Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

BEKO HII 68600 PTX

Termékkatalógus
BEKO HII 68600 PTX
Főzőlap - beépített, induktív, 8 főzőzóna, Booster, időzítő, érintéses vezérlés, rozsdamentes acél keret
Kód:  SKBEVD001 Termékszám:  7757187615 Gyártó honlapja:

BEKO HII 68600 PTX

A BEKO HII 68600 PTX egy modern beépített indukciós főzőlap, mely számos érdekes funkciót kínál. Az Indukciós technológia a leghatékonyabb főzési módot képviseli. Ez abban a tényben rejlik, hogy az edénynek csak azt a részét melegíti, amely érintkezésben van a főzőlappal. Minden bizonnyal értékelni fogod a tiszta és modern kialakítást a rozsdamentes acél vázzal, klasszikus fekete megjelenéssel, amit problémamentesen kombinálhatsz a konyhádban levő más kiegészítőkkel.

Legfontosabb jellemzői

  • Modern design és minőségi kidolgozás
  • Beépített lap nyolc zónával
  • Rugalmas zónák
  • Praktikus funkciók
  • Szélessége 60 cm
  • Rozsdamentes acél keret
  • Érintéses vezérlés kijelzővel

Örömteli lesz az étel elkészítése

Azok számára, akik a konyhában 60 cm szélességű főzőlapnak hagytak helyet, jól választanak, ha épp erre a modellre szavaznak. A felhasználók számára valóban minőségi termék készült, amely kedvező árával is figyelmet kelt. A kifinomult és esztétikailag kialakított kijelzőn vezérled a max. 8 főzőzónát a Booster és egész sor további fortély segítségével. A főzőzónákat sokféle módon lehet kombinálni a használt edények méretétől függően. Egészében véve a főzőzónákat majd két téglalap alakú zónává tudod egyesíteni. Megtalálhatod itt pl. a gyerekzárat, a kijelzőt, az Eco funkciót vagy a praktikus érintéses vezérlést is.

A kedvenc ételeid elkészítése ezzel a főzőlappal kifejezetten öröm lesz. Adj a konyhádnak modern külsőt és légy ennek az évek óta jól bevált márkának egy újabb elégedett ügyfele!

Méretek (M x Sz x M):
5,5 × 60 × 51 cm

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BEKO HII 68600 PTX
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BEKO HII 68600 PTX. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BEKO HII 68600 PTX. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BEKO HII 68600 PTX. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BEKO HII 68600 PTX.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ