AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set 60 ml

Termékkatalógus
LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set 60 ml
5 2 értékelés
Parfüm szett - 56 150 Ft/100 ml
Kód:  KPFC3183 Termékszám:  3614273257381

LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set 60 ml

A LANCÔME La Vie Est Belle EdP ajándékcsomag boldoggá és szabaddá tesz. Elkezditek újra felfedezni az élet szépségét. A LANCÔME La Vie Est Belle EdP mosolyt csal minden magabiztos nő ajkára. A szobába lépve mindenki érezni fogja az édes gyümölcsös és virágos illatot. Csak egy magabiztos nő, aki nem enged semminek, fogja értékelni a kifinomult LANCÔME La Vie Est Belle EdP-t. Az illat egész napos viseletre alkalmas. Fedezd fel, hogy a saját feltételeid szerint élhetsz, és választhatod meg a saját utadat. Ha Ön olyan nő, aki nem hagyja, hogy a társadalom diktálja a normáit, a LANCÔME a megfelelő választás az Ön számára.

A LANCÔME La Vie Est Belle EdP ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A LANCÔME La Vie Est Belle EdP szett nőknek alkalmas
  • A boldogság és a szabadság érzései
  • Gyümölcsös és virágos illatú
  • Alkalmas mindennapi viseletre
  • A LANCÔME La Vie Est Belle EdP ajándékcsomagot különösen a magabiztos nők fogják értékelni.

A LANCÔME La Vie Est Belle EdP szett jellemzői

Fedezze fel a LANCÔME egyedülálló illatát, amely megragadja nőiességét. Ez az eau de parfum kizárólag nemes összetevőkből készült, amelyek teljesen elvarázsolják Önt. A LANCÔME La Vie Est Belle EdP egy elegáns illat, amely a szabadság érzését, az élet örömét és a körülöttünk lévő apró dolgok szépségét érzékelteti. Az illatot olyan nőknek tervezték, akik képesek az életerőt harmonikus egyensúlyban tartani. A LANCÔME illatnak a világhírű színésznő, Julia Roberts ad arcot. Engedje be életébe a LANCÔME La Vie Est Belle EdP illatot, és hagyja, hogy magába szívja ez a gyöngyszem.

Parfüm leírása LANCÔME La Vie Est Belle EdP

A LANCÔME La Vie Est Belle EdP már a kezdetektől fogva elvarázsol a fekete ribizli és az édes körte lédús esszenciájával. Egy ritka írisz és selymes jázmin hatja át az illat szívét. A varázslatos narancsvirágok illatát is érezni fogja. Az alapot egyedülálló tonkabab, finom praliné, egzotikus pacsuli és ínycsiklandó vanília alkotja.

A készlet a következőket tartalmazza:
LANCÔME La Vie Est Belle EdP 60 ml

Illat típusa:
Gyümölcsös, virágos

Fej:
Fekete ribizli, körte

Szív:
Narancsvirág, írisz, jázmin

Test:
Praliné, pacsuli, tonkabab, vanília

Összetétel

ALCOHOL, ALCOHOL, PARFÜM / ILLAT, PARFÜM / ILLAT, AQUA / WATER, AQUA / WATER, LINALOOL, LINALOOL, BENZIL-SZALICILÁT, BENZIL-SZALICILÁT, LIMONENE, LIMONENE, METHYL ANTHRANILATE, METHYL ANTHRANILATE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, TRIS(TETRAMETHYLHYDROXYPIPERIDINOL) CITRATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE, BHT, BHT, CI 14700 / PIROS 4, CI 14700 / PIROS 4, CI 17200 / RED 33, CI 17200 / RED 33, GERANIOL, GERANIOL, ALFA-IZOMETIL-IONON, ALFA-IZOMETIL-IONON, COUMARIN, COUMARIN, FARNESOL, FARNESOL, CITRAL, CITRAL, CITRONELLOL, CITRONELLOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL ALCOHOL, BENZYL BENZOATE, BENZIL-BENZOÁT (F. I. L. B205877/1).

Paraméterek

Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Gyümölcsös Kész!
Illatösszetevők
Feketeribizli, Jázmin, Narancs, Vanília Kész!
Származási hely
Franciaország Kész!
Űrtartalom
60 ml Kész!

Illat típus

Illatintenzitás
Eau de Parfum (EdP) Kész!
Elsődleges illatfajta
Gyümölcsös Kész!
Illatösszetevők
Feketeribizli, Jázmin, Narancs, Vanília Kész!
Származási hely
Franciaország Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
60 ml Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes parfüm kínálatunkban.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set 60 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set 60 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si LANCÔME La Vie Est Belle EdP Set 60 ml.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ