Shop roku Akvizice ApF HU

BEKO HII 64501 FHTX

Termékkatalógus
BEKO HII 64501 FHTX
5 2 értékelés
Főzőlap - süllyesztett, indukciós főzőzóna 4, 2 IndyFlex, Touch Slider vezérlés csúszó érzékelővel, 4x Booster, időzítő, 4 maradékhő mutatók méretei: MaxSzxMé 5,5x60x51 cm, rozsdamentes acél fémváz
Kód:  FAC270p Termékszám:  64501 Gyártó honlapja:

BEKO HII 64501 FHTX

Modern, hatékony és erős - ez jellemzi a BEKO HII 64501 FHTX indukciós főzőlapot. Okos IndyFlex technológiával felszerelt négy főzőzónája van, amelyet szakmailag magas színvonalú ételek elkészítésére fejlesztettek.ki és figyelembe veszi a különleges edények és egyéb eszközök használatát is. Nem számít, milyen nagy méretű az edény, az IndyFlex rugalmasan igazodik hozzá, Az indukciós technológia fő előnye az a tény, hogy közvetlenül melegíti az edény alját. A készülék csak akkor aktiválódik, ha a főzőedény rajta van. Ugyanakkor a leginkább energiahatékony fűtési lehetőség. Az Ön új konyhai segítőjének egy Booster funkciója is van. Ezt alkalmazzák a tűzhely intenzív fűtésére, ahol a teljesítmény több mint a felével növekszik!  Ezzel az egyedülálló készülékkel magas hőmérsékleten kezdheti el a főzést szinte azonnal. A rozsdamentes acél váz egy szép formai kialakítás "hab a tortán." 

Legfontosabb jellemzők

  • Megbízható gyártótól származó rendkívül erős indukciós főzőlap 
  • Számos innovatív technológiával van felszerelve
  • Érintéssel működő csúszka a rendszer egyszerű és intuitív kezelőfelületén történő vezérléséhez
  • Stop & Go műveletek, működés hirtelen felfüggesztése, gyors megállítás funkció
  • A főzési zónák teleljesítményét 180-1 800 W közötti tartományban lehet beállítani
  • A praktikus Booster-rel növelheti a teljesítményt 3000 W-ra
  • Maradék hő kijelző

Egyszerű és intuitív kezelés

A Touch Slider, érintéssel működő csúszka segítségével könnyű és pontos vezérlési rendszert fejlesztettek ki. A pontosság és a megfelelő beállítás a főzési időtartam alatt továbbra is alapvető fontosságú. Ezzel a rendszerrel egy ujja érintésével azonnal beállíthatja a főzési zónát. Természetesen, teljesen magától érthetődően a biztonság érdekében gyerekzár.is van. A Beko főzőlap  egy másik nagyon fontos jellemzője egy zseniális Stop & Go rendszer, amellyel azonnal felfüggeszthető a fűtés. Ez a funkció nagyon hasznos váratlan pillanatokban, amelyek főzés közben előfordulhatnak - például a szomszéd csenget, üzleti telefonhívást kap vagy a kis sarj, a pici gyereke figyelmet igényel. Az egyetlen gombnyomással megállíthatjaja vagy teljesen újraindíthatja a készülék működését. Ennek az az előnye, hogy minden beállítás megmarad olyan formában, ahogy azokat a legelején beállította.

Kiváló minőségű anyag biztosítja a könnyű karbantartást

A takarítás az egyik legkevésbé népszerű tevékenység az otthonában. Szerencsére ez a készülék rendkívül tartós és könnyen karbantartható Schott Crean felülettel készült. Bármilyen kiömlött vagy ráesett ételdarabot sem fogja ráégetni a felületre, így karbantartása sokkal könnyebb. Hasonlóképpen, abban is teljesen biztos lehet, hogy ez a felület biztonságos, mivel ez egy saját fejlesztésű adalékok nélküli alapanyag és semmilyen mérgező nehezfémet nem tartalmaz.

Minden bizonnyal nagyra fogja értékelni a további kényelmi funkciókat

A melegen tartás, az étel hőmérsékletének fenntartása funkciójával a már megfőtt ételt optimális 70 ° C hőmérséklet tudja tartani. Ha valamiért el kell halasztania az étel felhasználását, akkor egészen biztosan nagyra fogja értékelni ezt a funkciót. Egy másik nagy előny az időzítő, amellyel a beállított időtartam letelte után automatikusan a kikapcsolja a főzőlapot.

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BEKO HII 64501 FHTX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HII 64501 FHTX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEKO HII 64501 FHTX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEKO HII 64501 FHTX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEKO HII 64501 FHTX.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ