AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Bery Jones Enyhén sózott diókeverék 1 kg

Termékkatalógus
Bery Jones Enyhén sózott diókeverék 1 kg
4,8 8 értékelés
Dióféle - mix, mandula, kesu, földimogyoró és pekándió pörkölt és sós, 1000 g visszazárható csomagolásban - 7 590 Ft/1 kg
Szuper ár
7 590 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  SPTbery102 Termékszám:  8595691025644 Gyártó honlapja:
Bery Jones Enyhén sózott diókeverék 1 kg 7 590 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Akciós szettek

12 350 Ft
Szett megvásárlása

Bery Jones Enyhén sózott diókeverék 1 kg

Bery Jones Enyhén sózott diókeverék, 1 kg

Ha eleged van a sült burgonyachipsből és az ízetlen, túlsózott kekszekből, próbáld ki ezt a keveréket. Remek rágcsálnivaló sör és bor mellé, vagy csak magában. A sült hús elkészülte előtt néhány perccel a tejszínes szószhoz is hozzákeverheted. Csak arra ügyelj, hogy használat előtt óvatosan öblítsd le a magokat vízzel, hogy megszabadulj a felesleges sótól. Meglátod, szeretni fogod ezt a kombinációt. Akár önmagában, akár a készülő ételek összetevőjeként. Mert a konyhában a fantáziának nincsenek határai. A Bery Jones pörkölt diókeverék csomagolása a sárga, újrahasznosítható hulladék elhelyezésére szolgáló tartályba helyezhető, vagy az újrazárható kialakításnak köszönhetően ismét felhasználható. 

Ořechy Bery Jones Směs jemně solených ořechů 1kg

A Bery Jones Enyhén sózott diókeverék, 1 kg fő előnyei

  • Nagy mennyiségű vitamint és ásványi anyagot tartalmaz
  • Ideális készételek összetevőjeként
  • Nagyszerű rágcsálnivaló sörrel és borral
  • Környezetbarát és újrazárható csomagolás
  • Ideális levesekbe betétként
  • Mielőtt elkészülne, hozzáadhatod a sült hús krémmártásához
  • Egy nagyszerű snack
  • Tartalma: mandula, kesudió, pekándió és földimogyoró
  • Próbáld ki a dióféléket zöldségsalátákhoz keverve

Mandula számos antioxidánssal

A mandula számos, a szervezet számára nélkülözhetetlen ásványi anyagot tartalmaz. A magnézium, kalcium, kálium, cink és vas ideális kombinációját tartalmazza az egészséges bőr, haj, csontok, köröm és fogak számára. A mandulában számos antioxidáns is található, amelyek védik az ereket, a szívet és pozitív öregedésgátló hatással bírnak.

Bery Jones

A magas magnéziumtartalmú kesudió

A kesudió legnagyobb előnye egyértelműen a magas magnéziumtartalma. Fő funkciója, hogy több mint 300 enzimet aktivál, amelyek a szervezet legfontosabb anyagcsere-folyamatait szabályozzák. Ezek közé tartozik például a táplálék energiává alakítása vagy a fehérjék és aminosavak képződése. A magnézium javítja az alvás minőségét is, és segít lassítani a szervezet öregedési folyamatát. A fehérje, amely az emberi szervezet alapvető építőköve, szintén jelentős mértékben hozzájárul a táplálkozáshoz.

Bery Jones

A földimogyoró ellenállhatatlan íze

A földimogyoró számos egészségügyi előnnyel rendelkezik. A legérdekesebb a fehérjetartalma, amely a magok térfogatának mintegy negyedét teszi ki. Jelentős mennyiségű rostot is tartalmaznak, ami elengedhetetlen az emésztőrendszer megfelelő működéséhez, valamint B-vitaminokat, A- és E-vitamint, magnéziumot, káliumot és fluort.

Bery Jones

A magas rosttartalmú pekándió

A pekándió több mint 70% zsírt tartalmaz, jelentős arányban telítetlen zsírsavakkal. Rostban is gazdag, ami elengedhetetlen az egészséges emésztéshez, de a szívre is vigyáz, és csökkenti a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát. Található benne továbbá foszfor, amely szükséges az egészséges fogakhoz és csontokhoz, és hatással van a szervezetben a sejtek növekedésére és regenerálódására, valamint magnézium, amely gyulladáscsökkentő hatású és segít csökkenteni a vérnyomást. Végül, de nem utolsósorban a pekándió fontos antioxidánsokat is tartalmaz, például a mangán nyomelemet, illetve A- és E-vitamint.

Bery Jones

Hogyan élvezhetjük a Bery Jones enyhén sózott diófélék keverékét?

Egészségesebb alternatívát keresel a sült burgonyachips helyett? Akkor a legjobb helyen jársz. Próbáld ki a finoman pörkölt és csipetnyi sóval fűszerezett mandula, kesudió és makadámdió keverékünket. A diófélék azonban az ízlelőbimbók gyönyörködtetése mellett a szervezet számára egészséges és alapvető fontosságú anyagok nagyszerű forrásai is. Tehát ne félj beiktatni őket az étrendedbe. 

A Bery Jones csomagolása megmenti a bolygót

A természet olyan terméseket nyújt nekünk, amelyek ízletesebbé teszik az életünket. Nagyra értékeljük a természetet, így nem akarjuk feleslegesen terhelni. Ezért szállítjuk a diófélék keverékét környezetbarát csomagolásban, amelyet újrahasznosítható kialakításának köszönhetően ismét felhasználhatsz

Bery Jones

Összetétel és további információk

  • Vegán
  • Gluténmentes
  • Hozzáadott cukor nélkül
  • Tartósítószerek nélkül
  • Kesudió, pörkölt, sózott (Kesudiómag - mag, repceolaj, só), Mandula, héjas, pörkölt, sózott (Mandulamag - héjas, só, repceolaj), Földimogyoró (Földimogyoró, só), Pekándió (Pekándió, só)
  • A termék nyomokban földimogyorót, dióféléket és szezámot tartalmazhat

A Bery Jones diókeverék tárolási feltételei

  • Ne tedd ki közvetlen napfénynek. Száraz és hűvös helyen tartandó.

Összetétel

Sózatlan pörkölt földimogyoró, Pirított kesudió, sózott (Kesudió - magok, repceolaj, só), Pörkölt héjas mandula, sózott (mandulamag - hámozott repceolaj, só), Pekándió természetes

Paraméterek

Tulajdonságok
E-k nélkül, Gluténmentes, Pálmaolaj nélkül, Hozzáadott cukor nélkül, Vegán Kész!
Diófélék típusa
Mandula, Kesu, Földimogyoró, Pekándió Kész!
Forma
Pörkölt, Sós Kész!
Csomagolás
Dió mix Kész!
Tömeg
1 000 g Kész!

Tulajdonságok

Tulajdonságok
E-k nélkül, Gluténmentes, Pálmaolaj nélkül, Hozzáadott cukor nélkül, Vegán Kész!

Csonthéjas gyümölcsök

Diófélék típusa
Mandula, Kesu, Földimogyoró, Pekándió Kész!
Forma
Pörkölt, Sós Kész!

Csomagolás

Csomagolás
Dió mix Kész!

Tömeg

Tömeg
1 000 g Kész!

Összetevők 100 g-ra

Fehérje
18,5 g Kész!
Szénhidrátok
18,6 g Kész!
Cukrok
4,7 g Kész!
Zsírok
54,5 g Kész!
Telített zsírsavak
6,8 g Kész!
0,5 g Kész!

Tápérték 100 g-ra

Kalória 100 grammban
147,23 kcal (616,41 kJ) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Bery Jones Enyhén sózott diókeverék 1 kg Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Bery Jones Směs jemně solených ořechů 1kg. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Bery Jones Zmes jemne solených orechov 1 kg. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Bery Jones Mischung aus fein gesalzenen Nüssen 1kg. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Bery Jones Mischung aus fein gesalzenen Nüssen 1kg.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ