Slevy s AP+ Slevy s AP+

MORELLATO Drops CZ916

Termékkatalógus
MORELLATO Drops CZ916
5 1 értékelés
Medál - női medál, berakás: cirkónium, anyaga: orvosi fém
Kód:  SP7697 Termékszám:  8033288796305 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MORELLATO Drops CZ916

Nem minden ékszer jelenti a tökéletes darabot. Csak néhány neves ékszergyártó cég képes az igazán gyönyörű darabok elkészítésére, amelyekért a hölgyek akár hosszú időn keresztül is hajlandóak sorban állni. Egy ilyen ékszert megszerezni valódi érték. Az ilyen értékes ékszerek közé tartozik a toll alakú Morellato Drops medál is, amely elsőosztályú sebészeti acélból készült, és kényelmesen felakasztható egy karkötőre vagy egy nyakláncra, és ezáltal vagy a csuklóját, vagy a dekoltázsát fogja díszíteni. Ha egyedi ékszert szeretne viselni, akkor válassza a Morellato Drops ékszert.

A toll alakú Morellato Drops medál fő előnyei

  • Az ékszer elsőosztályú sebészeti acélból készült
  • A Morellato Drops Feather medál felakasztható egy karkötőre, egy nyakláncra vagy egy karórára
  • A medál sima felületű és fényes kivitelben készült
  • A Morellato Drops Feather a kiváló anyagának köszönhetően ellenálló

Ajándékozzon szerencsét

Ha szeretné bebizonyítani a kedvesének, hogy mennyire fontos az Ön számára, akkor ajándékozza meg egy luxus ékszerrel, amely révén szavak nélkül kifejezheti a szeretetét. Ha olyan ékszert szeretne ajándékozni a szerelmének, amely szerencsét hoz a számára, akkor válassza az acélból készült, toll alakú Morellato Drops medált. A toll sokak számára a szerencse és az öröm szimbóluma, és pontosan ezeket érdemli a kedvese is. 

Paraméterek

Alkalmas
Felnőtt Kész!
Típus
Női Kész!
Ékszer típusa
Medál Kész!
Kirakás
Cirkónium Kész!
Anyag
Orvosi fém Kész!

Rendeltetés

Alkalmas
Felnőtt Kész!

Rendeltetés

Típus
Női Kész!

Ékszer típus

Ékszer típusa
Medál Kész!

Kirakás, kövek

Kirakás
Cirkónium Kész!

Anyag

Anyag
Orvosi fém Kész!
Felületkezelés
Fényes Kész!
Több paraméter

A Morellato ékszergyártó cég sebészeti acélból készült modern ékszerek gyártására specializálódott. A céget 1930-ban alapította Olaszországban, pontosabban Bologna városában Giulio Morellato. A Morellato címkét viselő ékszerek a legkiválóbb anyagokból készülnek, és nemcsak a precíz kivitelezés, hanem a rendkívül innovatív design is megkülönbözteti őket a többi hasonló kategóriában található terméktől. A termékeiket gyakran kiváló minőségű cirkóniumokkal egészítik ki, amelyek fokozzák a csillogást és a finomságot. A vásárlóknak női és férfi ékszerek széles választékát kínálják, amelyeket eredeti dobozokban szállítanak. Az ékszerkollekció mellett a Morellato órákat és egyéb divatos kiegészítőket, például tollakat, kulcstartókat és pénztárcákat is piacra dobott.

Megjegyzés:

Alza.cz is registered at the Assay Office.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MORELLATO Drops CZ916 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MORELLATO Drops Feather SCZ916. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MORELLATO Drops Feather SCZ916.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ