Slevy s AP+ Slevy s AP+

VICHY Homme Szett 400 ml

Termékkatalógus
VICHY Homme Szett 400 ml
Kozmetikai szett - tartalma: férfi tusfürdő zselé 200 ml, férfi arckrém 50 ml és borotvagél 150 ml - 10 095 Ft/100 ml
Kód:  KSMU0206s Termékszám:  KSMU0206s Gyártó honlapja:

VICHY Homme Szett 400 ml

Örvendeztesse meg kedvesét a VICHY Homme szettel. A készlet férfi tusfürdőt, férfi arckrémet és borotvagélt tartalmaz. A tusfürdő testre és hajra egyaránt használható. Magnézium- és glükozilált C-vitamin-tartalmának köszönhetően élénkítő hatású. Az arckrém táplálja és hidratálja az arcot és a szemkörnyéket. A borotvagél ellensúlyozza a bőrirritációt. A szett ajándéknak is alkalmas.

A VICHY Homme férfi kozmetikai szett főbb jellemzői

  • A készlet tartalmaz tusfürdőt, arckrémet és borotvagélt.
  • A zuhanyzselé stimulál és hidratál
  • Bőrkrém küzd a fáradtság jelei ellen
  • A borotvagél ellensúlyozza a bőrirritációt
  • A szett alkalmas ajándéknak is

VICHY Homme férfi tusfürdő

Az Energizáló tusfürdő férfiaknak testre és hajra csodálatosan felfrissíti és energiával tölti fel Önt egész napra. Ezt a magnézium és a glükozilált C-vitamin biztosítja, a hidratáló összetevő tökéletesen puhítja a bőrt, és megakadályozza a további kiszáradást. A gyengéd formula kiegyensúlyozott pH-értékkel kíméletesen mossa a testet és a hajat, és azonnali felfrissülést és élénkítést biztosít. Az egyedülálló hidratálásnak köszönhetően egész nap kellemes komfortérzetet biztosít.

VICHY Homme férfi bőrkrém

Egy fárasztó nap után a VICHY Homme férfi bőrápoló krém segít Önnek. Ez egy hidratáló krém, amely az arcra és a szemkörnyékre is használható. A fáradtság jelei ellen, mint például a szem alatti táskák vagy karikák és a kiszáradt bőr. Használata után bőre puha, sima és táplált lesz.

VICHY Homme borotvagél

A VICHY Homme borotvagél segít megelőzni a bőrirritációt. Ezért olyan férfiak számára is alkalmas, akiknek problémás vagy érzékeny a bőre. Ez leggyakrabban a borotválkozás utáni pattanások kialakulásában vagy a benőtt szakállban nyilvánul meg. Ennek a gélnek köszönhetően nem kell aggódnia az érzékeny bőr irritációja vagy kipirosodása miatt.

A készlet tartalma:
Férfi tusfürdő 200 ml
Férfi bőrkrém 50 ml
Borotvazselé 150 ml

Összetétel

Tusfürdőzselé:
Aqua, Sodium laureth sulfate, Glicerin, Coco-betaine, Lauret-11-karbonsav, Parfüm, Sodium chloride, Dinátrium-lauret-szulfoszukcinát, Citric acid, PPG-5-ceteth-20, Nátrium benzoát, Polikvaternium-10, Salicylic acid, Magnézium-glükonát, Aszkorbil-glükozid, CI 14700, CI 19140, Nátrium-hidroxid

Plasztik krém:
AQUA - GLYCERIN - ALKOHOL DENATE. - PROPÁNDIOL - DIMETIKON - FENILTRIMETIKON - PROPILÉNGLIKOL - C13-14 IZOPARAFFIN - CI 15985 - CI 77891 - CI 77492 - CI 77491 - CI 77499 - TRIETANOLAMIN - TRIETIL-CITRÁT - SZILÍCIUM-DIOXID [NANO] - NÁTRIUMDEXTRÁNSULFÁT - ESZCIN - FENOXIETANOL - MAGNÉZIUM-SZULFÁT - MAGNÉZIUM-ASZKORBIL-FOSZFÁT - BÓR-NITRID - ASZKORBIL-GLÜKOZID - KAPRIL-GLIKOL - LAURETH-7 - AKRILÁTOK/C10-30 ALKIL-AKRILÁT KERESZTPOLIMER - POLIAKRILAMID - AKRILÁTOK/AMMÓNIUM-METAKRILÁT KOPOLIMER - PARFÜM.

Borotválkozó gél:

AQUA - PALMITINSAV - TRIETANOLAMIN - IZOPENTÁN - COCAMIDE MEA - GLICERIN - SZTEARINSAV - ASZKORBIL GLÜKOZID - BHT - CI 77891 - DIPROPILÉNGLIKOL - HIDROXIETILCELLULÓZ - HIDROXIPROPILCELLULÓZ - IZOBUTÁN - MIRISZTINSAV - PARFÜM - PEG-90M - SZALICILSAV - SZTEARILKAPRILÁT - SZTEARILHEPTANOÁT - SZTEARILHEPTANOÁT



Paraméterek

Bőrtípus
Érzékeny, Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!
Rendeltetés
Férfi Kész!
Hatás
Hidratáló, Tisztító, Revitalizáció Kész!
Használat szerint
Nappalra és éjszakára Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló, Tisztító, Revitalizáció Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappalra és éjszakára Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Gél Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny Kész!

Típus

Termék típus
Gél Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICHY Homme Set 400 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VICHY Homme Sada 400 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ