0% splátky Siguro Effaclar

GIORGIO ARMANI Code EdT Set

Termékkatalógus
GIORGIO ARMANI Code EdT Set
5 1 értékelés
Parfüm szett tartalmaz: EDT 75 ml + tusfürdő 75 ml + borotválkozás utáni balzsam 75 ml - 10 484,44 Ft/100 ml
Kód:  KPFG405a Termékszám:  3605521715906 Gyártó honlapja:

GIORGIO ARMANI Code EdT Set

A Giorgio Armani Code 75 ml ajándékcsomag tartalma EDT, tusfürdő és borotválkozó balzsam. A készlet alkalmas minden ember számára korától függetlenül. Az elegáns készlet minőségi termékeket tartalmaz, gyönyörű férfias illattal.Adj ajándékot az embereknek, akik biztosan örülni fognak neki!
 

EDT Giorgio Armani kód (75 ml)


gyönyörű keleti illat a férfiak számára. A palack elegáns, vékony, hengeres alakú fekete. A szerzőknek nem kellett inspirációt keresniük a palack alakjának kialakításakor, hanem szatén lemezeket szolgáltattak Armani tuxján. A kellemes férfias illat remek választás egy elegáns modern ember számára, aki ötvözi az eleganciát a trendi trendekkel.

A cédrusfák kellemes tónusai finoman illeszkednek az édes mandarin és az ánizs meleg aromájához. A romantikus rózsa olajfoltokkal keverte a hangzását, a tartós alap pedig elfedi a pézsma, a tonka magvak és az egyedülálló kaotikus Dickordák csípős illatát. Elegáns, friss és finom fűszeres, ez a Giorgio Armani kód szaga.Fedezze magát férfias illatú és varázslatos nőkre, nem csak a megjelenésükkel!

Összetétel:
Fej: cédrusfa, mandarin, ánizs
Szív: rózsa, olajbogyó
Alapja: pézsma, tonka magvak, gais fa
 

Giorgio Armani kód tusfürdő (75 ml)


egy kozmetikai termék, amely tökéletesen megtisztítja és lágyítja a férfi bőrét. A gél finom konzisztenciáját jól alkalmazzák, és vízzel kombinálva gazdag habot hoznak létre. A készítmény a bőre mágikus illatot hagy maga után, amely ugyanolyan összetételű, mint egy parfüm. A tusfürdo fokozza ezt a gyönyöru férfias illatot. Használat után a bőr puha lesz, rugalmas és tökéletesen hidratálódik. A bőr megkeményedik és tökéletesen kezelik. Kezelje a bőrt egy enyhe tusfürdővel!

Használat:
Alkalmazható nedves bőrre és habra. Az öblítés után alaposan öblítse le.
 

Giorgio Armani kód borotválkozás utáni balzsam (75 ml)


egy alkalmas készítmény érzékeny bőrű férfiak számára. A használat során hűsítő érzést kölcsönöz, bőrrel borotválva és enyhítve a bőrt. A rendszeres használat növeli az egyes emberek bőrének természetes védelmét. A borotválkozás utáni balzsam kezeli és nyugtatja a bőrt borotválkozással. A balzsam balzsam csillogó, manikűrös illata a Gaiiski fa gyengéd érintését adja. Extra finom balzsam összetétele borotválkozás után, nyugtatja és kellemesen hűl. A termék nem tapad és gyorsan felszívódik a bőrbe. Kényeztesse magát egy kiváló minőségű, borotválkozás utáni kezelésre, kellemes és férfias illattal!

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Férfi Kész!
Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Illatösszetevők
Bergamott, Bőr Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Férfi Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Toilette (EDT) Kész!
Illatösszetevők
Bergamott, Bőr Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
225 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GIORGIO ARMANI Code EdT Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GIORGIO ARMANI Code EdT Set 225 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GIORGIO ARMANI Code EdT Set.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ