Slevy s AP+ Slevy s AP+

VeGA EZ ZW05-30, 30 m

Termékkatalógus
VeGA EZ ZW05-30, 30 m
Tömlődob - automatikus felcsévélés, 30+2m, 1/2", tömlő automatikus soros felcsévélése az eszközre, rögzítő konzol segítségével falra szerelhető, a szórópisztoly nem része a csomagnak
Kód:  VGA116c Kiterjesztett jótállás+24 hónap Termékszám:  21EZZW05-30

VeGA EZ ZW05-30, 30 m

A veteményes- vagy díszkerted öntözése már nem kell, hogy kemény munka legyen. A Vega EZ ZW05-30 automata tömlődobbal nem kell aggódnod a formátlan tömlő elhelyezésével, szépen fel lesz csavarva a helyére. Lehetőséged lesz így a megérdemelt pihenésre a megöntözött kertben. 

Főbb jellemzők

  • Automata tekercselő rendszer
  • 180 fokban elforgatható csukló
  • Gubancmentes tekercselés 
  • Könnyű felszerelés a falra
  • Tömlőhossz: 30 méter
  • Tömlő átmérője: fél hüvelyk

Kerti segítő

A kerti tömlődob fél hüvelyknyi és harminc méter hosszúságú tömlővel rendelkezik. Szükség esetén automatikusan feltekerheted a készülékre anélkül, hogy feleslegesen összegabalyodna. A tekercselés bármikor leállítható. A tömlőre szórópisztolyt vásárolhatsz. Ez azonban nem része a csomagnak. A kerti tömlődobhoz egy 2 méteres tömlő is tartozik, amelyet vízforráshoz csatlakoztathatunk. Az eszköz nagyon könnyen felszerelhető a falra egy konzol és néhány csavar segítségével.  A konzol egy csuklóval van ellátva, amely lehetővé teszi az eszköz 180 fokos elforgatását.  


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VeGA EZ ZW05-30, 30 m Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VeGA EZ ZW05-30, 30m. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VeGA EZ ZW05-30, 30 m.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ