Akvizice ApF HU LEGO 1. máj svátek zamilovaných

BERG Choppy

Termékkatalógus
BERG Choppy
Pedálos tricikli - szilárd acélból készült, méret: 120 × 65 × 70 cm, tömeg: 17 kg, teherbírás: 50 kg, ajánlott korosztály: 3-8 év
Kód:  HRAa10843 Termékszám:  8715839052428 Gyártó honlapja:

BERG Choppy

A chopperek legkisebb rajongói ezzel az eredeti háromkerekűvel úgy furikázhatnak, akár a felnőttek. A tricikli pedálja minőségi acélból készült, továbbá lengőtengellyel rendelkezik, amely megfelelő stabilitást biztosít egyenetlen terepen is. Stílusos nyergének és funkcionális pedáljainak köszönhetően a gyermekek pontosan úgy fogják magukat érezni, mintha egy igazi motorkerékpáron ülnének. Ösztönözze gyermekét arra, hogy több időt töltsön a friss levegőn, és bíztassa az egészséges testmozgásra ezzel a remek kis járművel! A triciklivel minden gyermeknek rengeteg mókában és szórakozásban lehet része.

Fő sajátosságok


  • Minőségi és ellenálló acél szerkezet
  • A nyereg három különböző pozícióba állítható be
  • Biztonságos használat a stabilitást biztosító lengőtengelynek köszönhetően
  • BFR rendszer és pedálos fékrendszer
  • A valódi motorkerékpár vezetését imitálja, zaj nélkül

Pont, mint a valódi

A triciklit BFR rendszerrel látták el, amely egyaránt lehetővé teszi az előre- és hátramenetet. A pedál hátranyomásával a jármű lefékez. A tricikli irányítása rendkívül egyszerű, továbbá kényelmes menetet biztosít - stabilitásáról a lengőtengely gondoskodik, míg a tökéletes kényelemért a három pozícióba állítható nyereg és a golyóscsapágyak felelnek, melyeknek köszönhetően a tricikli szinte teljesen hangtalan. Szilárd acélszerkezete ellenálló a kisebb ütésekkel és rázkódásokkal szemben.

Ajánlott korosztály:
3-8 év

 

Paraméterek

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

Tudni érdemes

Alsó korhatár
3 éves kortól Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: BERG Choppy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si BERG Choppy. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si BERG Choppa. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte BERG Choppy. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte BERG Choppy.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ