Shop roku Akvizice ApF HU

Belkin F7U006bt04, fekete

Termékkatalógus
Belkin F7U006bt04, fekete
Autós töltő - univerzális, USB A/USB-C, 15W/3A
Kód:  BE328g74b2 Termékszám:  F7U006bt04-BLK

Belkin F7U006bt04, fekete

A Belkin Universal Car Charger F7U006 nagy teljesítményt nyújt, és támogatja a legújabb és régebbi mobil eszközöket. A modern 15 W -os USB-C csatlakozó akár 50% -kal gyorsabb, mint a hagyományos 5W-os töltők, és ultrabookokat is kezel. Ugyanakkor csatlakoztathat egy másik telefont vagy táblagépet a klasszikus USB-A porton keresztül. A karcsú, minimalista kialakítás jól illeszkedik a jármű belsejébe, és a diszkrét fény jelzi a töltési folyamatot. A beépített kábel USB-csatlakozóval kényelmesen csatlakoztatható kompatibilis eszközöket bárhol és bármikor. A Belkin autós töltő automatikusan érzékeli a csatlakoztatott eszköz típusát és kiválasztja a megfelelő teljesítményszintet.

A Belkin F7U006 fekete töltő fő előnyei

  • USB-C csatlakozó fejlett eszközökhöz, klasszikus USB-A port a régebbiek számára
  • 15 wattos teljesítmény mellett az USB-C csatlakozó 50% -kal gyorsabban töltődik fel
  • Indukciós töltés LED
  • Automatikusan állítsa be a töltési sebességet a csatlakoztatott készüléknek megfelelően
  • 1.2 méteres USB-kábel
  • Ügyeljen arra, hogy ne sérüljön a csatlakoztatott eszköz

Extra hosszabb kábel és a csatlakoztatott berendezések garanciája

A Belkin F7U006 fekete töltő 1.2 méteres USB kábellel rendelkezik, amely könnyen elérhető bárhova az autóban, beleértve a hátsó utasüléseket is. A nehezen elérhető területekre csatlakoztatott elektromos aljzatok nem jelentenek problémát. Ezenkívül a gyártó garantálja, hogy a töltő nem károsítja a csatlakoztatott berendezést . A Belkin Connected Equipment Warranty program keretében az ügyfelek megtéríthetik a megrongálódott eszköz értékét, ha megfelelően csatlakoztak, akár 2500 dollárért. j. körülbelül 50.000 CZK.

A Belkin egy amerikai vállalat, amely elsősorban hálózati elemek, hálózati adapterek illetve átalakítók gyártásával foglalkozik. A cég története 1983-ig nyúlik vissza Kaliforniába, azóta kétszer is bekerült az Inc. magazin 500 leggyorsabban növekvő amerikai vállalata közé. A Belkin International termékeit három brand - Belkin, Linksys és WeMo - alatt forgalmazza.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Belkin F7U006bt04, fekete
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Belkin F7U006bt04 černá. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Belkin F7U006bt04 čierna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Belkin F7U006bt04 schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Belkin F7U006bt04 schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ