AP+ nový vizuál MPLA321484

Samsung Gear S3 Classic

Termékkatalógus
Samsung Gear S3 Classic
4,8 62 értékelés
Okosóra - 1.3" 360 x 360 kijelző, kerek kialakítás, Super AMOLED gorilla glass SR+, Dual Core 1,0GHz-es processzor, 4GB belső memória, 768MB RAM, WiFi, Bluetooth 4.2, NFC, GPS, IP68, vezeték nélküli töltés, 380 mAh-s Li-ion akkumulátor, Tizen 2.3.2
80 430 Ft
Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. Termékfigyelő
Hozzáadás a listához
Jótállás 12 hónap Kód:  SAAW0013b Termékszám:  SM-R770NZSAXEZ Gyártó honlapja:
Samsung Gear S3 Classic 80 430 Ft Használt raktáron

Samsung Gear S3 Classic

Samsung Gear S3 Classic egy új, tökéletes állapotú áru kiváló árcédulával. Bár a terméket már használták, azonnal és teljes körűen használható. A termékre felezett időtartamú garanciát vállalunk. Részletes információt itt kaphatsz.

Elegáns és praktikus

Fedezd fel a Gear S3 Classic okosóra nyújtotta korlátlan lehetőségeket! A luxus és elegáns külső mögött lenyűgöző funkciók rejlenek, amelyek megkönnyítik a mindennapokat, és jól jönnek a szabadidős tevékenységek során. Neked csak el kell fordítanod a keretet, és máris a legnagyobb kényelembe helyezheted magad. A minimalista design és a maximálisan praktikus kezelés kombinációjának köszönhetően te is rögtön beleszeretsz majd a Samsung prémium karórájába.

Személyre szabott design

Változtasd meg a Gear S3 kinézetét akkor, amikor csak akarod. Az Always On Display funkció felhasználói témák széles választékával szolgál. A 15 féle előre letöltött témán kívül a többi pedig rád vár a Gear App Store-ban. Emellett az 1,3 hüvelykes AMOLED kijelző az ízlésednek megfelelően változtatja külsejét. Ha igazán tökéletes és elegáns megjelenésre vágysz, válassz a számos különböző stílusú szíj közül.

Telefonálj könnyedén

Hívd fel a szeretteidet anélkül, hogy elő kellene keresned a telefonodat. A beépített hangszórónak és mikrofonnak köszönhetően, az okostelefonnal való csatlakoztatás után könnyedén indíthatsz és fogadhatsz hívásokat a Gear S3 órán keresztül. A kényelmedet tovább növeli a készülék rendkívül alacsony tömege, ugyanis a Gear S3 mindössze 59 grammot nyom.

GPS - nem csak utazáshoz

Többé nem kell félned attól, hogy eltévedsz. A Gear S3 Classic beépített GPS modullal rendelkezik, amelynek köszönhetően a készülék mindig teljes körű információval szolgál a tevékenységeidről, valamint segítséget nyújt a navigációban. Az óra kompakt mérete praktikusabb az utazás során, mint a zsebben tárol mobiltelefon. Tartsd kéznél okos segítőtársadat, és érezd a magas fokú szabadságot.

Zene minden alkalomra

Töltsd fel kedvenc zenéidet a Gear S3 okosórádra! A Bluetooth headseten, vagy a beépített hangszórón keresztüli zenehallgatás elbűvölő dallamokkal lát el bárhol, bármikor. A Samsung készülékek számos formátum lejátszását támogatják, mint például MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR és AWB.

Élvezd a sportolást

Ha szeretsz sportolni, a Samsung Gear S3 Classic okosóra nagyszerű partnered lesz benne. Az aktivitásod nyomon követése releváns és hasznos információkkal lát el, így mindent megtehetsz annak érdekében, hogy jobban élvezhesd a sportolást, mint előtte bármikor. Például a Gear S3 tájékoztat az időjárásról, vagy figyelmeztet, ha változást észlel a légköri nyomásban. Ennek köszönhetően mindig tökéletesen felkészülhetsz bármilyen sporttevékenységre.

Nagyteljesítményű akkumulátor

Élvezd a Gear S3 nyújtotta funkciókat korlátlanul és lemerülés miatti aggodalom nélkül. Az akkumulátor kivételes üzemideje akár 4 napig is bírja töltés nélkül. A 380 mAh-s akkumulátor kapacitás elegendő energiát biztosít a készülék 1.5GB-os belső memóriájában tárolt tartalmaknak.

Minden időben

Ne féltsd az órádat még a legszélsőségesebb helyzetekben sem! Az Samsung Gear S3 számára a kedvezőtlen környezet sem jelent gondot, ugyanis IP68-as szabványnak megfelelő vízállósággal büszkélkedhet. Ez biztosítja, hogy a készülék nem csak a pornak és a szennyeződéseknek áll ellen, hanem a víznek is. 1,5 méter mély vízben akár 30 percig is bírja. Ez a megbízható és intelligens karóra gyakorlatilag bárhová elkísér.

Segítség a bajban

A Gear S3 biztonságban tart. Az készülék lehetővé teszi, hogy listát készítsd azokról a hozzátartozóidról, akik a védőangyalaiddá válhatnak az órádon keresztül. Vészhelyzet esetén csak nyomd meg háromszor a Home gombot. A kiválasztott vészhelyzeti személy azonnal értesítést kap, amely minden információt tartalmaz a jelenlegi tartózkodási helyeddel kapcsolatban.

Paraméterek

Összehasonlít
Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
59 g Kész!
Vezeték nélküli technológiák
NFC, Bluetooth, WiFi, GPS Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Fekete Kész!
Tömeg
59 g Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás, Sebesség Kész!
Smart funkciók
Zenelejátszó az órában, Ébresztőóra, Naptár, Stopper Kész!

Üzemidő és tárhely

Tárhely kapacitása
4 GB Kész!
Több paraméter

Egy jobb világ megteremtésének célja lebegett az alapítók szeme előtt a Samsung 1938-as létrehozásakor. Az új technológiák fejlesztésében való elhivatottság mindig is jellemző volt a vállalatra, amely hatalmas előnyhöz juttatta a céget a konkurenciával szemben. Jelenleg a Samsung a legnagyobb cégcsoport Dél-Koreában és a harmadik legnagyobb bevétellel rendelkező globális konglomerátum.

A Samsung vásárlói a kiváló minőségű fogyasztói elektronikával társítják a márkát. A Galaxy sorozat az egyik legjobb és legkeresettebb mobiltelefon kategóriájában. Meg kell említeni a Samsung TV-t is, ahol a vállalat már régóta az élvonalba tartozik a technológia és a minőség terén. A cég kompetenciája sokkal szélesebb. Jelen van a gépekben, nehéziparban, a vegyiparban, az építőiparban, a kiskereskedelemben és a pénzügyi szolgáltatásokban is.

Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Samsung Gear S3 Classic
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ