AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action tonizáló Toning Lotion/Refiner 200 ml

Termékkatalógus
Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action tonizáló Toning Lotion/Refiner 200 ml
4,0 1 értékelés
Arctonik - tonizálja és tisztítja a bőrt - 61 950 Ft/1 l
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
12 390 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSPL1373 Termékszám:  027131988137 Gyártó honlapja:
Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action tonizáló Toning Lotion/Refiner 200 ml 12 390 Ft Pillanatnyilag nem elérhető

Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action tonizáló Toning Lotion/Refiner 200 ml

Az Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner egy revitalizáló és hámlasztó 2 az 1-ben arcápoló, amely tisztítja a bőrt, miközben gyorsan és egyszerűen eltávolítja az elhalt hámsejteket. A gyengéd tonik és peeling egyben ragyogóbb arcbőrt eredményez, és tökéletes felfrissülést biztosít a bőrnek. A termék minden bőrtípusra ideális, minimalizálja a bőrirritációt és nem szárítja a bőrt.

A gyengéd bőrtonik tisztítja és ápolja a bőrt. Kiegyensúlyozza a bőrt, puhává, hidratálttá és kellemes tapintásúvá teszi. Ez a luxus kezelés tökéletesen megtisztítja bőröd a sminkmaradványoktól és egyéb szennyeződésektől. A tonik eltávolítja a régi elhalt hámsejteket is, és a bőröd tökéletesen felfrissül és ragyogóvá válik. Használd ezt a luxus tonikot, hogy bőröd egészséges, friss és természetesen szép maradjon!

Bőrtípus:
Minden bőrtípusra.

Használat:
Reggel és este vidd fel kozmetikai párnával.

Térfogat:
200 ml

Összetétel:
Water, Alcohol Denat., Glicerin, Butylene Glycol, Hypnea Musciforms (alga) kivonat, Celliofla Acerola (alga) kivonat, Hamamelis Virginiana (boszorkánymogyoró), Silybum Marianum (máriatövis) kivonat, Bambusa Vulgaris (bambuszkivonat), Pisum Sativum (Pea) Extract, Gentium Lutea (Gentian) gyökérkivonat, Alga kivonat, Oryza Sativa (rizs) korpa kivonat, Élesztő kivonat, Sucrose, Trehalose, Lactobionic Acid, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Szorbit, Caffeine, Dikálium-glicirrizát, Biosaccharide Gum-1, PPG-26, Butein 26, Sodium Hyaluronate, Cink PCA, Pentylene Glycol, PPG-5, Ceteth-20, Nátrium-hidroxid, Glükozamin HCL, Illat, Phytic Acid, Kálium-szorbát, Disodium EDTA Fenoxietanol

Paraméterek

Összehasonlít
Űrtartalom
200 ml Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action tonizáló Toning Lotion/Refiner 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Estée Lauder Perfectly Clean Multi-Action Toning Lotion/Refiner 200 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ