Shop roku Akvizice ApF HU

BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró - Natural

Termékkatalógus
BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró - Natural
4,7 3 értékelés
Bluetooth hangszóró - 2 x 30 W teljesítmény, 55Hz - 20kHz frekvenciaátvitel, Bluetooth, MP3 lejátszó és mobileszköz bemenet, por- és cseppálló, USB töltő, Li-Ion akkumulátor, méret: 4.4 x 14.2 x 25.6 cm, tömeg: 1,1 kg
Kód:  BEO001e1 Termékszám:  1643746 Gyártó honlapja:
BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró - Natural Megszűnt

BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró - Natural

A hordozható, True 360° Sound technológiával rendelkező BeoPlay A2 Active Blutetooth hangszórót letisztult, sima kialakítással dobták piacra. A termék kis tömegére az alumínium burkolat a garancia. A felső részen található vékony szövetpántok megkönnyítik a hangszóró hordozását és felakasztását. Az eszköz beépített Li-Ion akkumulátorral rendelkezik, amelynek készenléti ideje akár a 24 órát is elérheti, a töltési ideje pedig nem tart tovább 2 óra és 45 percnél. Az Active modell továbbá magas szintű por- és cseppálló kialakítást kapott, ezért nyugodtan magunkkal vihetjük a keményebb bevetésekre: nem fog neki megártani sem az eső, sem a medencéből ráfröccsenő víz.

Legfontosabb jellemzők

  • Hordozható hangszóró
  • Minőségi kivitelezés - alumínium burkolat
  • Két 30 W teljesítményű digitális erősítő
  • Bluetooth 4.0 támogatás
  • Por - és cseppálló kialakítás
  • Beépített Li-ion akkumulátor akár 24 óra készenléti idővel
  • Kompakt méret és tömeg

Jó hangminőség

A hangzás a régi quad hangszórók minőségét idézi. Az alumíniumtömb két 7,6 cm-es széles tartományú és két 2 cm-es magassugárzót takar. A basszusért a két passzív mélyerősítő felel. A két 30 W-os digitális erősítő figyelemreméltó 180 W-os csúcsteljesítményt nyújt.

A True Sound technológia biztosítja, hogy a hangszóró bármelyik oldalán állva is ugyanolyan tökéletes hangzást hallj. Nyugodtan tedd le a hangszórót és üljétek körbe, senkinek sem lesz majd oda panaszra, hiszen mindenki ugyanazt a hangminőséget élvezheti.

Kapcsolódás

A kedvenc zenédet szeretnéd hallgatni? Nem probléma! A BeoPlay hangszóróját többféleképpen is csatlakoztathatod: a Bluetooth 4.0 lehetővé teszi az akár nyolc eszközhöz való kapcsolódást. Az eszköz továbbá MP3 lejátszókhoz való Line-In (3,5 mm-es jack) bemenettel is rendelkezik.

Tartozékok:

BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró, 2 szövetpánt, töltőkábel, használati utasítás

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BeoPlay A2 Active Bluetooth hangszóró - Natural
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BeoPlay A2 Active Natural. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BeoPlay A2 Active Natural.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ