Shop roku AP+ plus nový vizuál

BIOTHERM Aquasource Set 82 ml

Termékkatalógus
BIOTHERM Aquasource Set 82 ml
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: arcápoló gél 15 ml, testápoló 40 ml, tisztító gél 20 ml és szérum 7 ml - 10 475,61 Ft/100 ml
8 590 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDS1873 Termékszám:  3614273621595 Gyártó honlapja:
BIOTHERM Aquasource Set 82 ml 8 590 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

BIOTHERM Aquasource Set 82 ml

A BIOTHERM Aquasource szettet nőknek tervezték a normál és vegyes bőr tökéletes hidratáló ápolására. Az elegáns Cruciani kozmetikai doboz a neves amerikai Biotherm márka négy termékét tartalmazza. A Biotherm Aquasource Hyalu Plump Gel bőrgél mellett a hidratáló testtejet, a Lait Corporel Anti Drying Body Milk-et, a regeneráló Life Plankton Elixir szérumot és a Biosource tisztítóhabot is tartalmazza. A Biotherm Aquasource szett nagyszerű kényeztetés minden nőnek, aki szeret gondoskodni magáról.

A BIOTHERM Aquasource Set kozmetikai készlet legfontosabb jellemzői

  • Női ajándékcsomag elegáns dobozban
  • A készlet négy, egymást tökéletesen kiegészítő termékből áll a híres Biotherm márkából
  • Egyedi Life Plankton összetevővel készült termékek összetétele a bőr mélyhidratálásáért
  • Life Plankton a bőr nyugtatására és feszesítésére, védelmére és tökéletes regenerálódására
  • Magasan hidratáló Aquasource Hyalu Plump Gel még hatékonyabb formulával
  • A Biotherm gél 2 különböző molekulatömegű hialuronsavat tartalmaz
  • A gyengéd és frissítő tej E-vitaminnal és citrus kivonatokkal jótékony hidratáló és tápláló hatást biztosít
  • A Life Plankton Elixir Regeneráló szérum fiatalítja, hidratálja és feszesíti a bőrt
  • A Biosource Purifying Foaming Cleanser egy gyengéd, világos zöld krém, amely normál és kombinált bőr tisztítására alkalmas
  • A Biotherm kozmetikai ajándékkészlet normál és kombinált bőrre alkalmas

Ikonikus gél felújított formulával

A BIOTHERM Aquasource ajándékszett a normál és vegyes bőr igényeihez kifejlesztett népszerű géllel örvendeztet meg. Az Aquasource Hyalu Plump Gel hosszan tartó hidratálást biztosít akár 48 órán keresztül, ragyogó és táplált bőrt hagyva maga után. A gél összetétele 100%-ban természetes, biológiailag lebomló Life Plankton probiotikus kivonatokat tartalmaz, amelyek védik, helyreállítják és erősítik a bőrt, valamint 2 db különböző molekulatömegű hialuronsavat. Az egyik gyorsan mélyen behatol, a másik pedig a bőr felszínén tartja a vizet. Egyszerűen vidd fel reggel vagy este a megtisztított bőrre, és finoman dörzsöld bele.

A Biotherm Lait Corporel L'Original testápoló kellemes illatot garantál

A gyengéd és frissítő tej E-vitaminnal és citrus kivonattal jótékony hidratáló és tápláló hatást biztosít. A Lait Corporel L'Original Anti-Drying Body Milk minden bőrtípusra azonnal helyreállítja a természetes védőréteget és növeli a száraz bőr rugalmasságát. Könnyű, nem zsíros textúrájával, gyors felszívódásával és kellemes illatával lep meg. A Biotherm testápoló bársonyosan puháváteszi a bőrt, és megakadályozza a további kiszáradást. Minden nap dörzsöld be körkörös mozdulatokkal a tiszta és száraz bőrre az egész testen.

A regeneráló Life Plankton Elixir szérum minden bőrtípust ápol

A bőrelixír fiatalítja, hidratálja és feszesíti a bőrt a Life Plankton természetes hatóanyagának köszönhetően. A Fundamental Regenerating Treatment a bőr minőségének javításával, a ráncok kisimításával, a bőrpír elnyomásával, a könnyű textúrával és a könnyű felszívódással örvendeztet meg.

Biosource tisztító hab normál és kombinált bőrre

A BIOTHERM Aquasource szetthez tartozó Biosource Purifying Foaming Cleanser tisztító habzó tisztítószer a vízzel érintkezve selymes habbá alakul, és gyengéden tisztít. A világoszöld krém eltávolítja a dekorkozmetikumok maradványait és a szennyeződéseket, tonizál és világosít. Használat előtt egyszerűen nedvesítsd be az arcodat vízzel. Alkalmazd reggel és este, gyengéden masszírozd be körkörös mozdulatokkal, majd öblítsd le meleg vízzel. Bőröd tiszta, friss és kiegyensúlyozott lesz.

A csomag tartalma:
Biosource tisztító hab normál és kombinált bőrre 20 ml
Life Plankton Elixír regeneráló arcszérum 7 ml
Lait Corporel hidratáló testápoló 40 ml
Aquasource Hidratáló gél 15 ml


Összetétel

Aquasource Hyalu Plump gél:

Aqua / Víz / Eau, Glicerin, Alcohol Denat., Prunus Armeniaca magolaj / sárgabarackmagolaj, Cetearyl izononanoát, Izopropil-izosztearát, Butyrospermum Parkii vaj / Shea vaj, Ceramid Np, Carbomer, Nátrium-ilorid-klorid 2-oleamid-hidroxid, -1,3-oktade-kandiol, cholesterol, Adenozin, ammónium-poliakrililoid-dimetil-turát, hidroxi-acetofenon, hidroxipalmitoil-szfinganin, kaprilil-szalicilsav, vitreoscilla ferment, citromsav, Menthoxol-antantán-9-profén, 1 gumi, X-chlor /40 Blue510fen, Linalool, Limonene, Citral, Parfüm / illatszer (FIL C263675/1). Lait Corporel L'Original:

Aqua, Glicerin, Ole A Europae A olaj, Dimetikon, Propilénglikol, Trietanolamin, Limonen, Izopropil-palmitát, Citrus aurantium dulcis olaj, Sztearinsav, Paraffinum Liquidum, Cet Yl Alcohol, Fenoxietanol, Palmitinsav, A-paraffin, nátrium-glikol, Amedát glicerin-sztearát, dimetikonol, citrus grandis olaj, nátrium-dehidroacetát, xantán gumi, fruktóz, szőlőcukor, tokoferol, citral, linalool, Karbamid, üveges erjedés, Dextrin, hexilnicotinát, alutaminsav, alutamicrosis, B30ém, alutamikróza Ferment Vitreoscill A = Life Plankton Tm. Biotherm tisztító habzó tisztítószer:

Aqua, glicerin, nátrium-kokoilglicinát, montmorillonit, mirisztinsav, butilénglikol, argilla, palmitinsav, glikol-sztearát, Laurinsav, sztearinsav, kálium-hidroxid, Ci 77891, Klorid nátrium-sav, nátrium-hidroxid, kaolin distrium, triszotilentritózium-eukcinát, Fenoxietanol, Fenoxietanol, Feniloxietanol, Feniloxietanol Ci 19140, Ci 42090, Linalool, Geraniol, Citronellol, Benzil-alkohol, Benzil-szalicilát, Parfüm, (FIL C254768/1). Életelixír plankton:

Víz/víz/víz/víz, Bifida fermentációs lizátum, glicerin, denaturált alkohol.., Dimetikon, hidroxietil-piperazin etán-szulfonsav, Peg-20 metil-glükóz-szeszkvitearát, hidrogénezett ricinusolaj Peg-60, nátrium-hialuronát, a hiofintofin-himonoxid-sav nátriumsója, szalicilsav szalicilsav szalicilsav szalicilsav szalicilsav szalicilsav-kriloxi, Hidrolizált hialuronsav, Kapril-glikol, Vitreoscilla erjesztés, Etiléndiamin-trinátrium-diszukcinát, Xantán gumi, Pentylenglikol, Faex kivonat / Élesztő kivonat / Extrait De Levure, Octyldodecanol (nátrium-futanol/Tocopherol-benzol-benzoát 01/1 etanol, Parfu566IL).

Paraméterek

Típus
Női Kész!
Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Tisztító gél, Arcgél, Szérum, Testápoló Kész!
Űrtartalom
82 ml Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
4 db Kész!
Csomag tartalma
Tisztító gél, Arcgél, Szérum, Testápoló Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
82 ml Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BIOTHERM Aquasource Set 82 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BIOTHERM Aquasource Set 82 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BIOTHERM Aquasource Set 82 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ