0% splátky Siguro AlzaBoxy Q1

WELEDA Wheat Balancing Shampoo 190 ml

Termékkatalógus
WELEDA Wheat Balancing Shampoo 190 ml
5 2 értékelés
Természetes sampon - folyékony (klasszikus) sampon, férfi, minden hajtípusra, hajkorpa ellen, 190 ml űrtartalom - 17 842,11 Ft/1 l
Kód:  KSVL1607 Termékszám:  4001638095570 Gyártó honlapja:

WELEDA Wheat Balancing Shampoo 190 ml

A WELEDA búzasampon a benne található búzacsíraolaj kiegyensúlyozó képességének köszönhetően kiváló választás a hajbőr regenerálására, valamint normál és egészséges működésének helyreállítására. A búzacsíraolaj irritáció nélkül távolítja el a korpásodásra hajlamos bőr apróbb, leváló részeit. A korpa ott jelenik meg, ahol felborul az egyensúly és egészségtelen lesz a fejbőr. A fejbőröd lehet száraz, ennek ellenére mégis érezheted úgy, hogy zsírosodik. Mindenekelőtt helyre kell állítani a fejbőr egyensúlyát. Ebben nyújt segítséget a Weleda korpásodás elleni sampon, amely a búzacsíraolaj kiegyensúlyozó képességét használja a fejbőr egészségének és normál működésének a helyreállításához és regenerálásához. A búzacsíraolaj kiválóan kezeli a száraz, korpásodó fejbőrt.

Legfontosabb jellemzői

  • Térfogata 190 ml
  • A búzacsíraolaj kiegyensúlyozó képességével
  • Helyreállítja, regenerálja és egészségesebbé teszi a fejbőrt, elősegíti a normál működést
  • 100% természetes összetétel
  • A NATRUE tanúsítvány

Az illóolajokkal illatosított frissítő sampon a búzacsíraolajnak, a szúrós csodabogyónak, az árvácska- és BIO zsályakivonatnak köszönhetően csökkenti a korpásodást, támogatja a fejbőr egészséges és természetes egyensúlyának a helyreállítását, és tökéletesen táplálja a hajat. A sampon rendszeres használata ápolt fejbőrt eredményez, továbbá ápolja és helyreállítja a haj és fejbőr természetes egyensúlyát. Csökkenti a korpásodást, és megszabadít a viszketéstől. A sampon hosszútávú használata során a korpásodás természetesen csökken, és már nem lesz zavaró. Kényeztesd magad luxus, natúr ápolással: legyen egészséges fejbőröd és természetesen szép, csodálatos hajad!

Hatóanyagok

  • Búzacsíraolaj, szúrós csodabogyó, árvácska és BIO zsálya kivonata, amelyek csökkentik a korpásodást, támogatják a fejbőr egészséges és természetes egyensúlyának helyreállítását, és tökéletesen táplálják a hajat.

Használat

Vidd fel a sampont a nedves hajra, óvatosan masszírozd bele a fejbőrbe, majd öblítsd le meleg vízzel. A kíméletes mosás kevesebb habképződéssel jár, mivel az új Weleda samponok az SLS helyett ökológiai összetevőket tartalmaznak. Azonban a kis mennyiségű hab ellenére gyengéden és alaposan tisztítja a hajat és a fejbőrt.

Összetétel

víz, dinátrium-cocoil-glutamát, dinátrium-coco-glükozid-citrát, zab-nátrium-lauroil-aminosavak, alkohol, glicerin, parfüm, xantángumi, búzacsíraolaj, gliceril-kapriiát, nátrium-lauroil-laktilát, nátrium-PCA, zsályalevél-kivonat, szúrós csodabogyó kivonat, árvácska kivonat, tejsav, nátrium-cocoil-glutamát, szacharóz-laurát, PCA-gliceril-oleát, arginin, nátrium-fitát, limonén, linalol, geraniol, kumarin *

NATRUE tanúsítvány

A termék rendelkezik a brüsszeli székhelyű nemzetközi nonprofit szervezet NATRUE tanúsítványával. A szervezet elsődleges célja, hogy az általuk tanúsított természetes és bio kozmetikai termékek gyártási folyamata megfeleljen a szervezet által támasztott követelményeknek, ugyanakkor a fogyasztók átlátható tájékoztatást kapjanak a természetes termékek összetételéről. A NATRUE minősítés garantálja, hogy a termék megfelel a természetes kozmetikumok legszigorúbb kritériumainak.

A minősítés megszerzésének kritériumai

  • Minden összetevő természetes vagy bio minősítésű
  • A természetes nyersanyagokat csak jóváhagyott gyártási folyamatok alapján dolgozzák fel
  • Környezetbarát gyártói eljárás
  • Nem tartalmaz szintetikus parfümöt vagy színezéket
  • Nem tartalmaz kőolaj tartalmú anyagokat, szilikonolajokat és ezek származékait
  • Nem tartalmaz genetikailag módosított összetevőket (az EU előírásoknak megfelelően)
  • Sugárzástól mentes növényi eredetű nyersanyagok és termékek
  • A készítményt nem tesztelték állatokon

Paraméterek

Rendeltetés
Férfi Kész!
Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!
Hatás
Korpa Kész!
Haj típusa
Minden hajtípusra Kész!
Űrtartalom
190 ml Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Férfi Kész!

Sampon típusa

Sampon típusa
Folyékony (klasszikus) Kész!

Hatás

Hatás
Korpa Kész!

Haj típusa

Haj típusa
Minden hajtípusra Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
190 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: WELEDA Wheat Balancing Shampoo 190 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si WELEDA Wheat Balancing Shampoo 190 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si WELEDA Pšeničný šampón proti lupinám 190 ml.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ