AP+ nový vizuál 0% splátky Siguro

Fúrás nélküli Tesa rögzítők és ragasztók Budapest

Termékkatalógus
Ár
-
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Márkák
TESA
(3)
Szűrés
Ezen az oldalon a(z) Fúrás nélküli Tesa rögzítők és ragasztók kategóriába tartozó termékeket találsz, amelyek Budapest üzletünkben vannak raktáron.
Időt és pénzt takaríthatsz meg, ha a kiszállítás helyett a személyes átvételt választod. Az összes termék megvásárolható webáruházunkban és az Alza mobilalkalmazásában. A mobilalkalmazás ráadásul ki is állja a sort helyetted, így a megrendelésed budapesti bemutatótermünkben rendszerint 5 percen belül át is veheted. Egy kicsit másra vágysz, vagy túl messze van tőled üzletünk? Nézd meg a(z) Fúrás nélküli Tesa rögzítők és ragasztók kategória összes termékét, melyek raktáron vannak Budapest városi üzletünkben..
Válassz boltot vagy települést
3 termék
4,9 14×
tesa állítható tapéta és vakolat szög 2kg
Öntapadós akasztószög - A tesa® álítható akasztója tapétához és vakolathoz készült - és amint a neve is sugallja - mintegy 2 kiló (vagy két eszköz esetén 4 kiló) teherbírással büszkélkedhet. Ideális finom és durva belső felületekhez egyaránt. Biztosítja az egyenetlen felülettel rendelkező tárgyak, például dekorációk vagy festmények egyszerű és gyors függesztését és kiegyenlítését a felület károsítása nélkül. A Powerstrips® technológiának köszönhetően használata kifejezetten egyszerű. Nyom nélkül eltávolítható - új ragasztócsíkkal ismér felhasználható.
2 200 Ft -tól
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESAP044
4,3 16×
tesa Állítható ragasztószög tapétához és vakolathoz 1 kg
Öntapadós akasztószög - A tesa® álítható akasztója tapétához és vakolathoz készült - és amint a neve is sugallja - mintegy 1 kiló (vagy két eszköz esetén 2 kiló) teherbírással büszkélkedhet. Ideális finom és durva belső felületekhez egyaránt. Biztosítja az egyenetlen felülettel rendelkező tárgyak, például dekorációk vagy festmények egyszerű és gyors függesztését és kiegyenlítését a felület károsítása nélkül. A Powerstrips® technológiának köszönhetően használata kifejezetten egyszerű. Nyom nélkül eltávolítható - új ragasztócsíkkal ismét felhasználható.
2 100 Ft -tól
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESAP041
3,7
tesa csempe és fémszög 4kg
Öntapadós akasztószög - Ezek a cseréphez és fémhez készült felragasztható tesa® akasztók akár 4 kilót is képesek megtartani (két akasztó teherbírása pedig 8 kg). Kifejezetten a sima és kemény felületekhez tervezték mint amilyen a csempe, a fém vagy az üveg. Tökéletes választás dekorációk és konyhai eszközök rögzítésére, a felület károsítása nélkül. Ami a legjobb az egészben, hogy a Powerstrips® technológia biztosítja a felragasztható akasztók könnyű eltávolítását is - senki sem fogja tudni, hogy azok bármikor is ott voltak. Ráadásul az akasztót egy új ragasztócsíkkal bármikor újra felhasználhatod.
2 290 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TESAP036

A(z) Fúrás nélküli Tesa rögzítők és ragasztók kategória termékei az alábbi városokban, az alábbi üzleteinkben vannak raktáron

P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ