Shop roku AP+ plus nový vizuál

BARRIER Style narancssárga

Termékkatalógus
BARRIER Style narancssárga
5 1 értékelés
Vízszűrő kancsó - 2,6 liter űrtartalom, 1 liter szűrt víz, 1 db Standard szűrőpatron (6 fokozatú szűrés), a patron élettartama 350 l vagy legfeljebb 3 hónap, a kancsó mosogatógépben mosogatható, 4 típusú szűrőbetét a különböző típusú vizekhez
Kód:  BARI015 Termékszám:  47001300 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

BARRIER Style narancssárga

Szeretnél pénzt és energiát megtakarítani a palackozott vízen? A BARRIER vízszűrő kancsó a megfelelő választás számodra. A népszerű, keskeny kialakítású modell befér a hűtő ajtaján lévő tartókba és ergonomikus fogantyújának köszönhetően mindenkinek kézre áll. A BARRIER vízszűrő kancsó számos modern színben elérhető. A csomagban egy Standard szűrőbetét kapott helyet, és a fedélen lévő indikátor jelzi majd neked, hogy mikor kell cserélni a szűrőt. A Standard mellett további 4 szűrőtípus közül választhatsz, különféle vizek szűréséhez. A kancsó mosogatógépben mosogatható.

Legfontosabb jellemzők

  • Exkluzív, keskeny kialakítású szűrőkancsó
  • Belefér a hűtő ajtaján lévő tartókba
  • Tesztelt és tanúsítvánnyal rendelkező termék
  • Partoncsere jelző
  • Egy Standard szűrőbetétet tartalmaz a csomagolás
  • A szűrőbetét egyszerűen cserélhető
  • A szűrőbetét élettartama: akár 350 liter víz 

Tanúsítvánnyal rendelkező termék

A terméket a vízminőséggel foglalkozó Water Quality egyesület tesztelte és vizsgálta be az NSF/ANSI 42 szerint (klórszint csökkentése, íz és szag csökkentése), az NSF/ANSI 53 szerint (kadmium-, réz- és higanytartalom csökkentése) és az NSF/ANSI 372 szerint (ólomtartalomra vonatkozó biztonsági előírások betartása). A kanna minőségi, ivóvízhez alkalmas műanyagból készült, az anyag BPA-t nem tartalmaz.

Praktikus design

A kiöntő úgy van kialakítva, hogy a szűrt vízbe ne kerülhessen por. A különleges kialakítás megakadályozza a fedél leesését is. A kiöntő automatikusan kinyílik, ha megdöntöd a kancsót. A szűrőbetétek egyszerűen becsavarozhatóak, élettartamuk 350 liter víz vagy legfeljebb 3 hónap. A kancsó mosogatógépben mosogatható, legfeljebb 40°C-on.

Teljes űrtartalom:
2,6 l

Szűrt víz űrtartalma:
1 l

Méretek:
26 × 26 × 10 cm

Tömeg:
0,63 kg

Szűrőbetét kapacitása:
350 liter szűrt víz (max. 3 hónap)

Paraméterek

Szűrőcsere jelző
Mechanikus Kész!

Szűrőkanna

Szűrőcsere jelző
Mechanikus Kész!
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BARRIER Style narancssárga Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BARRIER Style oranžová. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BARRIER Style oranžová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BARRIER Style Wasserfilter - orange. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BARRIER Style Wasserfilter - orange.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ