Shop roku Shop roku

SALOOS Anti-age & Hidratáló

Termékkatalógus
SALOOS Anti-age & Hidratáló
4,9 7 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: 100% BIO rózsavíz, hialuron szérum és hidrofil sminklemosó olaj - 6 260 Ft/100 ml
Változat
9 390 Ft
-
+
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  KSDS1508 Termékszám:  8595666006418
SALOOS Anti-age & Hidratáló 9 390 Ft Szállításra kész > 10 db
Vásárlás

SALOOS Anti-age & Hidratáló

Kényeztesd magad vagy szeretteidet a  SALOOS Rózsa szettel. A készlet 100% organikus rózsavizet, hialuronsav szérumot és hidrofil sminklemosó olajat tartalmaz.  A rózsavíz számos módon felhasználható. Regenerálja a bőrt, segít jobban kifésülni a hajat, enyhíti a borotválkozás, szőrtelenítés okozta irritációt és bőrpírt. A hialuronsav szérum hidratál, kisimítja a bőrfelszínt, aktívan ellensúlyozza a ráncokat és minimalizálhatja a kisebb hegeket. A SALOOS Argan Revital hidrofil sminklemosó olaj gyengéden eltávolítja a sminket, tisztítja, nyugtatja és táplálja a bőrt. A szett ajándéknak is alkalmas. 

A SALOOS Rózsa készlet kozmetikai ajándékcsomag legfontosabb jellemzői

  • A rózsavíz remek választás a bőr regenerálására és nyugtatására.
  • A SALOOS rózsavizet a hajadra is permetezheted.
  • A szérum hidratál, kisimítja a bőrfelszínt, megelőzi a ráncokat és minimalizálja a kisebb hegeket.
  • Kétféle 100%-os hialuronsav kiegyensúlyozott komplexét tartalmazza.
  • A hidrofil olaj kíméletesen eltávolítja még a vízálló sminket is.
  • Érzékeny bőrre is alkalmas. 
  • A készlet ajándéknak is kiváló választás. 

SALOOS 100% organikus rózsavíz

A cseh SALOOS márka tanúsított aromaterápiás bio kozmetikumokra specializálódott. CPK bio védjeggyel büszkélkedhet. A rózsavíz enyhíti a borotválkozás és a gyantázás okozta irritációt és bőrpírt. A smink eltávolítása után is gyengéden tisztít. Kellemesen felfrissülhetsz vele a hosszú utazások során. A virágvizet sokféleképpen használhatod, a hajadra is tehetsz belőle, amely így könnyebben kifésülhető lesz, illetve a ruhatáradat is illatosíthatod vele. A SALOOS rózsavíz minden bőrtípusra alkalmas, beleértve a gyermekek bőrét is. 

Használata: 
Frissítsd fel magad a nap bármely szakában, vidd fel közvetlenül a bőrre. Reggel és este használj 100% bio levendulavizet az arcolajok alapjaként.

SALOOS hialuronsav szérum

A Saloos hialuronsav szérum kétféle 100%-os hialuronsav kiegyensúlyozott komplexét tartalmazza az azonnali és hosszú távú bőrfiatalítás érdekében. Az alacsony molekulájú hialuronsav hosszan tartó hatást fejt ki a bőrre, míg a magas molekulájú hialuronsav azonnali hatást biztosít. Rögtön hidratál, kisimítja a bőrfelszínt, aktívan ellensúlyozza a ráncokat és minimalizálhatja a kisebb hegeket. A hialuronsav a lehető legmagasabb koncentrációjával védi a sejteket az oxidatív stressztől és enyhíti a bőrirritációt. A szabadalmaztatott Fucocert komplex elősegíti a bőr regenerálódását, és visszaadja annak frissességét és ragyogását. Könnyű állagának köszönhetően a Saloos hialuronsav szérum gyorsan felszívódik, és lehetővé teszi a további bőrápolás azonnali megkezdését.

SALOOS Argan Revital hidrofil arcápoló olaj

Kényeztesd bőrödet minden nap. A SALOOS Argan Revital hidrofil sminklemosó olaj gyengéden eltávolítja a sminket, tisztítja, nyugtatja és táplálja a bőrt. Vízálló sminkre is alkalmas. Minden bőrtípusra használható, beleértve az érzékeny és a bőrpírra hajlamos bőrt is. Organikus argánolajat tartalmaz, amelyet magas esszenciális zsírsav-, antioxidáns-, A-, E- és F-vitamin-tartalom jellemez. Csökkenti a bőröregedés jeleit. Enyhíti a kellemetlen bőrfeszültséget. A bolgár rózsa, a lemon tea tree és a levendula illóolajok friss illatának köszönhetően a SALOOS Argan Revital minden egyes használata felejthetetlenül pihentető élményt nyújt.

A készlet tartalma:
SALOOS 100% organikus rózsavíz
SALOOS hialuronsav szérum
SALOOS hidrofil Argan Revital arcápoló olaj


Összetétel

Bio rózsavíz 100%: 100% Bio Damascena virágvíz, Citronellol**, Geraniol**, Linalool**, **természetes része szerves rózsavíz, Hialuronsav: Aqua, Pentylene Glycol, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Glicerin, Bioszacharid gumi-1, Sodium Levulinate, Sodium Anisate, Gliceril-kaprilát, Argan Revital hidrofil arcápoló olaj: Bio Helianthus Annuus magolaj, Bio Sesamum Indicum magolaj, Bio Argania Spinosa magolaj, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, PEG-40 szorbitán-peroleaát, Laureth-4, Parfüm*, Rosmarinus Officinalis levélkivonat, Tokoferol, Limonén**, Linalool**, Citral**, Citronellol**, Geraniol**, Euhenol**, *illóolajok keveréke, **illóolajok része

Paraméterek

Összehasonlít
Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!
Bőrtípus
Normál Kész!
Űrtartalom
150 ml Kész!
Terméktípus
Arctisztító olaj Kész!
Típus
Női Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Természetes kozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Normál Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
150 ml Kész!

Típus

Terméktípus
Arctisztító olaj Kész!

Típus

Típus
Női Kész!

Csomagolás

Csomagban lévő darabok száma
3 db Kész!
Csomag tartalma
Arctisztító olaj, Arcvíz, Arcszérum Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Termékek: Saloos Set 

További változatok SALOOS Anti-age & Hidratáló termékhez:

SALOOS Rózsa & Hialuron szérum (35 ml)

Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Hialuronsav szérum 15 ml, Királyi gondoskodás Argán & Fügekaktusz & Rózsa 20 ml
Infó 6 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: SALOOS Anti-age & Hidratáló Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Saloos Anti-age & Hydratace pleti. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si SALOOS Anti-age & Hydratácia pleti.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ