0% splátky Siguro 0% splátky Siguro

Vichy Homme Balsam ajándék szett

Termékkatalógus
Vichy Homme Balsam ajándék szett
5 1 értékelés
Kozmetikai szett - tartalma: Tusfürdő testre és hajra 200 ml + Sensi Baume 75 ml + kozmetikai táska
Kód:  VBAL679 Termékszám:  5902503129675 Gyártó honlapja:
Vichy Homme Balsam ajándék szett Megszűnt

Vichy Homme Balsam ajándék szett

A férfi VICHY Homme Balsam ajándékkészlet kiváló ajándék férfiaknak a mindennapi bőrápoláshoz. A szett egy borotválkozás utáni balzsamot, egy tusfürdőt és egy praktikus kozmetikai táskát tartalmaz. A 75 ml-es VICHY Homme Sensi Baume borotválkozás utáni balzsam gondoskodik az érzékeny bőrről és megvéd a borotválkozás által okozott irritációtól. Minden borotválkozás után azonnal megnyugtatja és megerősíti a bőrt. A Vichy gyengéd összetétele termálvizet és kalciumot tartalmaz, amelynek köszönhetően regeneráló és nyugtató hatással rendelkezik. A balzsam gyorsan felszívódik, és nem hagy zsíros érzést. A termék nem-komedogén és érzékeny bőrre alkalmas.

    

A VICHY Homme balzsam ajándékkészlet főbb jellemzői

  • A VICHY Homme kozmetikumokkal ellátott férfi ajándékszett borotválkozás utáni balzsamot és tusfürdőt tartalmaz
  • VICHY Homme Sensi Baume férfi borotválkozás utáni balzsam kalciummal az érzékeny bőr számára
  • Azonnal megnyugtatja és megvédi a bőrt az irritációtól
  • A Vichy termálvíz erősíti a bőr védőrétegét
  • VICHY Homme Hydra Mag C hidratáló tusfürdő testre és hajra könnyed, friss illattal
  • A gél gondoskodik az érzékeny bőrről, hidratálást biztosít és helyreállítja az energiáját  
  • Magnéziumot, C-vitamint és hidratálót tartalmaz
    

VICHY Homme Hydra Mag C tusfürdő a hidratált és lágy bőrért

A VICHY Homme Hydra Mag C hidratáló tusfürdő 200 ml űrtartalommal finoman tisztítja nem csak a bőrt, hanem a hajat is. Az erősítő összetétele nem tartalmaz szappant, és hidratálóval dúsított, amely biztosítja a bőr számára a szükséges hidratációt és megakadályozza a kiszáradást. A benne lévő magnézium és C-vitamin revitalizálja a bőrt és helyreállítja az energiáját. A könnyed és friss illatú frissítő gél hidratálja és megőrzi a bőr rugalmasságát. A termék megtartja a bőr fiziológiai pH értékét. Hipoalergén, dermatológiai és szemészeti szempontból tesztelt. Nem tartalmaz parabéneket, és érzékeny bőrre is alkalmas.

A csomag tartalma:

  • VICHY Homme Sensi Baume 75 ml-es borotválkozás utáni balzsam
  • VICHY Homme Hydra Mag C 200 ml-es tusfürdő 
  • Kozmetikai táska

A balzsam összetétele:
AQUA / WATER - GLYCERIN - CYCLOHEXASILOXANE - ALCOHOL DENAT. - BUTYLENE GLYCOL - ISOPROPYL LAUROYL SARCOSINATE - POLYSILICONE-11 - POLYSORBATE 20 - PEG-20 METHYL GLUCOSE SESQUISTEARATE - AMMONI UM POLYACRYLDIME THYLTAURAMIDE / AMMONIUM POLYACRYLOYLDIMETHYL TAURATE - ARGILLA / MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE - PHENOXYETHANOL - SODIUM HYALURONATE - POLYACRYLAMIDE - DIVINYLDIMETHICONE/DIMETHICONE COPOLYMER - C13-14 ISOPARAFFIN - CAFFEINE - SALICYLIC ACID - ADENOSINE - TAURINE - DISODIUM EDTA - CITRIC ACID - LAURETH-7 - ACETYL DIPEPTIDE-1 CETYL ESTER - C12-13 PARETH-23 - C12-13 PARETH-3 - PARFUM / FRAGRANCE


A tusfürdő összetétele:
AQUA / WATER - SODIUM LAURETH SULFATE - GLYCERIN - COCO-BETAINE - LAURETH-11 CARBOXYLIC ACID - PARFUM / FRAGRANCE - SODIUM CHLORIDE - ASCORBYL GLUCOSIDE - CI 14700 / RED 4 - CI 19140 / YELLOW 5 - CITRIC ACID - DISODIUM LAURETH SULFOSUCCINATE - MAGNESIUM GLUCONATE - POLYQUATERNIUM-10 - PPG-5-CETETH-20 - SALICYLIC ACID - SODIUM BENZOATE - SODIUM HYDROXIDE


Paraméterek

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICHY Homme Balsam Gift Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VICHY Homme Balsam Gift Set.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ