AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 500 Men 20 x 35 ml

Termékkatalógus
CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 500 Men 20 x 35 ml
5 1 értékelés
Hajszérum - az alábbi hajtípusra ajánlott: minden hajtípusra és gyenge és ritkuló, férfiak számára tökéletes, - 922 714,29 Ft/1 l
Kód:  ESPCREK457 Termékszám:  8051417615457

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 500 Men 20 x 35 ml Megszűnt

CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 500 Men 20 x 35 ml

A Crescina ápolás a haj növekedésének támogatására és a hajhullás ellen egy helyi kozmetikai ápoló, amely 2 típusú ampullát tartalmaz egy csomagban. Specifikus összetétel férfiaknak és nőknek. A csomag két terméket ötvöz, és alkalmas a hajhullás fiziológiai okainak megelőzésére és kezelésére, valamint az új haj növekedésének elősegítésére. Készítmények ampulláiból áll:

Crescina Re-Growth HFSC 100% (barna ampullák) - támogatja a fiziológiás hajnövekedést.
Crescina hajhullás elleni HSSC (átlátszó ampullák) - segít megerősíteni a hajat a gyökerektől és fellép a hajhullás ellen


A svájci szabadalom által védett Crescina Re-Growth (összesen 8 szabadalom) - két aminosavból áll, ciszteinből és lizinből (a haj keratinjának alapvető komponensei), valamint egy speciális növekedési faktorból, az úgynevezett glikoproteinből és egy értágító komponensből, amely egy alkoholos hordozóban van: számos hatékonysági teszt azt mutatja, hogy ez a készítmény képes stimulálni a természetes hajnövekedést azáltal, hogy még mindig aktív vagy részben inaktív szőrtüszőkre hat. Nincs hatása a teljesen atrófiás szőrtüszőkre. Ezután a készítmény egyéb komponensei alátámasztják hatását, ezek közé tartozik a diguanozin TP, a profilx, az izofel, a szalicilsav és a biotechnológiai DNS.

A Crescina hajhullás elleni HSSC az alapvető hatóanyagokat (hidroxiprolin, aszparaginsav, enzimaktivátor és taurin) kombinálja hidrolizált élesztőfehérjével és acetil-tetrapeptid-3-mal, amelyek segítenek megerősíteni a hajat a gyökerétől.
A kompozíciót a fejbőr védelmére és ápolására szolgáló HSSC Complex gazdagítja.

Használat

Egy 100% -os Crescina HFSC ampulla 3,5 ml-t tartalmaz, és készen áll a váltakozó használatra a hét 5 napján, amelyet kétnapos szünet követ, kezelés nélkül. Egy csomag 10 + 10 ampullát tartalmaz havi kezelésre (évente többször megismételhető).
Évente kétszer legalább két hónapos kezelés ajánlott.
Ajánlatos este tiszta és száraz hajvonalra kenni a vonal mentén, és különösen azokon a területeken, ahol a probléma leginkább észrevehető. A termék felvitele a hajat tisztává teszi, a zsírosodás látható jelei nélkül. Finoman masszírozd be, hogy javítsd a termék behatolását.

Specifikus összetétel férfiaknak és nőknek

Három koncentrációban kapható férfiak és nők számára - 200, 500 és 1300 a felhasználói igényeknek megfelelően.

200 - a elvékonyodás és a hajhullás kezdeti szakasza
500 - a soványodás és a hajhullás közepes fázisa
1300 - a vékonyodás és a hajhullás előrehaladott szakasza

ALCOHOL DENAT., AQUA, BUTYLENE GLYCOL, PANTHENOL, GLYCERIN, BENZYL NICOTINATE, DISODIUM EDTA, BENZOPHENONE-4, MENTHOL, PROPYLENE GLYCOL, DEXTRAN, HYDROLYZED WHEAT PROTEIN, TAURINE, PEG-40 HYDROGENATED
CASTOR OIL, SODIUM HYDROXIDE, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, HYDROLYZED PEA, METHYLSILANOL HYDROXYPROLINE ASPARTATE, ACETYL TETRAPEPTIDE-3, CAPRYLYL BUTYRATE, TRIFOLIUM PRATENSE EXTRACT, SODIUM BENZOATE, SERENOA SERRULATA FRUIT EXTRACT, HYDROLYZED YEAST PROTEIN, PENTAPEPTIDE-31.
INGREDIENTS: ALCOHOL DENAT., AQUA, GLYCERIN, BUTYLENE GLYCOL, ACETYL CYSTEINE, BENZYL NICOTINATE, LYSINE HCL, BENZOPHENONE-4, DISODIUM EDTA, LAMINARIA DIGITATA EXTRACT, MENTHOL, SODIUM HYDROXIDE, SILANEDIOL SALICYLATE, HYDROLYZED PEA, PENTYLENE GLYCOL, TRIETHANOLAMINE, HYDROXYPROPYL CYCLODEXTRIN, THREONINE, SERINE, ZINC ACETYLMETHIONATE, PHOSPHATIDYLCHOLINE, HYDROLYZED RICE PROTEIN, PROPYLENE GLYCOL, ADENOSINE, HEMATITE EXTRACT, HYDROLYZED SOY PROTEIN, SALICYLIC ACID, GLYCOPROTEINS, ERIOBOTRYA JAPONICA LEAF EXTRACT, HYDROLYZED DNA, HYDROLYZED RNA, SODIUM BENZOATE, GLUTAMIC ACID, ARTEMIA EXTRACT, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, VALINE, PENTAPEPTIDE-31, SODIUM METABISULFITE, CI 14720, CI 16255, CI 19140, CI 28440, CI 73015."


Paraméterek

Rendeltetés
Férfi Kész!
Hatás
Hajhullás, Növekedés, Regeneráló hatás Kész!
Haj típusa
Minden hajtípusra, Gyenge és ritkuló Kész!
Űrtartalom
70 ml Kész!
Terméktípus
Nem kiöblítendő Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Hatás

Hatás
Hajhullás, Növekedés, Regeneráló hatás Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Minden hajtípusra, Gyenge és ritkuló Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
70 ml Kész!

Hajtáplálás típusa

Terméktípus
Nem kiöblítendő Kész!

Típus

Termék típus
Szérum Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 500 Men 20 x 35 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 500 Men 20 x 35 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si CRESCINA Re-Growth Anti-Hair Loss Treatment 500 Men 20× 35 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ