon is professzionális eredményeket érhetsz el, nem kevés időt és költséget takarítva meg ezzel. A karbantartást nagyban leegyszerűsíti, hogy a készülék feje mosható. 

Főbb jellemzők

  • Szakállvágó és borotva
  • Innovatív W-TECH pengék a nagyobb teljesítmény érdekében
  • Önkenő, eltávolítható és mosható pengék
  • Bordázás a nagyobb pontosság érdekében: 0,5mm lépések
  • A precíz fej 1 és 20 mm között állítható
  • Vezeték nélküli és hálózatos működés (akár 60 perc 1 töltéssel)
  • A tisztítókefe tartozék

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Babyliss T840E
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Babyliss T840E. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Babyliss T840E. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Babyliss T840E.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ