Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

VICHY Normaderm Anti-Acne Szett 270 ml

Termékkatalógus
VICHY Normaderm Anti-Acne Szett 270 ml
Kozmetikai szett - tartalma: tisztító gél 200 ml, arckrém 50 ml és arckrém 20 ml
Kód:  KSPL492s Termékszám:  KSPL492s Gyártó honlapja:
VICHY Normaderm Anti-Acne Szett 270 ml Megszűnt

VICHY Normaderm Anti-Acne Szett 270 ml

Örvendeztesse meg magát vagy szeretteit a VICHY Normaderm Anti-Akne kozmetikai szettel. A készlet tisztító gélt, arckrémet és S. O. S. bőrkrém, alkalmas a problémás bőrűek számára. A VICHY Normaderm Phytosolution intenzív tisztító gélt kifejezetten a zsíros és problémás, pattanásokra hajlamos bőrre fejlesztették ki. A VICHY Normaderm Phytosolution Double-Correction Daily Care a zsíros és kombinált bőrtípusok számára készült, és megoldást kínál egy korrekciós krém formájában. Helyi ápolás Normaderm S. O. S. by Vichy egy kifejezetten pattanásos bőrre kifejlesztett krém, amely a napi rutin kiegészítő helyi kezelésére szolgál. A szett ajándéknak is alkalmas.

A VICHY Normaderm Anti-Akne készlet legfontosabb jellemzői

  • A készlet tartalmaz tisztító gélt, arckrémet és S. O. S. bőrkrém
  • A készlet a problémás bőrűek számára is alkalmas
  • A tisztító gél mélyen tisztítja a bőrt anélkül, hogy kiszárítaná, eltávolítja a faggyút és a szennyeződéseket.
  • A Normaderm Phytosolution Double-Correction Daily Care arckrém csökkenti a pattanásokat és a kitágult pórusokat.
  • Vichy Normaderm S. O. S. nyugtatja a bőrt és csökkenti a bőrhibák megjelenését
  • A szett alkalmas ajándéknak is

VICHY Normaderm Phytosolution intenzív tisztító gél

A VICHY Normaderm Phytosolution intenzív tisztító gélt kifejezetten a zsíros és problémás, pattanásokra hajlamos bőrre fejlesztették ki. Mélytisztít anélkül, hogy szárítana, és eltávolítja a felesleges faggyút és minden szennyeződést, tökéletesen megtisztítva a bőrt, puhább textúrával. A növényi eredetű tisztító alapot cink- és réz-ásványi anyagokkal és probiotikus kivonattal gazdagították. A VICHY Normaderm Phytosolution Intensive Gel rendszeres használata egészségesebbé teszi a bőrét pattanások és eltömődött pórusok nélkül. A termék hipoallergén és bőrgyógyászatilag tesztelt. Semleges, 5,5-es pH-értéke van, ezért érzékeny bőrre is alkalmas.

VICHY Normaderm Phytosolution Double-Correction Napi ápolás

A VICHY Normaderm Phytosolution Double-Correction Daily Care a zsíros és kombinált bőrtípusok számára készült, és megoldást kínál egy korrekciós krém formájában. A krém nappali és éjszakai ápolást biztosít bőrének. Mutassa meg bőre erősségeit, és ellensúlyozza az Önt zavaró tökéletlenségeket. A tág pórusok és a pattanások megszűnése. A krém rendszeres alkalmazása elegendő hidratáltságot biztosít bőrének, és bőre visszanyeri elveszett egyensúlyát. A VICHY Normaderm Phytosolution Double-Correction Daily Care hatóanyaga a szalicilsav, a hialuronsav és a probiotikus kivonat. Az eredmény egy hidratált, tiszta és pattanásmentes bőr.

VICHY Normaderm S. O. S. Anti-Sport Paste 20 ml

Ne adjon esélyt a pattanásoknak az egyedülálló Normaderm S helyi ápolással. O. S. Vichyből. A krémet kifejezetten pattanásos bőrre tervezték, mint a napi rutin kiegészítő helyi kezelést. A 10%-os kénes formula szárítja a pattanásokat és csökkenti a bőrhibák megjelenését. A krém nyugtatja a bőrt és csökkenti a helyi bőrpírt. Glikolsavat tartalmaz, amely segít kisimítani és puhítani a pattanások körüli bőrt. Hipoallergén formulájának köszönhetően a Vichy Normaderm S. O. S. érzékeny bőrre is alkalmas.

A készlet tartalma:
Tisztító gél 200 ml
Arckrém 50 ml
Bőrkrém S. O. S. 20 ml

Összetétel

Tisztító gél:
VÍZ - COCO-BETAINE - PROPANEDIOL - PEG-120 METHYL GLUCOSE DIOLEATE - SODIUM CHLORIDE - SODIUM COCOYL GLYCINATE - DIPROPYLENE GLYCOL - ZINC GLUCONATE - SALICYL ACID - ZINC GLUCONATE - SALICYL ACID - BIFIDA FERMENT LIZÁTUM - NÁTRIUM-HIDROXID - NÁTRIUM-BENZOÁT - FENOXIETANOL - RÉZ-GLÜKONÁT - KAPRIL-GLIKOL - TETRASODIUM-GLUTAMÁT-DIACETÁT - PARFÜM / ILLATANYAG.

Plasztik krém:
Aqua/víz, Glicerin Szalicilsav, Izononyl-izononononanoát, Butylene Glycol, Kaolin, Zinc Sulfate, Bifida Ferment Lysate, Nátrium-hidroxid, Kert, Poliakrilát, Nátrium-hialuronát, Nátrium benzoát, Phenoxyethanol, Ascorbyl Glucoside, Caprylyl Glycol, Hidrolizált algin, Trinátrium-etiléndiamin-diszukcinát, Bioszacharid gumi 1, Akrilátok/ C10-30 alkil-akrilát-keresztpolimer, Parfüm/illat.

S. O. S. bőrkrém:
VÍZ/VÍZ - SZULFUR - NIACINAMID - ZEA MAYS STARCH / KORNA STARCH - GLIKOLSAV - STEARYL ALCOHOL - GLYCERIN - OCTYLDODECYL MYRISTATE - CETEARYL ALCOHOL - GLYCERYL STEARATE - SODIUM HYDROXIDE - ARGILLA / MAGNESIUM ALUMINUM SILICATE - PEG-100 SZTEARÁT - C13-14 IZOPARAFFIN - ALLANTOIN - CETEARETH-20 - FENOXIETANOL - FENILETILREZORCIN - TOKOFERIL-ACETÁT - DINÁTRIUM-EDTA - LAURETH-7 - HIDROGÉNEZETT LECITIN - POLIAKRILAMID - ETILHEXILGLICERIN. F kód. I. L.: B226249/0.

Paraméterek

Bőrtípus
Érzékeny, Zsíros, Problémás, Kevert Kész!
Termék típusa
Gél Kész!
Szappan típusa
Folyékony Kész!
Rendeltetés
Női, Férfi Kész!
Hatás
Tápláló, Pórusösszehúzó, Tisztító, Pattanásokra Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Zsíros, Problémás, Kevert Kész!

Termék típusa

Termék típusa
Gél Kész!
Szappan típusa
Folyékony Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Női, Férfi Kész!

Hatás

Hatás
Tápláló, Pórusösszehúzó, Tisztító, Pattanásokra Kész!

Korosztály

Korosztály
Bármely korosztály számára Kész!

Felhasználás időtartama

Használat szerint
Nappali, Nappalra és éjszakára Kész!

Típus

Termék típus
Gél Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

» Nem ezt a terméket kerested? Nézz körül teljes kozmetikumok kategóriánkban. Legyen szó testápolásról, lábápolásról, kéz- vagy körömápolásról, napozásról vagy tisztálkodásról, nálunk széles árukínálatot és kedvező árakat találsz.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VICHY Normaderm Anti-Acne Set 270 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VICHY Normaderm Anti-Acne Sada 270 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ