AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

VOONO Narancs 2 × 100 g

Termékkatalógus
VOONO Narancs 2 × 100 g
Henna hajfesték - természetes, vegán hajfesték, ammóniától és peroxidtól mentes
Kód:  KSVL3321s Termékszám:  KSVL3321s

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

VOONO Narancs 2 × 100 g

Kényeztesd a hajad a legjobb ápolással, és válaszd a VOONO természetes hajfestéket Orange árnyalatban. Az ammónia és peroxid nélküli kíméletes formula maximális ápolást biztosít a hajadnak károsodás nélkül. A szín optimálisan elfedi az ősz hajszálakat, és természetes módon fényessé és csillogóvá teszi a hajat. Legyen kényelmes a hajfestés folyamata is! A színt egy, vagy őszhaj elfedése esetén két fázisban viheted fel. 

A VOONO Orange természetes hajfesték fő előnyei

  • Kíméletes színezőanyag - ammónia és peroxid nélkül
  • A szín minden hajtípusra alkalmas
  • Természetes, élénk színek, tele gazdag árnyalatokkal
  • Optimálisan fedi az ősz hajszálakat
  • Alkalmas vegánok számára is
  • Nem tesztelték állatokon

Szín:
orange

A csomag tartalma:
1 x Eldobható kesztyű
1 x fürdősapka
1 x 100 g a VOONO Henna Orange hajfestékből
1 x Részletes használati utasítás

Összetétel: 
Natural Henna (Lawsonia Inermis), Amla, Shikakai, Brahmi, Harad, Indigo

Festés egy lépésben:
A festési folyamat hasonló a hagyományos festéshez. Hangsúlyozni kell azonban, hogy a hennát 50°C-os hőmérsékletű vízzel kell keverni, vörös árnyalatok esetén pedig 60-90°C-os hőmérsékletűvel. A hennának ekkor olyan állagot kell elnyernie, mint egy finomabb joghurt. Ha érzékeny a fejbőröd, a hennát csak akkor alkalmazd, ha már kihűlt. A keveréket egyenletesen,lehetőleg több rétegben vidd fel, hogy az egész haj színezett legyen. Ahhoz, hogy a henna optimális hatásának kifejtéséhez megfelelő körülményeket megteremtsd, melegen kell tartani. Ez egy sapka felhelyezésével érhető el. A henna hatóideje, amely 45 perc és 2 óra között van, a haj típusától és attól függ, hogy a hajad már festették-e. 

Festés két lépésben:
A hennafestés egyfajta színvédő rétegként működik a haj számára. Az eredményül kapott árnyalat a te természetes árnyalatodon alapul, ami azt jelenti, hogy amennyiben normális hajszínt festesz, a végső árnyalat eltér az ősz hajon kapott árnyalattól. Ezért ajánlott a kétlépéses színezés az ősz haj esetében. Az első lépésben COPPER hennával színezed a haját, amásodik lépésben pedig 24-48 óra elteltével használd a kiválasztott árnyalatot. A másik lehetőség az, hogy kétszer fested be a hajadat ugyanazzal az árnyalattal, amit választottál.

Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: VOONO Narancs 2 × 100 g Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si VOONO Orange 2 × 100 g. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si VOONO Orange 2 × 100 g.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ