AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

GUCCI Bloom EdP Set 100ml

Termékkatalógus
GUCCI Bloom EdP Set 100ml
Parfüm szett - GUCCI Bloom eau de parfum 50 ml és testápoló 50 ml, romantikus virágos illat, luxus ajándékcsomagolásban - 32 390 Ft/100 ml
32 390 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KPFG1068 Termékszám:  3616304678967
GUCCI Bloom EdP Set 100ml 32 390 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

GUCCI Bloom EdP Set 100ml

A Gucci Bloom EdP egy luxus parfüm, amely érzéki illatot biztosít a modern nő számára. A Gucci divatmárka ikonikus illatcsaládjának része. Összetétele gazdag virágos jegyeket tartalmaz, amelyek együttesen egyedi és vibráló hangulatot teremtenek. A fő összetevők a jázmin, a tubarózsa és a kínai lonc, kiegészítve más virágos árnyalatokkal. Az eredmény egy friss, mégis érzéki illat, amely eleganciát és magabiztosságot sugároz.

Alapvető információk
Illat típusa: Virágos
Rendeltetése:Női
Illatanyag összetevők: jázmin,  tubarózsa,  kínai lonc

A GUCCI Bloom EdP összetevői

FEJILLAT

jázmin

SZÍVILLAT

tubarózsa

ALAPILLAT

kínai lonc

A GUCCI Bloom EdP virágokkal fog elárasztani téged

A Gucci Bloom EdP alkalmas mindennapi viseletre és különleges alkalmakra, amikor egyedi és vonzó illatoddal szeretnéd lenyűgözni a környezetedet. Ez a luxus és a kifinomultság szimbóluma, amely kiemeli személyiségedet, és az elegancia egy újabb dimenzióját hozza az életedbe.

A GUCCI Bloom EdP legfontosabb jellemzői

  • A GUCCI Bloom EdP nők számára alkalmas.
  • Finom virágos illatú.
  • Alkalmas mindennapos használatra
  • A GUCCI Bloom EdP kiemelkedik a romantikus nők körében.
  • A csomag tartalma: EdP 50 ml, testápoló 50 ml.

A virágos jegyzetek érzékiséget teremtenek

A GUCCI Bloom parfüm egyedülállóan virágos élményt nyújt. Formulája a lonc, a tubarózsa és az arab jázmin esszenciáját ötvözi, hogy kifinomult és mélyen nőies illatot hozzon létre. Ezt a virágos harmóniát tovább gazdagítja az íriszgyökér, amely érzékiséget és mélységet kölcsönöz az illatnak, kihagyhatatlan és elbűvölő benyomást keltve.

A virágok illata a mindennapi viselethez

A GUCCI Bloom parfüm a női lélek hitelességének, vitalitásának és sokszínűségének megtestesítője. A porcelánra emlékeztető, finom rózsaszínű üveget egy gazdag virágmintás dobozba helyezték, amely a művészet és a természet tökéletes ötvözetét képviseli. Olyan ikonok, mint Dakota Johnson, Hari Nef és Petra Collins az arcai ennek az illatnak, szimbolizálva a nők erejét és szépségét, akiket a Bloom képvisel.

A Gucci márka a világ egyik legfontosabb és legelismertebb divatmárkája. Guccio Gucci olasz üzletember alapította 1921-ben Firenzében. A Gucci szerény, kis bőrműves kezdetekből egy globális divatbirodalommá nőtte ki magát, amely a luxusról, az innovatív stílusról és a minőségi kivitelezésről ismert. A Gucci márka híres luxustáskáiról, kiegészítőiről és ruháiról, amelyek az elegancia és az időtlen stílus ikonikus szimbólumai. A Gucci egyedi formatervezési érzékéről ismert, amely a hagyományos olasz kézműves mesterséget modern és innovatív elemekkel ötvözi. 2015 óta a Gucci új irányt vett Alessandro Michele kreatív igazgató vezetésével. Vezetése alatt a Gucci márka a különc és kísérletező kedvűek szimbólumává vált.

Összetétel

Összetevők. Alcohol Denat., Illat, Water, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate, Bht, Linalool, Benzyl Alcohol, Cinnamal, Hydroxycitronellal, Citronellol, Geraniol, Eugenol, Isoeugenol, Farnesol, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Citrál.


Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Női Kész!
Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Illatösszetevők
Jázmin Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Virágos Kész!
Illatösszetevők
Jázmin Kész!
Származási hely
Olaszország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: GUCCI Bloom EdP Set 100ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si GUCCI Bloom EdP Set 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si GUCCI Bloom EdP Súprava 100 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ