AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

VICHY Neovadiol Peri-Menopause Set 100 ml

Termékkatalógus
VICHY Neovadiol Peri-Menopause Set 100 ml
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - az érett, menopauzában lévő bőr sűrűségének és rugalmasságának helyreállítására, a készlet Neovadiol peri-menopause nappali krémet (50 ml) és Neovadiol peri-menopause éjszakai krémet (50 ml) tartalmaz - 14 945 Ft/db - Ár több darab vásárlása esetén 29 890 Ft/100 ml
Kód:  VBAL8577 Termékszám:  8592807579893 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VICHY Neovadiol Peri-Menopause Set 100 ml

Szerezz örömet magadnak vagy szeretteidnek a VICHY Neovadiol Peri-Menopauza Xmas Pack 2023 ajándékcsomaggal, amelyet az érett bőr volumenének és rugalmasságának helyreállítására terveztek. Ezt a termékcsaládot kifejezetten a menopauza időszakában lévő nők számára fejlesztették ki. A nappali krém tele van ásványi anyagokkal és vitaminokkal, hogy ellensúlyozza a menopauza 40 év körüli hölgyek bőrére gyakorolt hatásait. A VICHY Neovadiol éjszakai krém kassziakivonattal és hialuronsavval rendelkezik. Még az érzékeny bőrű nők is beilleszthetik a Neovadiolt a napi bőrápolási rutinjukba, mivel hipoallergén. A VICHY termékek egy praktikus kozmetikai táskában kaptak helyet. A készlet ideális ajándéknak, akár karácsonyra is.

A VICHY Neovadiol Peri-Menopauza Xmas Pack 2023 legfontosabb jellemzői

  • A készlet a Neovadiol termékcsalád VICHY termékeit tartalmazza
  • A krémeket normál bőrre tervezték
  • A VICHY Neovadiol Peri-Menopauza 2023-as karácsonyi csomagja kifejezetten a menopauzában lévő nők számára készült
  • A nappali és éjszakai krém helyreállítja az érett bőr tömörségét és rugalmasságát
  • A VICHY Neovadiol Peri-Menopauza Női nappali krém mélyen táplálja a hölgyek bőrét
  • Hipoallergén, így még az érzékeny bőrű nők is beilleszthetik a napi ápolásba
  • Az éjszakai krém könnyű textúrájú, könnyen alkalmazható
  • A VICHY Neovadiol Peri-Menopauza krém Vichy termálvizet, proxilánt és hialuronsavat tartalmaz
  • Az éjszakai ápolás kellemes virágillattal kényeztet
  • A termékek egy kozmetikai táskában kaptak helyet
  • A VICHY Neovadiol Peri-Menopauza 2023-as karácsonyi csomagban lévő termékek a 40 év feletti nők számára készültek

A Neovadiol nappali krém erőteljes antioxidáns védelmet nyújt

A VICHY nappali krém mélyen táplálja a bőrt, és segít helyreállítani az érett bőr teltségét és rugalmasságát. Összetételében proxilán, hialuronsav és glikolsav található. Ennek a formulának köszönhetően a ráncok kevésbé válnak láthatóvá, és a bőr feszesebbé válik. A Neovadiol plumping nappali krém reaktiválja a bőr mechanizmusait, hogy segítsen növelni a bőr általános hidratáltságát, feszességét és rugalmasságát. A Proxylane anyag növelheti a VII. kollagén és a GAGS prokollagén I és III szintézisét. Az eredmény pedig magáért beszél majd: telt és feszes bőröd lesz. A ráncok kevésbé lesznek láthatóak, valamint a bőr kevésbé tűnik megereszkedettnek. A proxilánt a green chemistry elveinek alkalmazásával állítják elő.

15 ásványi anyaggal dúsított Vichy termálvizet tartalmaz

A VICHY Neovadiol éjszakai krém könnyű textúrájú, könnyen felvihető, nem nehezíti el a bőrt, és a felvitel után szinte azonnal kellemes hűsítő hatása van. Tele van ásványi anyagokkal és vitaminokkal,segít ellensúlyozni a menopauza bőrre gyakorolt hatásait. Vichy termálvizet tartalmaz, amely 15 ásványi anyaggal, proxilánnal, kassziakivonattal és hialuronsavval dúsított. Ennek a formulának köszönhetően a ráncok kevésbé válnak láthatóvá, és a bőr feszesebb lesz. A VICHY Neovadiol arckrém kellemes virágillatba burkolja bőrödet.

A szett tartalma: 
Neovadiol Peri-Menopauza nappali ápoló krém, 50 ml
Neovadiol Peri-Menopauset éjszakai ápoló krém, 50 ml


Összetétel

NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE NAPPALI KRÉM/NAPPALI ARCROW 50 ml:689074 21 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / WATER / EAU - GLICERIN - DIMETIKON - HIDROGÉNEZETT POLIIZOBUTÉN - NIACINAMID - HIDROXIPROPIL-TETRAHIDROPIRANTRIOL - ALKOHOL DENAT. - PROPILÉNGLIKOL - SZINTETIKUS VIASZ - SZILÍCIUM-DIOXID - PEG-10 DIMETIKON - DIMETIKON/PEG-10/15 KERESZTPOLIMER - HIDROXIETIL-PIPERAZIN ETÁN-SZULFONSAV - CI 15985 / YELLOW 6 - CI 77891 / TITÁN-DIOXID - NÁTRIUM-POLIAKRILÁT - NÁTRIUM-HIALURONÁT - NÁTRIUM-CITRÁT - - NÁTRIUM-CIANITRÁT - ADENOZIN - TOKOFEROL - PROPILÉN-KARBONÁT - HIDROXI-ACETOFENON - KAPRIL-GLIKOL - DIPROPILÉN-GLIKOL - CASSIA ANGUSTIFOLIA MAG POLISZACHARID - TRINÁTRIUM-ETILÉN-DIAMIN-DISZUKCINÁT - DISZARDIMONIUM-HEKTORIT - SZINTETIKUS FLUORFLOGOPIT - PARFUM / ILLATANYAG (F. I. . B269266/1). NEOVADIOL PERI-MENOPAUSE NIGHT CARE/NIGHT CREAM/ÉJSZAKAI ARCCREME 50 ml:689093 10 - ÖSSZETEVŐK: AQUA / VÍZ / EAU - ALKOHOL DENAT. - GLICERIN - PRUNUS ARMENIACA MAGOLAJ / SÁRGABARACKMAGOLAJ - NIACINAMID - DIMETIKON - HIDROXIPROPIL TETRAHIDROPIRANTRIOL - PROPÁNDIOL - PROPILÉNGLIKOL - IZONONYL IZONONANOÁT - ZEA MAYS KEMÉNYÍTŐ / KUKORICAKEMÉNYÍTŐ - - SZILÍCIUM-DIOXID-SZILÁT - POLOXAMER 338 - HIDROXIETIL-PIPERAZIN-ETÁN-SZULFONSAV - OKTIL-DODEKANOL - DIMETIKONOL - KOFFEIN - NÁTRIUM-AKRILÁT-KERESZTPOLIMER-2 - NÁTRIUM-HIALURONÁT - SZILÍCIUM-DIOXID - PERLIT - ADENOZIN - AMMÓNIUM-POLIAKRILIL-DIMETIL TAURÁT - AMMÓNIUM-AKRILIL-DIMETIL TAURÁT/SZTEARET-25 METAKRILÁT KERESZTPOLIMER - KAPRILIL-GLIKOL - KAPRILIL-SZALICILSAV - LAURETH-7 - CITROMSAV - - CITROMSAV - CASSIA ANGUSTIFOLIA MAG POLISZACHARID - TRINÁTRIUM-ETILÉNDIAMIN-DISZUKCINÁT - MENTHOXIPROPÁNDIOL - PENTAERITRITIL-TETRA-DI-T-BUTIL-HIDROXIHIDROCINNAMÁT - POLIAKRILAMID - C13-14 IZOPARAFFIN - PARFÜM / ILLATANYAG (F. I. . N281553/1).

Paraméterek

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!
Bőrtípus
Érzékeny, Érett, Minden bőrtípusra Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!
Rendeltetés
Női Kész!
Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Specifikáció

Specifikáció
Dermokozmetikum Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Érett, Minden bőrtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
100 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női Kész!

Dermokozmetikumok

Dermokozmetikumok
Bőrgyógyászati ​​hatással Kész!

Hatás

Hatás
Ránctalanító, Lifting és feszesítő, Revitalizáció Kész!

Korosztály

Korosztály
50+ Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali, Éjszakai, Nappalra és éjszakára Kész!

Bőrprobléma

Milyen problémára ajánlott
Öregedő bőrre Kész!

Típus

Termék típus
Krém Kész!

Csomagolás

Darabok száma a csomagban
2 db Kész!
Űrtartalom
100 ml Kész!

Fajta

Kozmetikum típusa
Bőr- Kész!

Alkalmazási terület

Használat
Arc Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICHY Neovadiol Peri-Menopause Set 100 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VICHY Neovadiol Peri-Menopause Set 100 ml.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ