Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BEKO CWB 6550 X

Termékkatalógus
BEKO CWB 6550 X
Páraelszívó kémény, 608 m3, 3 sebesség, zajszint 62 db, recirkulációs, 2 zsírszűrő, 2x 20W halogén világítás, szélesség 60 cm
Kód:  SKBEDG010 Termékszám:  8978483200 Gyártó honlapja:

BEKO CWB 6550 X

BEKO kémény kapucnival 60 cm széles rendkívül elegáns és jól illeszkedik a nagyobb konyha.Óránként szívó-ig 608 m3 levegőt, ami egy kellemesen lélegző környezetet. Ennek ellenére azonban a zajszint holding elfogadható értéke 62 db. Egy nagyon hasznos funkció az automatikus kikapcsolás 15 perc után, a kezdéstől, így hagyja a konyhában teljes bizonyossággal, hogy a készülék ki van kapcsolva. Köszönhetően az intelligens légtisztító funkciója a motorháztető kapcsolók óránként 10 percig a legalacsonyabb szinten, amely biztosítja a folyamatos levegőáramlást a konyhában. Nagyon csendes és rendkívül gazdaságos.Művelet nagyon egyszerű, az érintő-elektronikus előlapján. 

legfontosabb jellemzői

  • 1 motor, 3 sebességes
  • Halogén világítás: 2 × 20 W
  • Max. teljesítménye 608 m3 / h
  • Zaj max. 62 db
  • Lehetséges használata, mint egy recirkulációs keresztül szénszűrő

Tűzhely is kínál három sebesség és azt is jelzi, a telítettség a szűrők vagy a csere szükségességét. Tartalmaz két zsírszűrő jelzésére telítettség alatt tisztítható vízzel, vagy kipróbálhatja, hogy tegye mosogatógépbe.Ahol az építési munka nem teszi lehetővé mód kipufogógáz recirkulációs kezdődött lehetőségét. Amikor használ egy sor szén szűrők, hogy megszüntesse a szaga zsír és gőz. Lighting által biztosított két könnyű halogén lámpák, mindegyik kimeneti 20 W. Příruba odtahu má průměr 150 mm s možnosti redukce na 120 mm.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BEKO CWB 6550 X
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO CWB 6550 X. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEKO CWB 6550 X. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEKO CWB 6550 X. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEKO CWB 6550 X.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ