AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Női karkötők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Anyag
Ezüst
(450)
Általános fém (bizsu)
(83)
Orvosi fém
(46)
Bőr
(19)
Rozsdamentes acél
(18)
Kirakás
Kirakás nélküli
(232)
Cirkónium
(181)
Kristályok
(30)
Köbös cirkónia
(29)
Swarovski kristályok
(22)
Típus
Női
(538)
Uniszex
(45)
Szűrés

A női karkötők elegáns kiegészítők, amelyek bármilyen öltözékhez hozzáadhatják a stílust és az eleganciát. A minták, anyagok és színek széles választékában kaphatók, így minden nő ízlésének kifejezésére lehetőséget nyújtanak. A klasszikus és finom láncoktól a drágakövekkel vagy szimbólumokkal díszített feltűnő és fantáziadús mintákig a női karkötők nemcsak divatos kiegészítők, hanem személyes tárgyak is. Hogyan választható ki a tökéletes karkötő női változata? Olvass tovább és tudj meg többet.

Tovább

A női karkötők a tökéletes divatos kiegészítők

A női karkötők minden nő ékszer gyűjteményének elengedhetetlen részét képezik. Az elegancia és az ízlés egyedülálló kombinációjával ezek az ékszerek bármilyen öltözéket kiegészíthetnek, a nappali és alkalmi stílustól az esti társasági eseményekig. A minták, anyagok és színek széles választékában kapható női karkötők lehetőséget nyújtanak arra, hogy minden nő egyéniségét és személyes stílusát kifejezzék, így nem csupán divatos kiegészítők, hanem az elegancia és az ízlés szimbólumai is lehetnek.

A női karkötők gyakran uniszex megjelenésűek, így nemtől függetlenül a vásárlók szélesebb körét szólítják meg. Úgy tervezték őket, hogy nők és férfiak egyaránt viselhessék őket, és gyakran semleges kialakítás és egyszerű kivitelezés jellemezi őket.

Milyen anyagokból készülnek a karkötők női változata? Fehérarany, acél és ezüst áll rendelkezésre

A női karkötő különböző anyagokból készülhet, így a lehetőségek és stílusok széles skáláját kínálja.

  • Az arany női karkötők a luxus és az elegancia szimbólumai. Kiváló minőségű aranyból készülnek, és gyakran különböző mintákkal és drágakövekkel díszítik őket, ami egyedi és csillogó megjelenést kölcsönöz nekik. Választhatsz fehér aranyból készült női karkötőket, de klasszikus sárga, rose gold vagy akár fekete aranyból is.
  • Az ezüst női karkötők egy megfizethetőbb ékszer opciót jelentenek. Klasszikus csillogásukat és eleganciájukat minden nő értékelni fogja, aki az ezüst fémet kedveli. Előnye, hogy az ezüst női karkötő sokféle kivitelben kapható, a vékony láncoktól a díszesebb opciókig.
  • Az orvosi acél karkötők női változatai modernek és tartósak. Hipoallergén jellegük miatt ideálisak az érzékeny bőr számára. A sokféle kialakítás trendeket és stílust kínál. A női sebészeti acél karkötő egyedi megjelenéssel rendelkezik, amelyet szinte minden nő értékelni fog.
  • A bizsu női karkötők megfizethető ékszer opciót jelentenek, amely sokféle kivitelben kaphatók. Gyakran különböző díszítésekkel, például gyöngyökkel vagy kristályokkal díszítik őket. Előny, hogy a bizsu női karkötő sokféle formában lehet az ékszerdobozodban, így a választásodat a ruhádhoz vagy a hangulatodhoz igazíthatod.
  • A bőr női karkötők ötvözik az eleganciát a friss és rusztikus stílussal. Kényelmesek és tartósak, mindennapi viseletre alkalmasak. A női bőrkarkötő gyakran csak egy uniszex opció, amely nők és férfiak számára egyaránt alkalmas.
  • A női ásvány karkötők egyedi és természetes esztétikájukkal nyűgöznek le. Minden egyes kő egyedi és különleges természetes szépséget kölcsönöz a karkötőnek. Mindenekelőtt színes színválasztékra, gyönyörű részletekre és a minták sokaságára számíthatsz.
  • A textil női karkötők könnyűek és kényelmesek. Gyakran használják sportos stílusban vagy mindennapi viselethez, sajátos megjelenést és stílust biztosítanak. Az ilyen női karkötő nagyon kényelmes, ezért olyan hölgyek számára is alkalmas, akik nem túlságosan szeretik az ékszereket.

Női karkötő Pandora
Karkötő női - Pandora

Női ásvány karkötő
Karkötő női - ásvány

Női karkötő bőr
Karkötő női - bőr

Női karkötő bizsu
Karkötő női - bizsu

Női karkötő díszítéssel vagy díszítés nélkül?

A női karkötő különböző típusú díszítésekkel díszíthető, amelyek egyedi megjelenést és csillogást kölcsönöznek az ékszernek. A leggyakoribb díszítések közé tartoznak a kristályok, a cirkónia kövek, a strasszkövek, a gyémántok, a kristályok és a természetes ásványok. A kristályok és a cirkóniák szikrázó csillogást és elegáns megjelenést biztosítanak, míg a gyémántok luxust és csillogást kölcsönöznek. A kristályok és a természetes ásványok természetes szépséget és egyediséget kölcsönöznek a karkötők női változatainak. Választhatsz azonban díszítés nélküli női karkötőt is, amely kiemelkedik az egyszerűségével, eleganciájával.

i

Hogyan határozzák meg a méretet? A női karkötők minden nőnek megfelelnek

A méretet leggyakrabban a csukló kerülete határozza meg. Mérőszalaggal vagy zsinórral mérd meg a csukló legkeskenyebb pontját, és mérd meg a hosszát a kezdőponttól a jelig. Ezután hasonlítsad össze ezt a hosszúságot a karkötő méretével. A női karkötők esetében lehetőség van a hossz beállítására, hogy jobban illeszkedjen a csuklóhoz. Így az ízlésednek megfelelően választhatsz női karkötőt.

A csuklóra való női karkötő többféleképpen rögzíthető

Ami a csatot illeti, a női csuklóra való karkötő többféle módon is zárható, attól függően, hogy mi illik hozzád a legjobban.

  • A csatos női karkötő egy kis csattal és egy lyukkal rendelkezik, amelybe a csat belecsúszik, lehetővé téve a méret beállítását.
  • A karabineres női karkötő egy kis karabinerrel rendelkezik, amely a karkötő másik végén lévő gyűrűhöz vagy hurokhoz csatlakozik.
  • A mágneses női karkötő mágneses záródással rendelkezik, amely lehetővé teszi a könnyű és gyors fel- és levételt.
  • Az elasztikus záródású női karkötő zsinórokkal vagy gumirészekkel rendelkezik, amelyek egyszerűen a csuklóra feszülnek.
  • A láthatatlan záródású női karkötő esetében a kapocs a dizájn belsejében van elrejtve, így látható záródások nélkül, zökkenőmentesen használható.
  • A horgonyzár egy kör alakú részből és egy, a körbe illeszkedő sávból áll, ami nagyon egyedi dizájnelemet hoz létre.
Karkötő női csatok

A női karkötők különböző módon rögzíthetők.

Ha eredeti megjelenést keresel, akkor a megfelelő választás egy női karkötő gravírozással

A gravírozott női karkötő személyes jelleget és jelentést hordoz. A gravírozás lehetővé teszi, hogy nevet, fontos dátumokat vagy személyes üzenetet adjon hozzá, így a karkötő egyedi és emlékezetes ajándék lesz. A minőségi gravírozás biztosítja a hosszan tartó megjelenést, és növeli az ékszer értékét. Ezek a karkötők gyakran különböző anyagokból, például ezüstből, aranyból vagy rozsdamentes acélból készülnek, és a személyes ízlésnek megfelelően különböző stílusokban és mintákban kaphatók.

A karkötő női változata megfelelő ápolást igényel

Ahhoz, hogy a női karkötők mindig úgy nézzenek ki, mint új korukban, megfelelő ápolásra van szükségük, amely több lépést foglal magában.

  • A karkötőket rendszeresen tisztítsad meg langyos szappanos vízben áztatott puha ruhával. Öblítsed ki jól, és száraz ruhával töröld át.
  • Kerüld a karkötők érintkezését olyan vegyi anyagokkal, mint a parfümök, kozmetikumok és mosószerek, amelyek károsíthatják a felületet és a kivitelezést.
  • A karcolások és sérülések elkerülése érdekében tárold a karkötőket más ékszerektől elkülönítve. Használj ékszerdobozt vagy puha tokot.
  • Védd a karkötőket a nedvességtől és a víztől, különösen, ha olyan fémekből készültek, amelyek rozsdásodhatnak.
  • Rendszeresen ellenőrizd a karkötő állapotát, és a kisebb problémákat, például a megrepedt köveket vagy a sérült kapcsokat időben javíttasd ki.
  • Ha szükséges, tisztíttasd meg drága karkötőidet egy profi ékszerésszel, hogy megelőzd a károsodást.

Ha nem szeretnél egy vagyont költeni a modern női karkötők vásárlására, akkor az olcsó női karkötők között keresgélj.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,8 g
31 590 Ft

583 termék
4,8 12×
PANDORA Moments Icons 590727CZ-19 (Ag925/1000, 14,8 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,8 g
31 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12405
4,4 32×
JSB Bijoux dupla szíves karkötő, Swarovski® kristállyal
Karkötő - női karkötő, mérete: 22 cm, fényes felületi kezelést kapott, ródium bevonatú, berakás: swarovski kristályok, anyaga: általános fém (bizsu)
6 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8528
5,0
PANDORA Moments 599539C00-17 (Ag925/1000, 11,8 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 17 cm, felületkezelés nélkül, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11,8 g
27 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP14292
5,0
PANDORA modell 590728-19 (hossz 19 cm)
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 14,2 g
23 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8133
5,0
PANDORA 592777C01-18 Signature
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, fényes felületi kezelést kapott, felületkezelés nélkül és fényes, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 5,24 g
31 390 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18374
4,7 41×
PANDORA 590719-16 Moments Icons (Ag925/1000, 12,9 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 12,9 g
28 890 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12383
PANDORA Signature 592313C01-1 (Ag 925/1000, 11 g) - Karkötő Típusok
5,0
PANDORA Signature 592313C01-1 (Ag 925/1000, 11 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11 g
41 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP17067
5,0
PANDORA Szikrázó köves teniszkarkötő 591469C01-18
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 4,4 g
35 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18660
5,0
PANDORA Moments Signature 589046C01-19
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: általános fém (bizsu), ékszer tömege: 13,3 g
67 690 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12164
5,0
PANDORA 596477-17 (átmérő 17,5 cm)
Karkötő - női karkötő, mérete: 17,5 cm, fényes felületi kezelést kapott, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11,3 g
32 590 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP8150
5,0
PANDORA Moments People 598827C01-18 (Ag925/1000, 14,4 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, berakás: cirkónium, anyaga: zománc és ezüst, ékszer tömege: 14,4 g
27 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12195
5,0
PANDORA Moments Signature 589046C01-21
Karkötő - női karkötő, mérete: 21 cm, aranyozott, berakás: cirkónium, anyaga: általános fém (bizsu), ékszer tömege: 14,4 g
Leárazás -17 %
54 990 Ft 66 590 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12162
3,0
PANDORA Moments Garden 598776C01-16 (Ag925/1000, 12,1 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 12,1 g
29 790 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12182
PANDORA Signature 592313C01-3 (Ag 925/1000, 11,1 g) - Karkötő Típusok
5,0
PANDORA Signature 592313C01-3 (Ag 925/1000, 11,1 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 19 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11,1 g
41 590 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP17069
5,0
PANDORA Moments Disney 597770CZ-21 (Ag925/1000, 17,4 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 21 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 17,4 g
38 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12418
5,0
PANDORA Szikrázó köves teniszkarkötő 591469C01-20
Karkötő - női karkötő, mérete: 20 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 4,7 g
35 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18661
5,0
PANDORA Szikrázó köves teniszkarkötő 591469C01-16
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 4 g
35 090 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18659
4,8 12×
PANDORA Moments Icons 590727CZ-17 (Ag925/1000, 13,5 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 17 cm, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 13,5 g
31 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12395
3,0
PANDORA Timeless 592403C01-20 (Ag925/1000, 3,4 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 20 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: köbös cirkónia, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,4 g
33 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP17345
5,0
PANDORA Moments Icons 598816C00-16 (Ag925/1000, 11,3 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 16 cm, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 11,3 g
28 990 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12190
4,0
PANDORA 590727CZ 23 cm (Ag925/1000, 17,17 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 23 cm, fényes felületi kezelést kapott, berakás: kristály, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 17,17 g
31 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP9476
5,0
PANDORA 592631C01-18 Csillogó herbárium klaszter
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, fényes felületi kezelést kapott, felületkezelés nélkül és fényes, berakás: cirkónium, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 3,88 g
35 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP18486
5,0
PANDORA Moments 599539C00-18 (Ag925/1000, 12,4 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 18 cm, felületkezelés nélkül, kirakás nélküli, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 12,4 g
27 790 Ft
Szállításra kész 4 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP14293
3,0
PANDORA Moments Colours 599288C01-17 (Ag 925/1000, 13,1 g)
Karkötő - női karkötő, mérete: 17 cm, felületkezelés nélkül, berakás: kristályok, anyaga: ezüst, ékszer tömege: 13,1 g
28 290 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SP12502

Női karkötők

A Női karkötők kategóriában összesen 583 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó női karkötők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább női karkötők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb női karkötők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: női karkötők vélemények
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ